Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.1k
  • Views 156.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• crusader84
    crusader84

Nije da ostalo ne valja, ali za mene Ecliptica i Silence ostaju najnenadjebiviji kvltovi (čak možda više prvi, iako mi je Silence poseban, kao prvi njihov album koji sam čuo i zahvaljujući kome sam po

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Nemo da ste picke svi. Ja cu da kazem onako masno da su postali jedno tesko govno od benda. Nije opravdanje prica pre je bio jedan covek, a sada drugi. Isto kao da kazes pre je bio pametan, a sada lud

• Evo ovako power progressive metal bendu Aheront potreban ozbiljan pevac za saradnju,svi zainteresovani poslusajte pesme na nasme myspace profilu www.myspace.com/aherontband i javite se ako ste zainter

comment_1801573
Marko je tako smotan!

Haha, po obicaju. :):)

E btw, 'ajde stavi neki avatar, samo molim te nemoj da to bude NW (mis'im, nemam ja nista protiv njih, al' cisto da budes originalna; bzvz je da stavis omot nekog njihovog albuma). :)

P.S. Vezano za Sonatu - mogli bi oni kod nas snimiti neki spot. Mis'im, iovako im nisu vazni tol'ko spotovi (kol'ko sam skontala), sto ne bi dosli i snimili jedan kod nas, kad vec nece skoro imati koncert ovde. A meni je bas to fino (sto ne dolaze kod nas), jer mi se ide u inostranstvo da ih gledam. :)

Ne moraju ni spot snimati kod nas - predomislila sam se. :)

• 3 weeks later...
comment_1817133
njihova naj GEJ pesma je Letter to Deina... jel znate da je ona Dejana Skali iz Dosije X? pevač im je baš gej...

Pesma ("Letter To Dana" (ne Deina)) nije gej i Tony nije gej.

Ako si dosao na ovu temu da bi postovao takve stvari, onda slobodno mozes otici i ne postovati vise ovde.

Edited by NatashaNS

comment_1817240
Bilo bi lepo videti ih 4. put ali ove godine se malo omaklo, bem ti vizu.

Haha, bilo bi ih lepo videti prvi put, al' i meni se ove godine omaklo.

Bice jos prilika.

Nego, bas me zanima kakav ce biti novi album, da l' ce biti slicniji "Unia" stilu ili njihovom ranijem radu.

comment_1817384

Ne bih da spamujem, al' kad se mora, mora se.

Znas sta, necu se raspravljati sa tobom i svaku tvoju sledecu (ako ih bude bilo) cu se truditi da ignorisem i svasta bih ti sad napisala, al' necu.

Jednostavno - begaj sa ove teme (ako 'oces, ako neces - trudicu se da te ignosirem)!

Ja ovaj bend volim i tu sam da ih branim, kad zatreba.

Najbolje da ja sad odem na black/death metal teme i pocnem da pisem kako je ne volim ovaj il' onaj bend.

Sto bih to radila? Jednostavno ne volis neki bend i to je to. Ne moras da ulazis na temu o tom bendu i pises kako je gej.

Eto, samo toliko.

Edited by NatashaNS

comment_1817654
Haha, bilo bi ih lepo videti prvi put, al' i meni se ove godine omaklo.

Bice jos prilika.

Nego, bas me zanima kakav ce biti novi album, da l' ce biti slicniji "Unia" stilu ili njihovom ranijem radu.

Jel se zna nesto o novom albumu?

Kad treba da izadje?

Jooooj, jedva cekammmmm... :bigblue:

comment_1818959
Ne bih da spamujem, al' kad se mora, mora se.

Znas sta, necu se raspravljati sa tobom i svaku tvoju sledecu (ako ih bude bilo) cu se truditi da ignorisem i svasta bih ti sad napisala, al' necu.

Jednostavno - begaj sa ove teme (ako 'oces, ako neces - trudicu se da te ignosirem)!

Ja ovaj bend volim i tu sam da ih branim, kad zatreba.

Najbolje da ja sad odem na black/death metal teme i pocnem da pisem kako je ne volim ovaj il' onaj bend.

Sto bih to radila? Jednostavno ne volis neki bend i to je to. Ne moras da ulazis na temu o tom bendu i pises kako je gej.

Eto, samo toliko.

Ja apsolutno ne slusam black. Ako ces ti da ignorises, ja sigurno necu... Lot of love...

@ Mita: Ne, brate, ti si gej... Sta ces... Protiv prirode se ne moze...

Edited by Lestrigonus

comment_1819675
@ Mita: Ne, brate, ti si gej... Sta ces... Protiv prirode se ne moze...

zasto sam ja gej?

Na momente jako pozelim da sam i dalje moderator Prog&Power sekicije.... H8 H8 H8 ...

Elem imaju neku kompilaciju obrada i nekih slabo poznatih singlova...

kada si n00b

salim se

bilo bi lepo kada bi neki mod dolazio na ovaj podforum

• 2 months later...