Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Ej veles ti meni do sada nisi poslao ni jednu sliku dukljanskog orkestra

• Replies 1.7k
  • Views 120.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo u republici mladenovac je sve u redu.E moram nesto da vam ispricam.Idem ja tako mracnim sumama mladenovca,kao odjednom ugledam dva vuka.Jedan poce da zavija a drugi poce da odvija. Pozdrav Betho

Hess......liku ljudski.....i tvoj avatar je dobar a sta ono rece nisi nacista jel? icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

aa pokvarena sam...pozdrav svima icon_rockdevil.gif

Cu avatari, a ne no..... Ciji je najbolji kompijuter? Makseeeeee

Davide ja fino rekoh u polje Barsko, aj koliko se sjecam stizemi iz hladnog nam Niksica. icon_smile.gificon_smile.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Pozdrav u svakom slucaju ps/ kako se odrijeh od piva sinoc. Rekose neki ljudi da je pivo dobro za glas. Ako nastavim ovako Postacu Pavaroti umjesto Pavarotija. Vala se moramo napit ka ljudi posle sledece svirke, a ne ka Boro. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Mogu i ja malo...

ph34r.gifph34r.gifph34r.gifph34r.gif

U zajebah se ne treba taj

pukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gifpukeface.gif

CEkaj nisam ni taj htio (Mladjo ne diraj tu kokosku!)

wallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gifwallbash.gif

AAAA evo ga

Chu grob!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHA

Au raven sta ti rece!!!!!!!!

icon_smile.gif

Ali stvarno treba malo vremena da se provali ko je. Da nije kose ne bih imao pojma ko je. I da vec nisam gledao sliku icon_mrgreen.gif

Cu avatari, a ne no..... Ciji je najbolji kompijuter? Makseeeeee

Davide ja fino rekoh u polje Barsko, aj koliko se sjecam stizemi iz hladnog nam Niksica. icon_smile.gificon_smile.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Pozdrav u svakom slucaju ps/ kako se odrijeh od piva sinoc. Rekose neki ljudi da je pivo dobro za glas. Ako nastavim ovako Postacu Pavaroti umjesto Pavarotija. Vala se moramo napit ka ljudi posle sledece svirke, a ne ka Boro. icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

MORAMO BOGAMI,NEGO SMO NESTO SLABI BILI U NK IAKO SMO ZAPLIJENILI SVO PIVO,TI ZNAS KO JE UDARNA SNAGA DEUCALIONA STO SE TICE PIVA.

HEIL PIVO NIKSICKO!!! pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Hess......liku ljudski.....i tvoj avatar je dobar a sta ono rece nisi nacista jel? icon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gificon_razz.gif

aa pokvarena sam...pozdrav svima icon_rockdevil.gif

A KO SI MORE TI? violent.gif

ma ja sam ja,nego dobar ti je avatar icon_razz.gif

veljko jes ono ti na slici???????? a neka neka uvaticu ja tebe biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

MORAMO BOGAMI,NEGO SMO NESTO SLABI BILI U NK IAKO SMO ZAPLIJENILI SVO PIVO,TI ZNAS KO JE UDARNA SNAGA DEUCALIONA STO SE TICE PIVA.

HEIL PIVO NIKSICKO!!! pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Long live the pivo niksicko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imacemo vremena da se uroljamo da valja samo polako. U nk smo zaplijenili svo pivo ali ga nije bilo dovoljno. Bice prilika.

Long live the pivo niksicko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imacemo vremena da se uroljamo da valja samo polako. U nk smo zaplijenili svo pivo ali ga nije bilo dovoljno. Bice prilika.

Mirko je kupio Rolland. icon_razz.gifevotigana.gif

E svaka mu cast. samo jos da nauci da svira i to je to.

Hahahahah

]

Pozdrav za ereKtika, moga prijatelja pa da se svira 1000 svirki na tu klavijaturu. Popicu u to ime.

aj sad, podrav

Idemo na Metallicu i Vader. Pravi smo lažnjaci..... icon_razz.gificon_mrgreen.gif

Ma jebite se, idemo na Judas Priest jel tako Veljko?