February 1, 200520 yr comment_679735 ma jok bre, navikavaj se polako na "Danas maajko, ti ponosna budi,,,,
February 5, 200520 yr comment_685950 pise na njihovom sajtu, i na sajtu NegativeArt-a, oni organizuju i MetalMania-u (www.negativeart.hu) predgrupa: Gire (www.scythe.hu/gire -za mjuzu, da znate kakvi su) svirace u JATE-u (studentski klub) karte u ogranicenom broju u vezi karata mislim da mozete naci, ili bolje receno pitati za informacije (rezervisanje i sl., mada licno nisam ih jos pitao)
February 8, 200520 yr comment_690920 btw, anders je na forumu izjavio kako je prilicno razocaran novim paradajzovim albumom i to su iskoristili neki skotovi i poslali link na PL forum i tamo svi raspalili vatru tipa "ma ta katatonia je sranje", "blakkheim je ljakse" i tome slicno. blakky se prilicno potresao celom situacijom.. jbt, forumi mogu biti uzasna stvar sometimes.. prvo ono sa dannyjem pre neki dan, sada ovo.. sta je sledece, mike ce da obrije brkove?
February 9, 200520 yr comment_690959 btw, anders je na forumu izjavio kako je prilicno razocaran novim paradajzovim albumom i to su iskoristili neki skotovi i poslali link na PL forum i tamo svi raspalili vatru tipa "ma ta katatonia je sranje", "blakkheim je ljakse" i tome slicno. blakky se prilicno potresao celom situacijom.. jbt, forumi mogu biti uzasna stvar sometimes.. prvo ono sa dannyjem pre neki dan, sada ovo.. sta je sledece, mike ce da obrije brkove? Dešava se svašta... Sigurno si primetio da je na Anatheminom recimo bila neka tema o superiornosti Amera, a onda je neki lik ostavio taj link na S.O.D. forumu i naveo kako se tamo skupljaju amerofobi... Mislim, verujem da je nezgodnije imati frku sa Billy Milanom nego sa Paradajizima
February 9, 200520 yr comment_690967 ma znam fora sa paradajzima je respect i taj fazon posto je blakky uvek pricao da kata nikad ne bi ni postojala da nije bilo pl. da vidis tek kako je isti taj billy millano odgovorio nekom liku sto ga isprozivao da oce da ga bije.. proveri obavezno
February 9, 200520 yr comment_690969 evo ti i link :hilarious: www.ultimatemetal.com/forum/showthread.php?t=183864
February 9, 200520 yr comment_690982 mada je to za sod i anathemu bas bilo jadno.. danny i darren su cak postovali tamo na sod forumu da klirapuju situaciju. ne znam da li si provalil, ali daz je bas faca
February 9, 200520 yr comment_690987 E, ono je vrh! npr. : You fucking clown... -------------------------------------------------------------------------------- You could bring an UZI, A sword, hell you can bring EVERYONE you know It won't do any good....All losers like you are good for is running your mouth on the net..I'm guessing you receive one to many beatings a day at school, and this is how you make up for it, acting like a jackass on the web... Billy je lud. Mislim, čuo sam za ono kad je radio negde stagediving ( ), a neki lik je valjda hteo da mu skine kačket ili tako nešto, i ovaj ga je dohvatio u šuci i krenuo da ga pegla... i ubio boga u čoveku na kraju, i sve je to uredno snimljeno kamerom. Moram nabaviti taj cert, majke mi!
February 9, 200520 yr comment_691007 jednom je prebio i warrella iz nevermore. ocigledno je da zivi za fajt. poz
February 9, 200520 yr comment_691061 sta da vidim ovde? svirka u segedinu? potvrdjeno odavno, mi vec odlucili da idemo tamo, a ko od vas nije lame, svakako ce krenuti sa nama.
February 9, 200520 yr comment_691085 ma mislio sam na ono za paradajz.. nebitno sad.. jbt poludeo sam obrcem pineapple thief vec 4 put dok sam onlajn
February 9, 200520 yr comment_691506 Ja sam citao jednom kako je Danny napichio nekog amera na pitanje kako im se svidja amerika i zasto ne sviraju itd. Ovaj mu izleteo u fazonu: stoko retardirana ona americka... ne bukvalno, ali taj neki fazon bilo na UM-u
February 9, 200520 yr comment_691676 mislim da nije.. nema sanse.. mada, otkud znam? svacega je bilo na forumu pre mesec-dva.. nego.. bRe, mi to spamujemo na katatonijinom forumu o anathemi
February 9, 200520 yr comment_691677 jebote, UM forum je zakon.. šta se ovde još neće pročitati.. -- ovi mora da su (neplanirano ranije) završili snimanje albuma kad su sad počeli da sviraju.. szeged ćemo pokoriti! ahaha
February 9, 200520 yr comment_691680 NE kranky, lepo ti na sajtu pise da uzimaju par slobodnih dana da se ne bi zatvarali u studio toliko meseci.
February 9, 200520 yr comment_691737 vec smo pricali o tome.. al si se ti izgleda previse nasnusario da bi zapamtio kent outoftime ti&tvojsuperkrangmobil.. ne znam za azala i wc i bodyR
February 9, 200520 yr comment_691748 aha.. baš si lepo nabrojao.. ti, ja, kent, oot, azal, br, wc.. i to je 7 ljudi.. u fabiju može 5 (ili 6 i da se kolju na zadnjem sedištu). ili ako se nudiš da ideš u gepeku Edited February 9, 200520 yr by KRANG