Jump to content

HAVOC

Iskreni članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About HAVOC

  • Birthday 03/11/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1896 profile views

HAVOC's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Pa pazi i ja sam vishe za def nego za masu! Ali ne mozesh imati samo definiciju! Mislim naravno da mozesh ali cesh izgledati kao Bruce Lee! A to nikako ne zelim! treba malo i da napucash masu da te vetar ne oduva! Ma jebi se ti znash! Nije definicija gej nego se gejevi loze na nju, sto je gej! ...jer se loze na neshto shto nije gej.. Bilo kako bilo ne bi zeleo da samo masu napucam pa da izgledam kao prosecni izbacivach! Eto, lepo chovek kaze! Borilacke veshtine su ql! A ne mozesh ih koristiti ako napucash samo masu! ...sem boxa!
  2. E upravo to! mislim svako moze da uzme kameru i da strpa prste u usta i da se ispovraca ili da kenja po staklenom stolu dok ovaj snima odozdo! Ja sam se vishe potrgao kad sam prochitao tem filma nego kad sam video najgoru scenu! Za Hills Have Eyes mogu samo da kazem da me je prvi deo na pocetku toliko smorio da cak nisam imao zelju ni da ga premotavam da vidim shta ce dalje biti! Za mene je na primer dobar horor onaj koji moze da ti "usere pamet" kao shto je na primer HellRaiser 5, sa onim detektivom... Taj me je dosta istripovao.
  3. Nemojte pogreshno da me razumete! Meni je taj film sranje! Ali ga svakako treba pogledati da se vidi shta sve ljudi nece napraviti i misliti da je strava!
  4. pa pazi SINE, ja sam rodjen 85. ali sam imao srece da zivim u malom gradu gde se to toliko i nije odrazavalo. A i poceo sam da izlazim tek par godina nego shto je Sloba pao tako da mogu da kazem: "To u moje vreme nije bilo!"
  5. HAVOC

    RPG

    ma sve je to divno prijatelju moj, ali kad ja to neeeeemmooooogguuuuuuuuu.... ok je to... ne kazem... ali ja nisam sposoban za tako neshto! HELL, pa ja sam ti u zivotu procitao knjiga... IIIHAJ! cak pet! e tu lezi moj problem! I uvek kazem: "sacekacu film" e tako kazem i za ovo!
  6. Pita klinac mamu: -Mama, mama sta je to pedofilijski incest? -Cuti bre jebo te otac!
  7. EEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE KOJI SI CAR! I to onaj drugi deo soloa? Stvarno nije bash kolce al tu je... OnTopic Meni ubedljivo najveci narodnjak koji sam cuo u metalu uopste (al nije solo) Je drugi deo uvoda Trooper-a od Maiden-a! Evo cak i sad zivopisno zamishljam nekog lika kako harmonikom sa kezom na licu i drmanjem glave u napred svira taj deo! :) :) :)
  8. Da jebote! Zamisli baci te neko na pusto ostrvo gde imash da idesh samo napred nazad! SRANJE! Sto bar nisu uradili da mozesh da se krecesh slobodno? Tako bi bilo josh interesantnije i teze da nadjesh sve te... ...stvari?... Mrzim kad me bilo ko ogranicava i tera da idem odredjenim putem! Pa josh da igram takvu igru? ...pa da... bolje da sam uzeo igru u kojoj samo obuvash i skidash papuce! To bi bilo zanimljivijejer mozes da ih obujes i skines kad oces... ...al sam ga sad usro...
  9. HAVOC

    RPG

    Baldur's Gate... hm... Video sam je prvi put tek skoro i nisam mogao da se naviknem na 640 rezoluciju i staru grafiku! jbg A da ne pricam o tome sto me mrzi da citam kad u tim igrama ima samo text u dijalozima, pa josh kilometarski! Napr. Fallout 2 sam preshao jer nema toliko velike dijaloske textove i ssto je najvaznije... POTUNO JE NELINEARNA!!! mozes da radish shta oces i da idesh de oces i da ti i dalje bude strava igra! ja sam prvi put igrao 2 meseca neprestano i stigao cak do pola igre i NISAM SE SMORIO! Jednostavno ne mozesh da se zapucash i ono kao "shta dalje?" E to je igra!
  10. Niko ne kaze da HE-MAN nije bio car! Cak sta vishe carina! U stvari, HE-MAN i Skeletor su ti otprilike jedno te isto jer nikad niko nikog nije porazio/pobedio i tu je i char celog crtaca! Tako da su deca mogla da se opredeljuju da li vishe vole dobro ili zlo! A ne da naprave da je HE-MAN mudonja i da kara sve redom, jer bi onda napravili stereotip i zaglupili decu da razmishljaju samo u jednom smeru... HE-MAN JESTE bio car! Ali Skeletor je Skeletor To ti je savrshena komercijala! Da napravish crtani film u kom ce se i dobri i zli pronaci... A sto se tice Hordaka... pa ljudi, on moze da se pretvara u razne stvari! Ne bi li bio najbolji? Zato su nam ga i davali samo na kasicicu
  11. same here! i ja sam mislio da li vishe volim D ili Z u stvarnosti a ne u fantastici! E ako je u fantastici onda nema shta da se pricha! Ne znam ni jednu osobu koja je volela vishe HE-MAN-a od Skeletora! Tako da zlo vlada svetom! pa i mnome!
  12. :) :) e i ja sam to cuo! i jos sam cuo da je lik seo u avion i avion se srushio... I ON POGINUO JEBO TE! Zamisli! ...zajedno sa josh oko 200 putnika, al to nema veze... @Crimson Spectre Daj covece pa zar mislish: 1. Da bi prodavali to sranje i da bi bilo legalno kad bi se tako ladno umiralo od toga? 2. Da je taj lik (ako je uopste istina) uzimao normalnu dozu uz preporuku tutora ili trenera? Hteo covek da se napuca za 3 dana pa napravio pasulj s kreatinom i overio se! Zato ja mojima nikad nishta nisam govorio da mi ne bi kenjali o stvarima o kojima nemaju pojma! Ali zato OBAVEZNO trazio informacije na sve ostale strane!
×
×
  • Create New...