Igracke Iz Vaseg Detinjstva nindza kornjace,lego kocke,transformersi...
Posted 28 juni 2009 - 04:16
Posted 09 juli 2009 - 09:30
Beast-man-a, Hordaka, Skeletora i pratecu opremu. Igrao sam se dosta i sa onim obicnim zelenim vojnicima ratovanja gde imas one koje cuce, one koji stoje i one sa mitraljezima koji su zalegli. Bila su tu i mitraljeska gnezda, avioni, kkamioni i druge zajebancije.
Bile su lepe i one igrackice sto su se izvlacile iz kutija grisina. Indijanci i kauboji vecinom.
Blacenje Yumetala
Posted 29 juli 2009 - 11:55
bolesno.
Podsjetio si me na uvrnute torte:
Chinese Lotus Bound Foot

(410): can you sing with all the voices of the mountain? can you paint with al the colors of the windddd
(443): wasted?
(410): im pocohantasssss
Posted 25 novembar 2009 - 02:33
Hi menov mach mi je brat razbio o betonski stub u dvoristu..uz naravno prethodnu dosetku,tako mi moci sive lobanje,ja imam moc..
ja sam plakao,a on je bio u fazonu roflmao.
Posted 25 novembar 2009 - 08:27
april ethereal, on 25 novembar 2009 - 02:33 , said:
Hi menov mach mi je brat razbio o betonski stub u dvoristu..uz naravno prethodnu dosetku,tako mi moci sive lobanje,ja imam moc..
ja sam plakao,a on je bio u fazonu roflmao.
Ja sam kukala za nekim plasticnim macem mesecima, posle par nedelja otpala mu je drska a ostrica je mami dobro posluzila da dobijem par puta po dupetu kada zajebem nesto.
Inace sve igracke za koje sam smatrala da mi vise ne trebaju, zavrsile su u septickoj jami. Bratu i meni bilo zanimljivo da bacamo razne stvari tamo (do danas mi nije jasno zasto). Bilo je veselo kad se praznila da se radi kanalizacija.
I don't believe in God, but I believe in you...
Posted 25 novembar 2009 - 08:33
A jedna od poslednjih igracki koje sam dobio su bili Mighty Max figure....nesto najjace
Ovo je jedna koju imam , od 3

Imam i ovakvu
This post has been edited by Alva.Mater.Ceten.Tanan: 25 novembar 2009 - 08:38
Posted 25 novembar 2009 - 09:19

Bilo je tu i ovoga
\Istina, imao sam punoooo igracaka, da nisam ni znao sta imam sve... Lego kockice, jedna kutija 1^3m puna sa lego kockicama (od mornara, do zeleznice, pa i spejs satl). Ali ove dve su mi ostale u secanju. Bash cu da pokusam da nadjem ovog Maul-a da ga stavim pored monitora da budem tr00
Posted 25 novembar 2009 - 11:34

imao sam i razne masterse i mattelove robote...ostade mi neki viking(lici na himena),robot,koji umesto ruke ima neku dvocevku,i dve nindza kornjace(mikelandjelo i donatelo).Ne znam zasto ali donatelo je braon boje.
Imao sam i citav arsenal,kad sno se igrali rata(cak i onaj rambo set,puska,kompas,bombe,noz i ne secam se sta je jos islo)
bilo je i lego kockica,al manji setovi(ono tipa letilica,vozilo s cikicom i sl)
A imao sam i tri trandze(socijalni zeleni mali dzip koji se pretvara u robota iz dva poteza,i dva aviona,ne secam se koji su bili)
A onda je krenula digitalizacija-tetris,rambo,one igrice s pijace(formula,neki vatrogasci,vuk krade jaja,takvu jednu ortak jos ima i sl),sega itd
Imao sam i onaj hi-menov zuti mac,al mamu mu jebem,vrh je bio kriv,secam se da sam ga svaki put krivio na suprotnu stranu,da bi se malo ispravio....a matorci i zene u okolini su se smejali kada smo trcali ulicom i vikali JA SAM HIMEN!JA IMAM MOC!
This post has been edited by sale 83: 25 novembar 2009 - 11:36
Posted 25 novembar 2009 - 11:41
Sve se vrti oko pičke.
Žene koje daju u dupe vladaju svetom.

Sign In
Register
Help
Add Reply

MultiQuote