Jump to content

Kokopelli

Iskreni članovi
  • Posts

    1780
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Kokopelli last won the day on July 3 2010

Kokopelli had the most liked content!

About Kokopelli

  • Birthday 02/18/1986

Profile Information

  • Location
    011-030

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

37640 profile views

Kokopelli's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

232

Reputation

  1. Drugarica licno bila i pitala i rekla su da prave sa puterom. Ne znam, nadam se da ne lazu.
  2. Za ove znam provjereno: Gelateria, Nušićeva Korto, Nušićeva Mali princ, Palmotićeva Buingiorno, Bulevar K. Aleksandra Mamma's Biscuit House, Strahinjića Bana
  3. Svega par poslaticarnica u Beogradu koristi maslac, pa me zato interesovalo. Ja, konkretno, ne volim toliko slatko, ali znam ljude (citaj: porodice sa klincima) kojima je bitno cime ih hrane, pa kada odluce da ih izvedu na kolace, gledaju da bude s maslacem. Osim plasticnog ukusa, zna se da od cega se margarin sastoji i zasto ga ne treba jesti.
  4. Nekad nemam tu privilegiju da čekam jedan dan da sve prođe, jbg. A nije da planiram kad ću se napiti.
  5. ne znam zašto bi loše spavao? osim ako ne zajebavaš, ali ne znam zašto bi i to radio.
  6. Da li koristi maslac ili margarin, da li mozda znas? Ne, konkretno, u te dvije torte, vec generalno?
  7. Prije spavanja, a posle alkoholisanja, popijem 2 aktivna uglja. Ko ima kilažu 80+, može da uzme i 3. Kad se probudim, banana i dosta vode ali ne odjednom. Pošto obavezno loše spavam, onda odspavam sat vremena u toku dana i oko 17-18h mogu da treniram.
  8. Da li neko od vas ko fotka analogno posjeduje Canon A1? Imam problem a ne mogu na netu da nadjem rjesenje. :/
  9. Evo kako je ispala polica za saksije. Zbogom, teraso, do narednog proljeća!
  10. Ova sezona je toliko losa, da nemam rijeci. Toliko rupa, vise se ne zna ko je kakav karakter, Dexter je postao potpuno nevazan, sve se okrenulo naopacke i izgubljena je nit koja je dobro vezivala prvih, pa..., tri-cetiri serijala.
  11. Bistro Dokolica ima interesantnu klopu, kao i Lorenzo & Kakalamba. Ne znam da li sam ovaj drugi ovdje preporucivala, ali je dozivljaj samo otici u restoran da ga vidis. Kao da si usao u dalijevsko-boterovu sliku. Potpuno uvrnuto! Za vegetarijance ima odlican izbor neobicnih salata obroka. Smokvica u Molerovoj je isto kul ali je previse popularna. Imaju odlican cheese cake.
  12. Postoje vec 2-3 torrenta ali sa Bron u nazivu. Nema na cemu. Ja jos uvijek nisam gledala, sad cu.
  13. Mi nemamo taj hodnik vec samo uzi prolaz, mada su tu ogromni prozori, steta. A i ne bih bila sigurna i da je prolaz siri. Ima dosta djecurlije i ljubimaca. Rizikujem njihov polugodisnji zivot. Narucila sam tu policu pa cu vidjeti kako ce ispasti. Valjda nece izgledati kao potpuna katastrofa.
  14. Pa ja skinuh epizodu ali ne mogu da nadjem titlove. I ulogovah se ovdje ne bih li cula ljepse vijesti ali nja :/ evo torrenta a evo i engleskih titlova. nije neki prevod, kako kaze i sam:
  15. Ladno postoji i naziv za tu pojavu Shower-curtain effect Evo sta kaze gugl o potencijalnim rjesenjima: 1. Shower Curtain no Longer Sticking to Your Body uz pomoc magneta 2. How To Stop A Shower Curtain From Sticking uz pomoc vazelina
×
×
  • Create New...