Elderane, on 22 februar 2010 - 09:35 , said:
@Razbijac
Posto i nismo profesionalci, vec amateri, mislim da ipak mozemo malo drugacije. Arena ne ide po forumima i razjasnjava se sa svima oko najmanje sitnice. Vidis, mi smo amateri, i nama je kao takvima stalo da vidimo i porazgovaramo malo sa ljudima na forumima koji imaju slicna interesovanja.
Gari,otkud sad takav stav,da ti je stalo da porazgovaraš sa ljudima?
Ranije,kad ti neko u konverzaciji spusti,ili ne vidiš izlaz,poćneš odmak s onim,''mi kao organizatori ne bi ni trebali da razgovaramo sa vama sa foruma''.c,c,c...
Areni svakako,nemate šta da priserete,jerbo i da ide da se raspravlja po forumima,može joj se.Oni i objavljuju koncerte,i udraju reklame,i plakate i sve...a vi,ajd što ne možete da nadolmite love za plakate,al što ne održavate sajt...ako nemožete godišnje da platite 100 evra za hosting,ondak stvarno...Koja je poenta oglašavati se na nekim socijalnim mrežema,gde vas opet i ne posećuje bog zna kolko ljudi.da ne govorim,koliko su i te strane socijalno odrađene,2-3 slike,neke gluposti aplikacije i to je sve?
Drugo,onaj koncert gamma ray-a,ako vi kao organizatori nemožete da se dogovorite sa menađerom benda oko poćetka,a svi drugi mogu,pa i par meseci unapred,razmislite koliko vam je stalo do toga ćime se šatro bavite.kao što i ove klince zajebavate s forama biće meet and greet,a ondak par dana pred koncert,''nemamo pojma,zavisi od benda''---to zavisi od dogovora,kojeg oćigledno i nema nešto.
Aj lepo se provedite većeras na Gamma Ray.
Sutra će vam verovatno biti Sevdah za Paulu Horvat na forumu.