Jump to content

chuma

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chuma

  1. Potrebni bubnjar i basista za bend hard 'n' heavy orijentacije.. PM
  2. Treba mi bubnjar raspolozan da svira neki ska, sa primesama nekih drugih pravaca, znaci malo experimentisanja.. Ako ima takvih, neka se jave na pm..
  3. Tomas Hobs.. Ne kazem da je najbolji, daleko od toga, ali je previshe zanemaren, ostao je u senci empirizma. A chovek je stvarno kralj.
  4. Za sve Kastanedine fanove... Dodjoh i do knjige u kojoj se razmatraju njegovi radovi: fikcija ili stvarnost... Knjiga se zove 'Postoji li Don Huan' - Richard de Mil Nisam josh uvek stigao da se bacim na chitanje, ali verujem da vredi prochitati, pa ko voli, nek potrazi.. Izdato je na srpskom, tako da se verovatno moze iskopati i po bibliotekama...
  5. Razocarace te kraj knjige.. Mislim ok je knjiga, ali sam na kraju prvi put doziveo razocaranje posle uspeshno prochitanog Kinga...jbg
  6. Dakle, band iz Zajechara, postoji neshto vishe od godinu dana. Band se bavi obradama bandova tipa Metallica, Black Sabbath, Motorhead, Iron Maiden, Deep Purple... Nastupao par puta na hitu u Zajecharu, mozda je neko i chuo, mozda i nije! Kako god, band je dosta napredovao u odnosu na proslu godinu, a bonus informacija je da svi clanovi banda imaju 17 godina! Inace, chlanovi su: Stavric Srdjan - Djidja, vokal Nedeljkovic Tomislav - Chuma, solo gitara Milosevic Nikola - Bucko, ritam gitara Bozinovic Oliver - Ollie, bas gitara Bozovic Sasa - Boza, bubanj http://profile.myspace.com/mentalnahigijena Shto se tiche autorskih stvari, u planu je demo snimak za leto - jesen 2008 Za sada band ima svega jednu autorsku stvar. Aj pa uzdravlje!
  7. Ne znam koliko je tacna informacija za Blackmore's Night, ali cu definitivno i bubreg da prodam ako treba da odem na taj koncert.
×
×
  • Create New...