Jump to content

זאבים

Iskreni članovi
  • Posts

    1170
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by זאבים

  1. hvala, Serrie-a sam zavolela jos vise od saznanja da se njegova muzika zaista pusta po planetarijumima sirom sveta, za vreme nekih prezentacija itd. http://www.youtube.com/watch?v=DlzH5Mo6NsY&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yspboNvK4G4 izbegavala sam da odem u dark ambient (ima tema), kao i u psychill, darkjazz, drone i soundtrackove, vec da kacim sto 'ambientalniji' ambient
  2. neki zbrzani izbor : http://www.youtube.com/watch?v=L7XQ7bVBpuw
  3. od produkcije proshlog takoreci 'nema gore', tako da bi bilo apsurdno meriti sa njim, za referencu sam uzela XX i XIII.
  4. proshli http://www.mediafire.com/?hymwztm35z0 mislila dam da ce biti gori, ali me je prijatno iznenadio. sad ne mogu da odlucim koji mi je bolji.
  5. dosadan novi. sa prvog dela albuma, koji naginje na hardrock(toga su i pre imali tu i tamo, ali ne na ovaj nachin), nastavlja se u experimentalni pokusaj koji je podjednako dosadan i neuklopljen. cak su i 'balade' zeznuli, The Harm You Do i Do I Know u?. kao shlag na tortu-produkcija. da ne gresim dusu takoreci, mozhda je do snimka (to necu znati pouzdano, bar dok ne skinem jos neku verziju)ali goru skoro ne chuh. klavijatura piskava, gitare 'ogoljeno' itd.. loshe.
  6. aham, muzichki liche na Seven dosta, minus kolichina clean-a.
  7. i meni moji od drugih pierceva, ali ovo je izmedju ochiju, pa pretpostavih, lose izgleda.
  8. update: skinuh je, po netu, a i u apoteci kao naj reshenje za ozhiljke svi ukazuju na: http://www.merz.com/health/dermatology/scars/contractubex/ znam da je za oziljke do 12 meseci starosti, ali nije nemoguce i za starije. pise da samo treba nocu da se utrlja u stari oziljak i da se stavi neka zastita preko, tipa flaster i to je to. oko 700 kinti je. poceh sa tretmanom, srecno i tebi.
  9. dd, kapiram. videcu onda da moj guram josh koji mesec i skinem. svidja mi se, jako, ali ne bih da izgledam kao kiklop nakon toga
  10. ok, a koliko dugo si ga nosio pre skidanja? takodje, pomoglo bi i da mi kazes na kooji nacin je skinut? tj, da li ga je telo odbacilo, zakacio se za neshto, ili jednostavno svojevoljno skidanje? hvala .
  11. da li mozhda neko zna posle koliko earl-bridge pierc ostavlja mnogo vidljive oziljke nakon shto se skine? godinu dana.. ?
  12. slazem se da uvodna numera nije prikladna za to, dodeljeno joj mesto, ali nesto mi govori da su to namerno uradili
  13. a kad je to pa Raunchy imao dubokoumne txtove? xD novi album gejastiji na 'stari' nacin, svidja mi se sto vise experimentishu, na 'stari' nacin, ne kao dosadni DPR period.
  14. dobar pokusaj, novi album. al' pogesno realizovan. u zelji da experimentisu, rastrkali su se. chas space ambient semplovi, chas Backstreet Boys, chas pokusaj hip-hopa.. kazem, sve bi to bilo na mestu da nije ovako izcasheno sklepano. na sledecem, I guess.
  15. ..totalno se navukoh na novi. svakim novim slusanjem otkrivam nove stvari.
  16. Let The River Flow nekako, malo i da, ali ova druga (meni) njet ps. Sweet Demise, kakav mega-shlager
  17. pise na sajtu da dolazi, prolazi kao trachica. Nishville, De-Phazzo.O covece! moram ici.
  18. @Kokopelli kakva slucajnost, takodje sam dugo trazila knjigu i nasla je sasvim sluchajno, na pijaci medju knjigama za samaopomoc, iliti popularnu psihologiju za ostalo, ne bih se mogla vise sloziti.
  19. 2. sezona konacno pocela. kako je krenulo, obastinice se Voivodov-o predvidjanje, za muske musterije to bi u sustini i bio najdrastcniji preokret, jer se vec jasno nazire pomirenje sa ex wife i dobijanje svog novca za onbovu krova.
  20. Takodje. ostale su mi za sad u senci, nisu ostavile neki utisak, ali dacu jos shansi, ipak je to S.
  21. hehe ma i meni se preplice sa citanjem 'Artefakt za svemirsko putovanje' stigla sam do malo-posle analize devojcicinog sna, znam da je ovo Jungova poslednja knjiga koja je i realizovana pomocu njegovih saradnika koji su stivo na nekim mestima adaptirali 'siroj publici', sto mi se svidja, jer je objasnjeno jasno, koncizno. i lako je povezivo. da ne pominjem objasnjavanje kroz primere, which iz maj fav. Tebi?
  22. heh i ja nekim slucajem krenuh naopacke hronoloski, pa se jako navukog na SA. cuh od vecine ljudi koji su gledali da je Universe dosadan, ali ne verujem dok ne odgledam. samo, ne znam kad zavrsim sa SA, da li da krenem sa SG-1 ili Universe-om heh.
×
×
  • Create New...