Jump to content

T_y_p_h_o_n

Iskreni članovi
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About T_y_p_h_o_n

  • Birthday 12/03/1988

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Beyond the grave...

Profile Fields

  • Gender
    Male

T_y_p_h_o_n's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ako iko gleda ovaj forum da znate da sviramo na Metal Soundu 22. marta. Tj sad u nedelju! Pa nadam se da se vidimo!!! :rockdevil: :pivopije:
  2. Nije otkazana, vec je pomerena za 15. februar. Cisto da kazem!!! Ipak svi obavezno da dodju!!! :rockdevil: :pivopije:
  3. Samo da najavim da 25. januara sviramo na Metal Soundu u Dangubi! Ne znam jos svira al obavezno da dodjete!!! Kad saznam postovacu!
  4. Auuuuu pa i vi izgleda resili da dodjete u ekstremno gay vode!!! Pa dobrodosli!
  5. E SAD HOCEMO NAMERNO!!! :bigblue: A stooooooooo?
  6. Pa za sada nam se ustalilo da na svakoj svirci sviramo Sister Misery, a na prvoj smo svirali i Colder i Little Angel mada tad smo se raspali... Al ko zna mozda ih i vratimo, a mozda ubacimo i jos po nesto...
  7. Evo nekih od bendova koje obradjujemo: Paradise Lost Moonspell To Die For Charon Poisonblack Katatonia In Flames (malo samo... ) A sad kad imamo i zenski vokal tu su: Theatre Of Tragedy Xandria Therion a bice i jos... A jos kad padnu i autorske.... Stimpi, j.... ti mater, ko je picka bre!!! Nemoj da pocnem naglas da pricam neke stvari... :twisted: :twisted:
  8. Bend HOSTILE traži klavijaturistu za svirke i promocije pocevsi od oktobra, Rade se autorske stvari, ako nekoga zanima koji fazon neka pogleda linkove ovde na forumu Demo Bendovi / Hostile (na snimcima su klavijature minimalizovane, ali to nece ostati tako) tako da svi koji su zainteresovani i spremni za ozbiljan rad mogu da se jave da se dogovorimo na: 0648870653 (MARKO), ili 0652900002 (IVAN). Pozdrav
  9. Za onog gitaristu sam poceo vec da se brinem... :uhoh: Ne mogu da ga dobijem vec 4 dana, a lik mi nije nista spominjao da negde ide ili tako nesto... Klavijaturista dolazi sutra na probu. A mocni rendzer je onaj lik sto nam pravi sajt! :wink:
  10. Moramo nesto da radimo da tema ne bi uginula... Ovako je drzimo u topu foruma i veca je sansa da je neko vidi! :lol: Ako ti imas nesto pametnije da kazes, kazi!
  11. Znas, matori... Ima i drugih slika....
  12. Bolje da si se nazvao Rita... Bolje bi ti stajalo... Sto si promenio nick'??? Vise nisi Balthazar :razz: :razz:
  13. Vidi! Rendzer se javlja!!! :pivopije: :pivopije:
  14. T_y_p_h_o_n

    Deus Ex

    Ko je najveci "smeker": J.C. Denton Paul Denton Walten Simons ????????????????
  15. T_y_p_h_o_n

    Deus Ex

    Jel igrao neko? Ako jeste voleo bih da cujem komentare? Pogotovo na pricu...
×
×
  • Create New...