Jump to content

-Mare

Iskreni članovi
 • Posts

  4024
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

-Mare last won the day on July 13 2011

-Mare had the most liked content!

About -Mare

 • Birthday 11/09/1988

Profile Information

 • Location
  Okolina Bga

Profile Fields

 • Gender
  Male

-Mare's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

495

Reputation

 1. Dajte koju preporuku slicnu Run The Jewels-u, predobri su. Zahvaljujem!
 2. Došao sam samo da kažem Motorhead - geronto-prženje, dobro je što nisam preskočio, valja videti. My colleague here will now speak to you in a human voice Tiny Fingers otkrovenje petka večeri ako izuzmemo elektroniku na Happy stage-u Naleteh na Bogdana u gomili kao u prepunom 601 na Fusionu, ne uspeh da se provučem Pozdrav tamo
 3. Pa udari spojler kao Major iznad, ne razumem.
 4. http://www.rupsy.ru/...ge-2015-JUSTiFY Brdo Egorythmia-e na gomili, odlična komplilacija.
 5. Stari zvuk je doneo para koliko god je bilo moguće, i meni bi više odgovaralo da se nikad tog zvuka nisu odrekli ali šta je tu je. Prate se trendovi, uzimaju se novci. Nešto novo prošarano The Prodigy zvukom, meni dovoljno obzirom da ne postoji šansa da naprave ponovo nešto kao što je Narayan npr ili taj album generalno.
 6. Zna se ko su očevi, baš mi je fino legao album.
 7. Uuuu tek sad vidim ovo! Kakav je Sonic Entity?
 8. Gotovo, završih je pre par dana. Hm, možda ste bili upravu a možda ne - u par navrata jesam morao da usporim i da se prebacim na nešto drugo jer mi je Dexter bio težak za gledanje. To nešto morbidno što se provlači i kroz najveseliju epizodu kao i kroz najcrnju, Dexter kao lik, Masuka, Surprise motherfucker - hats off svakako. Sve u svemu ostavila je serija solidan utisak na mene mada sam na kraju dana očekivao više. 7/10? Ne znam, rastrzan sam.
 9. Evo i ja da se zahvalim za preporuke. Samo nastavite.
 10. Prati li neko Supernatural još uvek? Vidim deseta ide uveliko a ja stao kod osme pa ne znam da li da uopšte nastavljam.
×
×
 • Create New...