Jump to content

Demon Seed

Iskreni članovi
  • Posts

    18847
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    164

Everything posted by Demon Seed

  1. A što ti ne šljaka overhead press? Pa može na lat mašini, mislio sam gore zgib > lat pulldown... snalazim se kako stignem pošto sam se seljakao pa nisam redovni član iste teretane 😆 Nmp za ramena i zgibove, možda usputno malo od toga što se ceo pritegneš za zgib, ugl to primetim po tome gde izdobijam upale kad napravim pauzu, od zgiba definitivno nikad u ramena haha Ali od overhead press mi se upale samo ramena... Znam ljude koji ne rade OHP zbog onog impingementa supraspinatusa (tkzv shoulder impingement ali stvarno znači da se zna anatomija ramena i acromioclaviculaRnog zgloba i da se što bolje nađe gde je tačno problem), meni ne smeta, čak mi pomaže za to, imam ga on & off na oba ramena, ugl od lošeg sedenja u kolima i za kompom, što sam regulisao... Ili menjaju OHP incline benchom ali meni ta vežba nekako ni tamo ni ovamo. Npr. triceps ekstenzije su mi isto sranje teško, dovoljno mi radi triceps od sklek/bench i ohp, a kad radim ekstenzije, skull crushers i ona sranja, bukvalno dobijam teniski lakat... Taj položaj eccentric kontrakcije i max opterećenja kad je lakat savijen mi baš jebe tetive i ligamente, jedino mi odgovara tricep extension kad se nagnem napred ili legnem potrbuške pa opružam ruku pozadi, onda je slabija eccentric a jača concentric kontrakcija... pardon my french, nisam čitao odgovarajuću literaturu na srpskom a "ekscentrično/koncentrično" mi nekako čudno izgleda kad napišem Ali tricep ext dođe gubljenje vremena totalno, bolje gorepomenute vežbe ili propadanja nego izolacija. Samo compound baio moj. volim nekad curls da ubacim kad ne znam šta ću sa sobom jer mi je triceps brži jači bolji od bicepsa, baš zato što sam ranije tokom života više radio push nego pull vežbe
  2. Demon Seed

    Izbori

    Ali opet, ne možeš nas kriviti što krivimo Zapad.
  3. Meni kad pomislim na leg press prodju istovremeno kroz glavu svi klipovi koje sam gledao gde ljudi lome kolena, i zabole me obe noge na nervnoj bazi Jes da ja znam da nikad ne treba da se ispruži ud u kolenu ili laktu do kraja (a većina ljudi mogu i hiper da ispruže u ugao veći od 180, uključujući i mene, a naročito početnicima propriocepcija nije razvijena pa misle da su ispružili ruku ili nogu pravo dok im ona stoji u uglu od 190 stepeni 😬), ali može da me povuče pri kraju poslednjih par serija kad se grinduju reps da ispružim previše, oće tad da padne koncentracija i da se napali čovek pa dizlomim noge, čučanj mi je bezbedniji. Mada jebeš i taj grind, tad je najlošija tehnika, ne treniram da dignem što više po svaku cenu nego da budem čovek Sve u svemu meni je Čučanj > leg press Zgib > pulldown mašina Što se rows tiče tu mi je omiljeni inverted row pa mašina, a bent-over row ne bih pokušavao Deadlift nezamenljiv Sklek i bench press su mi oba super I overhead press više volim s bučicama nego da se njišem da sklanjam bradu da bi prošao barbell, a i mogu da namestim šake u položaj rotacije koja mi odgovara I toe sveto šestorstvo kog se pridržavam... I tu mi samo kasni u razvoju zadnje rame i dodajem face pulls... Ponekad odradim trbušnjake donje ono dizanje nogu, cruncheve ne radim, mislim da su štetni za kičmu a čak sam uspevao na njima i da povredim hrskavicu ispod grudne kosti kad se previše napalim dok radim... Ali trbušnjaci generalno rade kod svih ovih vežbi kad se poštuje da radi ceo lanac, da se ne rade sedeće i ležeće verzije vežbi jer onda manje radi telo kao celina i veća je šansa za povrede imho... I kod bench pressa je u tom pogledu krucijalno to upiranje nogama u pod itd... Stop izolaciji...
  4. Džabaka brt Fluoridi iz paste za zube zatvaraju treće oko
  5. Ne znam, pitaj ga na insta kolko mu je trebalo posle saobraćajke da proradi noge
  6. Ja sam jeo skakavce i crve pržene iz Meksika. Jbg bio sam pijan i bio je izazov. Odvratni su, ali možda mogu bolje da se spreme. Najjače su te "kulture" što žive/su živele u bedi i zajebanim uslovima, pa se snalazili na svakojake načine, i onda kroz globalistički multi-kulti hipsterski fenomen to "reclaimuju" kao deo svoje kulture, gde će istripovani prosvetljeni hipster svetski putnik svakaku glupost da prihvati kao tekovinu neke kulture, i onda kukac turizam bajo moj, odeš u Indiju da te namažu kravljim govnetom dok meditiraš u Hramu i udišeš uz govno rakčinu pluća iz zapaljenih mirišljavih štapića (ali takvih nema kod nas u Orient Emporiumu). Ayurveda sine. Kol'ko je to jako kad neko ko ima para da putuje svetom plati da živi siromašno x dana u nekoj vukojebini štrokavoj i dođe produhovljen i pun utisaka. Carnex pašteta bi ga produhovila kad bi mu namazao na leba tamo neki našminkani lažni Aztec. Znam neke te hipstere koji skapavaju od metaboličkih poremećaja koje su sebi izazvali idiotskom ishranom i biranjem hrane po auri i energiji, i opet radije veruju u energetske meridijane nego u zapadnu medicinu koja je previše uzela maha pa smo izgubili kontakta sa unutrašnjim sobom. Ček jesam pričao za shamana koji dolazi u Aleksinac, okupi ekipicu, da svako po 100€, nahrani ih ayahuascom i onda ih vodi kroz duhovno čišćenje, povraćaju tamo po 4 sata Kaže hipsterka: "ja sam pričala sa boginjom Ayahuascom" Msm za vreme tripa, nije s boginjom pričala oko cene tretmana, to sa šamanom 🤠
  7. Evo ne znam, tako sam čuo i ne bi me čudilo, s obzirom na kompletnu psihijatrijsku kliničku sliku A ono nmp možda se razvila medEcina dovoljno da posle toga možeš da funkcionišeš normalno Kaže gugl može posle 6-12 meseci posle operacije da se trenira... Nisu cevanice nego femuri, evo ima ovde: https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/srbija/3108733-skandal-trese-youtube-scenu-spekulise-se-da-je-nixa-zuzu-lazirao-tesku-saobracajku-iz-2016-godine Navodno 😄 Ali zanimljive fotke Yesterday we SAW off a patient KEKE
  8. Mora da se naglasi da ne bilo verbalno, jer toe Lepomir Za Nixu mi je omiljeni podatak da je isao na hirursko produzenje cevanica jer ga je smaralo sto je nizak.
  9. Benediction riljanje yumetal HUMAN WWE entrance
  10. Mnogo ti sebi dozvoljavaš!
  11. Eh, sa setom se u sitnim satima prisećam srećnih trenutaka 2003. godine kada sam mislio da je Am I Blood - Truth Inside the Dying Sun novi album Metalike, jer su mi tako u St. Anger omotu prodali rezanac u Čanju.
  12. Demon Seed

    Izbori

    Niko nikoga ne može da uvredi kao bezobrazni ljudi Nas što mogu da uvrede. Ali ne i da nas povrede. Jebem im mater svima, počevši od Hansa Holcijusa, pa nadalje
  13. Šta jes tako, ne razumem, odaberite opciju, dozvoljeno je i više opcija: 1) Haos post-nu-core-gejz metalčuga zagađuje svojim postovima teme poštenih death metal bendova 2) HUMAN previše sebi dozvoljava!!11 3) HUMAN je pajser 4) kuš HUMANe 5) Ja sam anonimus 6) Karnisero je govnosenjo 7) yumetalu fali više uvreda 😎8 ) mnogo su se opustili ovi što su tek pre manje od 10 godina došli na forum 9) pušite ga braćo Neka joindate i postcount presude! Ja sam imao nalog od 2 posta par godina stariji od mog joindatea na ovom nalogu, koji je uništen u velikom potopu, zvao se Ronnie kao veličanstvena pesma od Metalike sa veličanstvenog albuma LOAD i oću to da mi se uračuna u staž, ali mi se ne ide gore na šalter, tamo nisam rado viđen gost. Ali kao dokaz prilažem sadržaj postova, jedan post je bio "ljudi el može neko da mi nareže StarCraft, ja imam neku Blizzard BattleChest verziju bez muzike i cinematica", a drugi je bio nešto za Unreal Tournament, ne sećam se. I Kuruza da pitamo da me se primi u Stubove.
  14. A je l' zna neko koja je priča iza imena benda?
  15. A dobro mator čovek, potrošio mozak na dubine horora Ljude uznemiruje ambivalencija, mora da se odabere strana, ne može se ići kroz svet rascijepljenog uma Dobro je kod Kinga barem da je priznao da nema pojma ko je i da je dostojanstveno prihvatio da su ga navukli da pojede govna, svaka čast
  16. Što bi reko meni El Kurosenjo, ili je bio mozda Hail Metal, imam 19 iljada postova a još sam anonimus...
  17. Aubrt ovo baš teško da se gleda a istovremeno me i baš zanima kako su jebali Ghoula Čuj mene Ghoula, mislim Kinga
  18. Demon Seed

    Izbori

    Kopnom il' po vodi, Alfred svetom brodi
  19. Demon Seed

    Izbori

    Marko je analno retentivan.
  20. Demon Seed

    Izbori

    U Indiji je čisto, ajde što lažu novinari, to im je posao, nego što lažu neki koji su išli tamo, to je stvarno sramota. Namaste. Mark Tven je lepo rekao, postoje laži, gnusne laži, i statistika Amirite A tek logika koliko je glupa stvar... Evo primer silogizma Čovek pliva. Riba pliva. Čovek je riba. Vidimo dakle da je logika potpuna glupost, to ne treba koristiti Never 5get
  21. Demon Seed

    Izbori

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11009309/Afghan-migrant-raped-assaulted-children-France-says-normal-home-country.html Kako lažu bolesni Francuzi incestoidni opet, a poštenome Afganciju su sve uzeli, on je samo želeo mirno da živi na svom imanju i da tik, tak, seje mak. Jbt ne znate vi niste se još rodili, šta je bio u staroj Jugi; šta je značio taj SFRJ pasoš, koliko je to vredelo, pa Česi su za nas bili beda... Tito, Nehru, Naser, Tito, Nehru, Naser Čita on sve, to mu je struka.
×
×
  • Create New...