Jump to content

Breakthru

Iskreni članovi
  • Posts

    638
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Breakthru

  1. Watsonov sut 20s pre kraja je neobjasnjiv. I kakva nepravda sto Rondo nije all-star.
  2. Steta stvarno, imala je glasinu. http://www.youtube.com/watch?v=5jeUINzHK9o
  3. Pierce All-Star a Allen ne
  4. Bice The Avengersi super, nadam se. Robert Downey Jr ce naravno izneti vecinu filma i dati mu svojstven smek.
  5. Meni iskreno bolje i My Sanctuary i Souls Alive od Unisonic.
  6. Bice siguran kec veceras, konacno Gerrard i Suarez da zaigraju zajedno.
  7. STeta, ja mislim da je on fenomenalan.
  8. Sta znam, ljudi, ja sam pre par dana preslusao tu Symfoniu i bas mi je lepo legao album. Da li podseca na Strato? Da. Da li mi je to smetalo? Ne. Matos je ionako bolji od Kotipelta i neke pesme su bas dobre. U rangu poslednjeg Strato albuma.
  9. Hart je 2 stopostotne odbranio.
  10. Slazem se, Adam sjajno igra, Hendrerson ima 20 god, razvice se on u odlicnog igraca. Meireles jeste sjajan, ali nije nesto preterano bolji od Adam. A u Gerrardu da ne pricamo, ovo malo sto je igrao, dokazao je da i dalje drzi sve njih zajedno u dzepu.
  11. Takodje. http://www.youtube.com/watch?v=R9dciT8tIso Najbolji Bruce imitator?
  12. Breakthru

    LFP

    Pa moze Bale kao levi beck
  13. Lampard genijalno igra ove sezone.
  14. Ima li negde stream Engleska-Spanija?
  15. http://www.youtube.com/watch?v=z9xTB4j-UXo&feature=related
  16. Upravo. Ponekad zalici Pineda na njega, medjutim uglavnom se prepoznaje da fali ta Perryjeva magije, taj osecaj za melodiju, sitni ukrasi u pevanju, emocija...to je nesto u cemu je nezamenljiv. Plus Pineda ne moze da peva one bas visoke pesme (Mother, Father na primer). Ljudi, pa Steve Perry je mozda i najbolji pevac u istoriji rock muzike, niko njega ne moze da zameni.
  17. Auuu, svaka cast! Samo sto doticni Filipinac ne zvuci bas kao Steve Perry.
  18. Mene mnogo raduje vest, sigurno ce biti neceg dobrog!
  19. Jako dobar dan u Premiershipu danas. Elem, sto se tice utakmica: Chelsea - Arsenal Prelepa utakmica koja je stvarno bila za uzivanje. Kako je Chelsea krenuo, mislio sam da ce jedno 6:0 da bude, ali Arsenal opet dokazuje da je najludja i najnepredvidivija ekipa na svetu. Fenomenalan timski rad, momci se strasno trude, Van Persi stvarno u neverovatnoj formi, Walcott takodje zadavao dosta problema, a Gervinho je za mene prijatno iznenadjenje, jer ga nisam gledao ranije ove sezone. Ako uvek igraju ovako (a verovatno nece), mogu daleko da doguraju. Sto se Chelseaja tice, Drogba je strasno falio u zavrsnici, Torres ocajno igra, a Sturidge jos gori. Mata je fenomenalan, pun pogotak sto se pojacanja tice, super se uklopio. Lampard dokazuje da je Bog i batina u Chelseaju i da mu jos niko nije prisao. WBA - Liverpool Posle neveresene utakmice iz proslog kola, plasio sam se da moj omiljeni tim ne kiksne opet, medjutim bili su na zadovoljavajucem nivou. Nisu nesto spektakularno dobro igrali, ali dovoljno za sigurnu pobedu. Odbrana odlicno igra, jedini problem je i dalja dosta slaba zavrsnica, stvaraju stvarno mnogo sansi zbog cega sam prezadovoljan, ali ne znaju da realizuju. Suarez koliko prilika stvori, jos vise upropasti svojom sebicnoscu. Ne volim ga uopste. Caroll konacno pocinje da igra kako treba, a Adam je definitivno vodja ekipu u odsustvu Gerrarda...naravno, primecuje se da nije na njegovom nivou, jer je zapanjujuce koliko je L'pool kreativniji u napada kad Stevie igra. Toliko od mene!
  20. Hahaha, zanimljivo! Vrtim ovih dana A Matter Of Life And Death, i veoma mi se popravilo misljenje o albumu. Verovatno zato sto je najprogresivniji je i najtezi da se svari, tj treba vise vremena i slusanja. Prvo mi je on bio slabiji i od prethodnika, i od naslednika, a sad je bolji od oba i definitivno medju najboljim IM izdanjima.
  21. U smislu popularizacije Metallica je definitivno ubedljivo prva, zatim Maideni, pa onda ova 2. Ali uopste, za razvoj i evoluciju metala, Sabbath na prvom mestu.
  22. Ja bih samo malo da se osvrnem na Talvijem komentar da je Metallica najbtitniji metal bend u istoriji, da kazem da se ne slazem u potpunosti. Jer ipak, iako ne mogu da kazem da ih nesto volim, Black Sabbath je ipak najbitniji i najveci metal bend ikada. Onda mogu Metallica, Maideni i Priesti kojim god redosledom.
  23. U svakom slucaju bi daleko najbolji izbor bio: Daleko bolji i od GM-a.
  24. Moj je crveno-zeleni, kao i cetvorka koju takodje imam.
×
×
  • Create New...