Jump to content

Emperor 1385

Iskreni članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

About Emperor 1385

  • Birthday 03/11/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Mataruska Banja

Profile Fields

  • Gender
    Male

Emperor 1385's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. А? Шта кажете? Јебига,нисам могао да нађем већу фотку!
  2. Која појачала користите за наступе?
  3. Ма Мила Јововић је бре TFT! Лепа жена мора да има и лепу ,,душу'' !
  4. Time Does Not Heal је убедљиво најјачи албум! Само их вокал јебе!
  5. Говорио сам о грол вокалима,не о музици!
  6. Шта фали Достојевском? ,,Двојник'' је по мени одлична књига!
  7. Је ли гледао неко Butterfly Effect 2? Да ли да га ,,скидам''?
  8. Ja trenutno citam Mein Kampf(Moja borba) od Adolfa Hitlera! U ovoj knjizi se vidi ko je on za sta se zapravo zalagao,to sto vecina danas o njemu misli je stereotip koji su Jevreji stvorili!
  9. Не бих се сложио са тобом.Техника је итекако битна!Али глам,већ сам навео,је доста мелодичан,тако да то онанисање не звучи занимљиво. Смори после 2 минута. Али послушај неки технички дет метал,видећеш на шта мислим када кажем да је техника битна!
  10. Хе,хе добар тап соло код Талисмана,а Батио је мајстор,нема шта,али ја сам глам баталио још у петом разреду,јебига вокали ми сметају!
  11. Јеботе,ја тек сад сазнао! Нек' му је лака црна земља.
  12. Па да,ако већ себе називају музичарима,онда би требали да креирају музику,а не да се шминкају! Онај певач и гитариста Некрофагиста је висок метар и жилет,али прави комплексну музику у ПМ! Није битан физички изглед,битна је уметност коју ствараш! Знам да се цуре неће сложити са мном,али добро. Неки од нас воле да слушају музику,а не да је гледају!
  13. Мени је глем превише мелодичан,у реду,Малмстин зна да свира,Ваи такође,али треба да постоје неке границе у свему. Мотли Кру је толико мелодичан да би га пре сврстао у поп него у метал. А и имиџ ми ужасно смета,па људи,није нормално да мушкарац обуче уске панталоне,ружичасту,жуту... мајицу,нашминка се и назива се мушкарцем и металцом! Требало би да се зна која је одећа карактеристична за жене,а које за мушкарце! Немојте погрешно да ме схватите,нисам ја у оном трипу:,,У,ја сам прави металац,носим црно,носим шиљке!''Слушам све што ми се свиди,без обзира на то како се та музика зове,и облачим оно у чему се комотно осећам,Пантера у каснијем периоду има тај неки нормалан имиџ!
×
×
  • Create New...