Jump to content

Emperor 1385

Iskreni članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Emperor 1385

  1. А? Шта кажете? Јебига,нисам могао да нађем већу фотку!
  2. Која појачала користите за наступе?
  3. Ма Мила Јововић је бре TFT! Лепа жена мора да има и лепу ,,душу'' !
  4. Time Does Not Heal је убедљиво најјачи албум! Само их вокал јебе!
  5. Говорио сам о грол вокалима,не о музици!
  6. Шта фали Достојевском? ,,Двојник'' је по мени одлична књига!
  7. Је ли гледао неко Butterfly Effect 2? Да ли да га ,,скидам''?
  8. Ja trenutno citam Mein Kampf(Moja borba) od Adolfa Hitlera! U ovoj knjizi se vidi ko je on za sta se zapravo zalagao,to sto vecina danas o njemu misli je stereotip koji su Jevreji stvorili!
  9. Не бих се сложио са тобом.Техника је итекако битна!Али глам,већ сам навео,је доста мелодичан,тако да то онанисање не звучи занимљиво. Смори после 2 минута. Али послушај неки технички дет метал,видећеш на шта мислим када кажем да је техника битна!
  10. Хе,хе добар тап соло код Талисмана,а Батио је мајстор,нема шта,али ја сам глам баталио још у петом разреду,јебига вокали ми сметају!
  11. Јеботе,ја тек сад сазнао! Нек' му је лака црна земља.
  12. Па да,ако већ себе називају музичарима,онда би требали да креирају музику,а не да се шминкају! Онај певач и гитариста Некрофагиста је висок метар и жилет,али прави комплексну музику у ПМ! Није битан физички изглед,битна је уметност коју ствараш! Знам да се цуре неће сложити са мном,али добро. Неки од нас воле да слушају музику,а не да је гледају!
  13. Мени је глем превише мелодичан,у реду,Малмстин зна да свира,Ваи такође,али треба да постоје неке границе у свему. Мотли Кру је толико мелодичан да би га пре сврстао у поп него у метал. А и имиџ ми ужасно смета,па људи,није нормално да мушкарац обуче уске панталоне,ружичасту,жуту... мајицу,нашминка се и назива се мушкарцем и металцом! Требало би да се зна која је одећа карактеристична за жене,а које за мушкарце! Немојте погрешно да ме схватите,нисам ја у оном трипу:,,У,ја сам прави металац,носим црно,носим шиљке!''Слушам све што ми се свиди,без обзира на то како се та музика зове,и облачим оно у чему се комотно осећам,Пантера у каснијем периоду има тај неки нормалан имиџ!
  14. Елитиста,тренер се зове Макарије Блажа Ивановски,али сви га знају као Маки. Веруј ми,таи чи у борби се одлично показује!
  15. Јеб'о те коњ! Читај мало боље! Рекао сам да није борилачка вештина,али да је мој тренер нашао начин да га примени у борби! Дођи до Краљева после септембра,ако желиш да се увериш!!!
  16. Елитиста,погрешно си ме схватио. Нисам говорио о магији већ о медитацији. Веруј ми,лик је летео 4м,имам пун курац сведока! То није аикидо,већ таи чи у практичној примени,нешто што је мој тренер реконструисао! Ти вероватно знаш да таи чи људи углавном користе ради медитације,лечења шта знам,али ово је таи чи у пракси,у борби! Одлична ствар!
  17. Тачно је да је гатање још у старом завету забрањено,али веруј ми има Библија везе са астрологијом! Сети се првог хришћанског симбола! Риба! То је ера рибе! Пре рибе имаш ере овна и бика,сети се Крита! У Шпанији су се још увек задржали симболи бика,пр.кориде и матадори! Има о овоме доста да се пише,али ме мрзи! Много више волим да дискутујем уживо!
  18. ААААААРРРРРГГГГХХХХХХ!!!!!!! Колико пута треба да поновим да се ова ваша идеологија назива антитеизам,а не атеизам!!!! Елитиста,тотално те разумем за искуства при медитирању! Искусио сам и ја то на својој кожи,али и даље ми не успева да останем непомерљив! Мој тренер падне у транс и нас седморица не можемо да га померимо с места. Питао сам га како то ради,али ми каже да сам још увек млад и да не треба да то покушавам,каже да имам потенцијала и зато не треба да почнем одмах са тим јер се дешавало да људе полуде од тога! Ево вам га,антитеисти задатак! Објасните ми како сам ја после медитације са мојих 65 кила одбацио човека од 112 на други крај доџоа само једним ударцем!
  19. Ти мислиш да сам ја блесав? Што бих трошио време на то да теби објасним неке ствари у које ионако не желиш да поверујеш! Лешу,је си ли стварно метар и жилет?
  20. Управо тако! Коначно један нормалан лик!
×
×
  • Create New...