Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1603
 • Joined

 • Days Won

  12

Miilos last won the day on May 29 2018

Miilos had the most liked content!

Community Reputation

818 ljubi ga majka

2 Followers

About Miilos

 • Rank
  Master of Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miilos

  1349

  Imao sam preča posla ovih dana pa nisam ni stigao da preslušam kako treba, ali ako ništa drugo Towers Upon Towers je fenomentalna pesma.
 2. Miilos

  Teitanblood

  https://en.metal-tracker.com/torrents/272361.html
 3. https://en.metal-tracker.com/torrents/272361.html
 4. Ne znam koliko je to imalo uticaja, ali pre neke 2 godine sam na NWN, na temi za Bardo Methodology, ostavio spisak od jedno 6-7 bendova sa kojima bi bilo lepo da odrade intervjue i odradeše skoro sve. Danas su postavili sa Genocide Shrines. http://www.bardomethodology.com/articles/2019/10/16/genocide-shrines-interview/
 5. Miilos

  BM noviteti

  Baš je dobar Ehlder. Dysangelium - Death Leading Shrine of Insanabilis - Vast Vortex Litanies Aegrus - In Manus Satanas
 6. Misþyrming - Algleymi Funereal Presence - Achatius Mgła - Age Of Excuse Gorgoroth - Under The Sign Of Hell Asagraum - Potestas Magicum Diaboli Paria - Knochenkamp Necros Christos - Domedon Doxomedon Adaestuo - Krew Za Krew + ploče Seventh Xul - Qliphothic Rites of Death Spite - Trapped In The Pentagram Mortuus / Serpent Noir split Paria i Seventh Xul su poklon, pojma nemam kakvi su.
 7. Miilos

  Obituary

  Mislio sam da je omot za Cause of Death nacrtan baš za njih. Samo su izbacili onu bubu sa desne strane. https://www.michaelwhelan.com/galleries/lovecrafts-nightmare-a/ Inače to je trebao da bude omot za Beneath the Remains od Sepulture, ali ne sećam se što je beše završio kod Obituary.
 8. Da malo i ja budem u trendu.
 9. Miilos

  BM noviteti

  Ne radi mene ovo uopšte. Imam osećaj da bi ovakve albume mogli da izbacuju svakih nedelju dana.
 10. Qayin Regis - Blackthorn https://qayinregis.bandcamp.com/album/blackthorn
 11. Nije loše, ali ovo je bolje, isto Necros Christos članovi.
 12. Miilos

  Mgła

  Meni je i dalje prva pesma sa Groze najbolja.
 13. Hvala što si spomenuo taj Peel Sessions, ja bi to ladno propustio. Mislio sam da je totalni krš, a ok zvuči skroz. Ako ništa drugo ima ona pesma Domination koje nema nigde više, a i kako neće biti ničeg novog, prija mi malo za promenu da čujem ove stare pesme u drugačijim verzijama. Nikako da preslušam te demo snimke, možda i tu ima nešto da vredi.
 14. Miilos

  Mgła

  Dobar album, standardno, ali nikakvo ludilo. Kako su se proslavili ovoliko, pitaj boga. Mislim, boljih bendova ima koliko hoćeš, da ne nabrajam sad, a ne bi prodali 50 karata da sviraju u Beogradu na primer. Uboli su formulu, ne manjaju ništa, e sad da l' ne menjaju jer vide da prolazi ili sviraju to što vole, opet pitaj boga. Čini mi se ipak da je ovo drugo. Meni se sviđa, da mi se ne sviđa ne bih prešao 250km da ih gledam u sredu. Slušaću album s vremena na vreme, ali ne koliko neke druge albume.
 15. https://soundcloud.com/siraatalmustaqeem/lana-lmorhafato
×
×
 • Create New...