Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Miilos last won the day on May 29 2018

Miilos had the most liked content!

Community Reputation

728 ljubi ga majka

2 Followers

About Miilos

 • Rank
  Master of Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Atrium Carceri - Cellblock Behemoth - Thelema.6 Morbid Angel - Heretic Horna - Hiidentorni/Kohti Yhdeksän Nousua/Perimä Vihassa Ja Verikostossa/Ordo Regnum Sathanas Murder Squad - Unsane, Insane And Mentally Deranged Triumphator - The Ultimate Sacrifice Rome - Nos Chants Perdus Ovaj Morbid Angel je najružniji disk koji imam.
 2. Miilos

  Bendovi koje ste otkrili

  Izlazi 1. marta.
 3. Miilos

  Bendovi koje ste otkrili

  Tribulation + Spite =
 4. Miilos

  Abigor

  Neka, neka... Kad smo već kod TT-a, on prvi hvali Hellhammer-a i ove kasnije Mayhem albume. To je i bio jedan od razloga zašto sam pre par godina ponovo pustio da ih čujem. Ne bih da ponovo prolazim kroz to.
 5. Miilos

  Benediction

  Nema na čemu. Bukvalno. Kataklysm su uspeli onakvu pesmu da unakaze, a Immolation baš i nisu morali da zovu Cavaleru u goste. Kao da ne slušam Immolation.
 6. Miilos

  Benediction

  https://mega.nz/#!6SgB2IwA!WO6ILHt1CLQCHPoK2nI2BuokpOKVC08BcY0yZb4qiUo
 7. Miilos

  Abigor

  Tek to možeš da preskočiš Taj Great Work of Ages mora da je nešto od Mayhem-a? Pošto sumnjam da je svirao ovde, treba još da jede kačamak.
 8. Miilos

  Abigor

  Daj jednu deonicu koja zvuči dobro. Ne mislim s tehničke strane. I ne mislim na DMDS. Na primer, sa nekog albuma od ovih za koje sam rekao da mi se sviđaju. Ostalo ne slušam, pa preskoči.
 9. Miilos

  Abigor

  Na Wolf Father od Nidingr je trebao da svira Tony Laureano. Baš sam se razočarao kad sam video da će Hellhammer umesto njega da svira. Dobar je album i ovako, ne žalim se, ali bi tek sa njim bio ludilo. Hellhammer je i tu, kao po običaju, ništa posebno.
 10. Miilos

  Gorgoroth

  Koliko su meni te pagan / viking teme postale turn off. Vikinzi su bili pljačkaši i ubice, a kad slušaš te bendove zvuči kao da su neki hipici. Čast izuzecima, Jotunspor na primer. Gorgoroth su izbacili pre nekih mesec dana obaveštenje, kao za par dana dobre vesti, dža-bu, ja se ponadao novi album, kad ono - pivo. Kakve gluposti bože mili, i ko još kupuje sve to? Pivo, plastične figurice... Cirkus.
 11. Miilos

  Abigor

  Čovek ubija kako svira, na Fractal Possession pogotovo. A gledaj šta kaže... Ja mora da sam jedini koji ne podnosi Hellhammer-a. Jedino je na De Mysteriis Dom Sathanas kako treba, a i tu je svirao po instrukcijama. Nit' mi se sviđa kako svira, a zvuk bubnja mu je najgori ikad. Sva sreća pa ne svira na mnogo albuma koje slušam, jedino mi Nidingr, Thorns i Troll padaju na pamet. Dobar bubnjar, ne sporim, ali džaba mu sve. Ove 2 nove Abigor pesme su trebale da budu na zadnjem albumu i ne znam kome je palo na pamet da ih izbace posebno. Baš se dobro uklapaju, Black Icarus je i jedna od boljih, onaj kraj je fenomenalan, a ova druga bi bila dobra kao outro, EP je kratak pa dođe kao neki filler. Ubuduće kad slušam album, puštam sve zajedno.
 12. Miilos

  Negative Plane

  Baci se na prvi album, ovaj ostavi po strani za sad. Pošto je sad 2:2 u albumima, mislio sam da otvorim temu za Funereal Presence posebno, ali onda vidim da i Negative Plane ima jedva 3 strane za sve ove godine pa sam odustao. Može eventualno da se doda u naslovu Funereal Presence i Ominous Resurrection.
 13. Miilos

  Negative Plane

  https://www.mediafire.com/file/wzaz8cbr6ki0kie/FUPACH(metalarea.org).rar/file Nije baš zarazan kao prvi i malo drugačije zvuči, ali sviđa mi se.
 14. Mosgaz je odlična, nije ni dugačka, 8 epizode. Radi se o jednom od prvih ruskih serijskih ubica. Ustvari, serija je više o inspektoru koji je radio na tom slučaju, ima još nekoliko sezona ali su serije nezavisne jedna od druge, ovo je prva. Ima par naivnih delova, ali može da im se pogleda kroz prste jer je gluma odlična, radnja drži pažnju. Tek sad vidim da ima na youtube sa prevodom i čini mi se da je dobar, ovaj što ide uz seriju je baš loš, na titilovi.rs je malo bolji. https://kinorusija.wordpress.com/2018/02/25/mosgaz-2012/
 15. Miilos

  2018 - top liste

  Voodus - Into the Wild može komotno među najbolje. U početku mi je smetalo što baš liči na Dissection i Watain, sad mislim da mi se sviđa više od većine njihovih albuma. https://helterskelterproductions.bandcamp.com/track/dreams-from-an-ancient-mind-pt-2