Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1863
 • Joined

 • Days Won

  15

Miilos last won the day on October 15

Miilos had the most liked content!

Community Reputation

946 ljubi ga majka

1 Follower

About Miilos

 • Rank
  Master of Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miilos

  Nightbringer

  Tako nekako. Njima i jeste najveća mana to što svi zvuče manje-više isto, inače je baš dobra muzika. Ovo više važi za prvi Bestia Arcana i taj album se najviše izdvaja od ostalih.
 2. Miilos

  Testament

  Ogadi mi čovek Testament za sekundu.
 3. Miilos

  Svartsyn

  Mene ovo više radi. A volim sva 3. Akhlys još treba da slušam, ali i taj i Fides Inversa su sigurno među desetak najboljih. Ali prva 3 za sad: Svartsyn, Ominous Resurrection, Lifvsleda.
 4. Miilos

  Ondskapt

  Šta sam rekao... 😃 Veze ovo nema sa DSMD. Ali opet, kao što sam rekao, ne bi ih otpisao, videćemo...
 5. https://guignolnoir.bandcamp.com/track/anti-sanctvm Za one koji vole DHG ili još više The Deathtrip, čini mi se da nije loš album.
 6. Ima nešto u imenima, što kaže Anđus. Ne bih ni mogao da zamislim bend sa "Sepulchral" u imenu a da zvuči kao npr Arch Enemy. Hvalio si Omegavortex. Možda će da ti se sviđa Malicious, vidim da i taj album hvale na sve strane. Sad sam preslušao oba jedan za drugim i iskreno nisam ni primetio kad je prešlo s jednog albuma na drugi. Omegavortex će da dobije još jednu šansu, ovi drugi su je već dobili i nije ovo za mene. Mora to mnogo maštovitije.
 7. Miilos

  Ondskapt

  Nova pesma https://osmoseproductions.bandcamp.com/track/animam-malum-daemonium Album izlazi za nedelju dana.
 8. Miilos

  Horna

  http://www.mediafire.com/file/f45r3ig79qjyhdc/HornKuKi_by_Panacea.rar/file Negde sam na pola albuma i meni se sviđa. Mada sumnjam da ću više da ga slušam od Striges, taj album mi je baš lego k'o kec na 10.
 9. Miilos

  Beherit

  http://www.mediafire.com/file/zpho7vntmkmn0q5/Beherit-BE2020-By_Samaritianin.rar/file Fino zvuči, meni je drago što nije black metal.
 10. Miilos

  Svartsyn

  Stvarno je odličan. Slušam dok pišem ovo i ne mogu da se načudim odakle mu više ideja da posle skoro 30 godina zvuči ovako. Možda nije izmislio toplu vodu, ali ovo briše pod sa 99% albuma i novih i starih bendova. Ima još par starijih bendova koje vredi pratiti, ali Svartsyn mi je iznad svih u poslednjih X godina. Nema niko jači.
 11. Miilos

  Nightbringer

  To je neko prebacio iz 128 u 320. Evo ga flac https://en.metal-tracker.com/torrents/297371.html Treći put slušam ali jasno je kao dan da je među najboljim ovogodišnjim albumima. Što i nije neko čudo... Gde je u odnosu na prošli, još je rano da se kaže.
×
×
 • Create New...