Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1634
 • Joined

 • Days Won

  12

Miilos last won the day on May 29 2018

Miilos had the most liked content!

Community Reputation

824 ljubi ga majka

2 Followers

About Miilos

 • Rank
  Master of Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miilos

  BM noviteti

  Mogu da potpišem da je ovo novi Abigor album ustvari.
 2. Miilos

  BM noviteti

  Haxandraok - Ki Si Kil Ud Da Kar Ra https://yadi.sk/d/b53LiszhMxfDKQ Dobro je ovo. Prva pesma je zakon i naslovna od 1:15 pa naredni minut, i rif i refren. The Deathtrip isto nije toliko loš kao što mi se na prvu učinilo. Pevanje nije onako dobro, jedan je Aldrahn, ali ok je muzika.
 3. Miilos

  Bölzer

  3:57 (kamo lepe sreće da sve refrene peva ovako) https://bolzer.bandcamp.com/track/ave-fluvius-dan-be-praised Ovo mu je otac.
 4. Miilos

  Bölzer

  Bolzer sad mogu bez problema u penziju. https://emperorjade.bandcamp.com/track/blossom-2
 5. Miilos

  BM noviteti

  Imaš na prethodnoj strani. I meni je super.
 6. Miilos

  BM noviteti

  Trebalo mi je 2 sekunde da shvatim da svira Thomas Tannenberger. Moraće ovo da se presluša 100 puta, kao i poslednji Abigor. Po ovome što piše na bandcamp-u ovo nije ceo album. Ponovo radi DSP koliko vidim. 🙂
 7. Miilos

  BM noviteti

  Izlazi album za Norma Evangelium Diaboli.
 8. Prva polovina jeste smešna i gluma jeste vrhunska, pogotovo onaj najstariji glumac kog sam gledao i u Memories od Murder (e to je super film), i taman sam pomislio da će još i da ispadne da se najbolji filmovi snimaju u Koreji, ali džabe sve kad se neko dosetio da se odjednom svi poubijaju bez razloga, znači nebuloza za nebulozom, kao da odjednom počinje skroz drugi film. Meni to niti je bilo smešno, niti tužno, baš sam se smirio kao konj. Ali vidim svi hvale film pa ko želi neka gleda, ali mene ako pitate - čisto gubljenje vremena.
 9. Pa kad je vreme za edit 10 sekundi. Evo još jedan minus na tvoj prošli post da ne misliš da sam ti ja dao. 😀
 10. Dobar je, do pola. Od momenta kad se ona kućna pomoćnica vrati u kuću film nema veze s mozgom.
 11. Ko voli Negative Plane, Funereal Presence i tako to... A ovaj gore album od Grey Heaven Fall mi je bolje lego od svega od Deathspell Omege u poslednjih desetak godina.
 12. Ni ja... Mada gledam sad na metal archives, nema ništa bitno da je najavljeno do kraja godine, bar što se death i black metala tiče. U ostalo se ne razumem, pa ne bih da komentarišem. Solidna godina. Da je bolja ne bi valjalo, jer i ovo jedva stižem da ispratim. Funereal Presence i Nocturnus AD su mi najbolji. Još i Aoratos, Misþyrming, Akrotheism, Drastus, Lifvsleda, Andavald, Dysangelium... ali ajde da sačekam još koju nedelju da preslušam neke albume još malo.
×
×
 • Create New...