Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Posts

  2000
 • Joined

 • Days Won

  20

Miilos last won the day on September 24

Miilos had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Miilos's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.1k

Reputation

 1. Jeste drugačije, ne sviđa mi se. Imam neki EP na laptopu, mislim da mi stoji bar 2 godine, nikako da se nakanim da preslušam.
 2. https://arfsynd.bandcamp.com/album/hesychia Slušam posle dužeg vremena... Odličan album. Inače, ako se dobro sećam, a sećam se, čovek je smišljao muziku za vreme dok je živeo u pravoslavnom manastiru.
 3. Verovatno sam sve to već postavljao ovde. Nema mnogo, ne kažem... Sve što su izbacili Necros Christos, Howls Of Ebb, Neocaesar (Sinister članovi, uglavnom sa starih albuma i jedini njihov album koji može da parira ovome je Diabolical Summoning), Genocide Shrines, StarGazer (ne pominjem ih više do kraja godine, obećavam 🙂), Cauldron Black Ram, Blood Incantation, Sonne Adam poslednji EP... Bölzer - Aura je sjajan, šteta što su propali posle. Kad pričaš o povratničkim albumima, meni je Nocturnus AD odličan, mada se neki ovde i ne slažu, ali zna svako za sebe. Invocation - Attunement To Death EP iz prošle godine je odličan. Qrixkuor iz ove isto, ne znam za ostalo, tek treba da preslušam pažljivije jer sam ih otpisao pre neku godinu. Možda je nekad bilo bolje, ali ima šta da se sluša, od početka do kraja, znači ne po svaku cenu kao što kažeš gore, nego pustim i uživam. Aktivno je bar 20 bendova čiji su albumi uvek dobrodošli, a black metal se i bolje drži. Nikad više đubreta, to stoji, ali šta ćeš... Izbagavaj. A najbolji death metal album tek treba da bude snimljen, valjda ću da se nakanim tamo do 2035. 😛💪
 4. Samo celi albumi i nikako drugačije. Ako nije vredno slušanja, neću ni da slušam.
 5. Pre će biti da ti ništa ne drži pažnju duže od jedne-dve pesme, pa ti se sviđa ona koju si prvu čuo. 😀 Evo konkretno taj StarGazer novi, prilično je ujednačenog kvaliteta ceo album.
 6. Anthem - Art Et Dictature Aristarchos - Aristarchos Cannibal Corpse - Created To Kill Chamber Of Unlight - Realm Of The Night Ivan Wyschnegradsky - Vierteltonmusik Our Place Of Worship Is Silence - Disavowed, And Left Hopeless Qrixkuor - Incantations From The Abyss Raison d'être - Daemonum / Daemoniacum Saturnian Mist - Shamatanic Svartsyn - His Majesty
 7. Oldskuleri... Od ovih papazjanija su gori samo ti OS bendovi, svi do jednog. Evo, žrtvovao sam 5 minuta i preslušao celu pesmu. Jednu sekundu death metala nisam čuo. Ne znam gde spadaju, ne zanima me.
 8. Da me manete s tim progresivnim proseravanjima. Svi su ograničeni. Svi. Od Dream Theater do Gorgoroth. Zato i postoje žanrovi. I svaki ima neke granice, a vi ste crtu prešli odavno, znači poslednje što očekujem da vidim ovde u poslednje vreme je death metal, a zato u ulazim u temu. Pa zar mnogo tražim? 😢 Otišo sam da fatam ribu.
 9. Jeste, StarGazer ili nešto drugo što preporučim ovde, sve je primitivizam najveći. Bendove slušam dok ne nauče da sviraju, posle nije zanimljivo. Baš me briga ko šta sluša, samo apelujem na zdrav razum da se ovde ostavlja death metal, a ne nekakvi hibridi. I ja slušam svašta pa ne kačim ovde. Nema ništa novo? Ok, ne mora 3 godine niko ništa da postavi. A to za 1991, ako treba da se uvredim, da te podsetim da je te godine izašao Death, koji ne da nema veze sa ovima gore, nego je smešno... pa Morbid Angel, Cannibal Corpse, Dismember, Imperator, Bolt Thrower... Kad bi danas neko okačio ovde ovakve albume, mislim da bi se upišao od sreće, toliko volim death metal.
 10. Za 30 godina možda ukapiramo. Evo nešto novo, a kvalitetno. Iz ove godine Qrixkuor i StarGazer.
 11. Ili da se promeni ime teme kao i ona za humor. Death Metal (i dalje bez death metala).
 12. Ko voli Arditi... Jes' kopija ali je odlično. https://anthemmartial.bandcamp.com/album/art-et-dictature-3
×
×
 • Create New...