Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1545
 • Joined

 • Days Won

  12

Miilos last won the day on May 29 2018

Miilos had the most liked content!

Community Reputation

775 ljubi ga majka

2 Followers

About Miilos

 • Rank
  Master of Metal

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ovu seriju Černobilj ne znam da li ću da gledam, možda nekad, ali ima onaj dokumentarac o ljudima koji tamo žive uprkos radijaciji i zabranama. Sećam se da sam negde proporučivao, pa evo opet. Uglavnom su se vratile neke babe koje nemaju kud i koje su tu navikle, blesave su sve, ne znam da li od radijacije ili nečeg drugog... 0:20
 2. Miilos

  Enthroned

  Šta je baš toliko loše? Mislim ok, ne sviđa ti se, ali katastrofa nije. I meni je stari Enthroned zakon, mada volim sve ali kao što već napisa' gore, upali su u šablon. Sa ovog novog Aghoria mi se baš sviđa, jeste jedno te isto, ali ona mantra što ide kroz celu pesmu baš dobro zvuči. Kad već poredimo staro i novo, gledao sam neki intervju pre godinu-dve i pita onaj novinar Nornagest-a da li ima neku poruku za kraj, a on napriča nešto i kaže slušajte poslednja 4 albuma. Novinar pita zašto samo poslednja 4, šta fali ostalima, a ovaj odgovara nešto kao ma ok su i ostali, ali poslednja 4 su pravi Enthroned albumi. Mamlaz.
 3. Nocturnus AD - Paradox Misþyrming - Algleymi Deathspell Omega - The Furnaces of Palingenesia Enthroned - Cold Black Suns Ysengrin - T.R.I.A.D.E Raison d'être - Anima Caelum Shibalba & Darja Kazimira & Dagmar Gertot - Dark Water Groan Kampfar - Ofidians Manifest Vader - Thy Messenger
 4. Miilos

  Noviteti

  Nadam se da si fizički spreman, ako dođe do ovakve situacije.
 5. Miilos

  Deathspell Omega

  Nemam običaj da gledam ovakve stvari, ali baš bih voleo kada bi neko odradio gitare za Fas.
 6. Miilos

  Misþyrming

  Zar nije prošli EP izašao za Normu još pre 10 godina? Nije, za End All Life. Ali to je maltene isto, sve što izađe za EAL izađe i na NoEvDia sajtu.
 7. Ma slušao sam sve to, samo nisam dovoljno, ali sviđa mi se. Šta drugo? Još mi samo Musmahhu i Katechon padaju na pamet.
 8. Ja malo kasnim sa ovim bendom, slušam ih tek par godina i to ne nešto intenzivno, tako da novi album znam već napamet, a stare baš i ne, ali ispraviću to pod hitno. Ovaj novi je najbolji death metal za sad u 2019. I nema neku konkurenciju, ali je stvarno odličan.
 9. Miilos

  Misþyrming

  Ja mislim da i dalje provociraš za Drastus. Posle 3 meseca, dao bih mu jaku osmicu-devetku, varira negde između. Mene više čudi kako su odjednom postali poznatiji, a bili su super oduvek. Misþyrming i meni sve bolji, prevazišao je očekivanja.
 10. Miilos

  Acherontas

  https://zazensounds.bandcamp.com/album/zzs-038-shibalba-darja-kazimira-dagmar-gertot-dark-water-groan-available-now-in-digipack-edition-sold-out-high-quality-digital-download Prve četiri pesme su stare, sa nekih kompilacija, druga polovina su nove pesme i zvuče odlično. Shibalba i Darja Kazimira / Dagmar Gertot. Ova devojka ima fenomenalan glas. Puštao sam i neke pesme sa njenog bandcamp-a, obećava... Podseća pomalo na Hekte Zaren iz Adaestuo. https://darjakazimira.bandcamp.com/
 11. Miilos

  Deathspell Omega

  Definitivno bolji album od poslednjih par. Čim krenu da sviraju malo smislenije rifove, odma' to liči na nešto.
 12. Miilos

  Enthroned

  http://www.mediafire.com/file/rn2xy9uynd6qmk8/E.-C.B.S.(2019)_metalarea.org.rar
 13. @Demon Seed Ti baš voliš Emperor koliko se sećam, pa preporuka od mene za prvi Setherial ako nisi slušao. Slično je prvom Emperor albumu, samo sa mnogo manje klavijatura. Ne znam koji mi je album bolji ali Nord definitivno više slušam.
 14. Miilos

  Misþyrming

  Meni je album odličan. Jedino za sad iz ove godine što mi se više sviđa je Funereal Presence. Prvi album je isto bio dobar, ali ovde su se ipak uzdigli na viši nivo. Originalnije je, pesme su pamtljivije, čak su mi legli i oni r'n'r delovi u par pesama, sve je perfektno uklopljeno. Nemam zamerke ni na glas (pošto sam video da se neki bune), ne bih ništa dirao, album je bombona (samo je jedna pesma, 6. ili 7. ne sećam se, za nijansu slabija, ali možda i ona legne bolje posle nekog vremena).
×
×
 • Create New...