Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Posts

  2037
 • Joined

 • Days Won

  22

Miilos last won the day on January 2

Miilos had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Miilos's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

1.1k

Reputation

 1. Meni jedina koja nije ništa posebno. Samo je brza. 2-3 (dobra) rifa u krug 9 minuta, može on to i bolje. In Manus Tuas je najbolja pesma, to bez sumnje.
 2. Arioch obično pravi duže pauze, pa me je bilo strah da nije napravio album na brzinu, ali pošto Marduk nisu imali turneje verovatno je imao više vremena. Svaka pesma, bilo da je brza ili spora, rastura. Poslednja je jedina koja je nešto slabija (a verovatno i najslabija njegova pesma) i mogla je da bude malo kraća. Kad već nalazim zamerke, u trećoj pesmi na kraju kad samo peva, u pozadini se čuje neki zvuk koji me strašno nervira. U naslovnoj mi se sve čini kako će da krene bas iz "As A Garment" preko onog sporog ritma, a voleo bi i da nađe nekog kreativnijeg bubnjara. Ali zato pevanje, gitare i sve ostalo - vrh! U pesmi Hooks Of Hunger, deo od 1:40 do 2:15 kao da je uzet sa Incursus albuma Eternal Funeral Trance. Pesma ubija na mesto. Mada ne znam ni što je izdvajam kad nije ni bolja ni lošija od ostalih. Sjajan album još jednom.
 3. Sijjin Sumerian Promises Odličan album, baš su zarazne pesme i često mi se vrte po glavi. I ne samo da je bolji od poslednja dva Morbid Angel-a, to i nije neki kompliment, ovaj album je mnogo više od toga. Sad mi je nekako lakše što Necros Christos više ne postoje. Proscriptor McGovern's Apsû Proscriptor McGovern's Apsû Ne znam na kojim su drogama bili dok su pravili ovo. Najbolje ga je opisao neko na jednom drugom forumu jednom rečju - hiperaktivan, ali je sve savršeno uklopljeno i ne znam da li su išta drugo radili u životu osim na ovom albumu. Qrixkuor Poison Palinopsia Najveće iznenađenje ove godine jer bukvalno ništa nisam očekivao. Ispostavilo se da nisu bili tako loši ni ranije, ali ovo je već nešto drugo. Ovo je muzika da pogasiš svetla i uživaš. Mada i ne zvuči baš najprijatnije. StarGazer Psychic Secretions Jedina “mana” je to što, koliko god da su čudni, avangardni i šta-ti-ja-znam, nema neke razlike između albuma. Ali stvarno ima svega. Mada, što se mene tiče, ne treba ništa ni da menjaju. Escumergamënt Ni Degu Fazentz Escumergamënt E Mesorga Kome je do black metal-a kakav se svirao 90-ih, sa malo klavijatura u drugom planu, mislim da nema bolje preporuke od ovog. Možda neće postati klasik, ali meni je ovakva muzika uvek dobrodošla, pogotovo u današnje vreme kada ovakav black metal i nije baš u modi. Stabat Mater Treason By The Son Of Man Najbolji Funeral Doom ove godine uz Skepticism (na koje sam tek sad obratio pažnju), žanr koji i ne pratim toliko osim u posebnim slučajevima, kao što je ovaj. Funeral Mist Deiform Ne mogu da verujem da je prošlo već 3 godine od poslednjeg albuma. Ovo je u pricipu Hekatomb pt. 2, a kao i uvek album je među najboljima ove godine, u top 3 sigurno. Ehlder Faderland Norr Šlag na tortu za kraj godine… Samo što je izašlo pa nisam toliko ni slušao, ali ne verujem da će neko ko je voleo prvi album da bude razočaran. Plus još Unanimated, Beyond Man, Whoredom Rife, Aristarchos, gorepomenuti Skepticism itd.
 4. Za onog mamlaza iz Liturgy piše "she", u ženskom rodu https://youtu.be/4Q4O5ztz92o?t=165
 5. Koliko je jak albanski lobi, nema Shiptarian Darkness.
 6. https://www.facebook.com/thomas.tannenberger.7/posts/7125630030787908 Ja sam video ovde. Moram da pročitam celo neki dan.
 7. Neko se baš potrudio da nam olakša da znamo šta je ispravno da slušamo, a šta ne. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RdoohJdrM4XZLWiuzYMpbUnTG-tA-lkdHcg9BQF5gKk/htmlview?fbclid=IwAR0zoQ-D1RbC4I8lyO-NlDkvpzcgKVeQtKxJ1zhq8UPbLBqOFe-yTAt94rc#
 8. Ime je malo... priglupo... Ali je muzika baš dobra. https://prygla.bandcamp.com/track/serafernas-sorg
 9. Miilos

  BM noviteti

  Za tri klase ispod prošlog, koji je savršenstvo bez mane. Meni nije jasno kako su uspeli da snime tako dobar album s obzirom da ostalo i nije nešto posebno.
 10. Ovaj je već svirao pod tim imenom pre 30 godina. https://www.metal-archives.com/bands/Corpsegrinder/45901 Ne znam kako je to zvučalo, ali ovo novo je teško sranje, naravno. Ali je zato ovaj demo odličan.
 11. @kuruz Slušaj... https://forsman.bandcamp.com/track/vonargl-ta Na isti fazon kao i sve sa Islanda, ali je baš dobar EP.
×
×
 • Create New...