Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1524
 • Joined

 • Days Won

  12

Everything posted by Miilos

 1. Miilos

  BM noviteti

  Misþyrming - Algleymi https://mega.nz/#!zJQDUACa!LvPQKfaGVGTUQ9vR2gPPIeNXbdEsD45GD7lwgB5X-Tc
 2. Miilos

  BM noviteti

  Bolje ovde... Onako, nije mi dosadan, ali nije ni neko ludilo, videćemo. Ima na Islandu bar 3-4 baš dobra benda, nije loše za tako malu zemlju, to je kao dva Niša otprilike. Ne znam da li se Rebirth of Nefast računa pošto su se preselili na Island iz Irske, ali su odlični. Ne znam da li mi je bolji album ili demo iz 2006, ono je zlo.
 3. Cornigr - Funereal Harvest Kampfar - Ofidians Manifest Nocturnus AD - Paradox Possessed - Revelations Of Oblivion, ali nisam nešto oduševljen. Bonini Bulga - Sealed Sect - Anaθema До Скону - Black Asceticism Akrotheism - Law Of Seven Deaths Drastus - La Croix De Sang Darkened Nocturn Slaughtercult - Mardom Triumph, Genus - Po Vrhu Vždy Je Prázdno Kolébek Ysengrin & Sartegos - Resvrrezionespiritval, uglavnom zbog Ysengrin i ispade da uopšte nisu loši.
 4. Ako mene pitaš, ovo. Odlično zvuči ovako na prvu.
 5. https://en.metal-tracker.com/torrents/263233.html
 6. I meni se baš sviđa album, dobri su rifovi, zarazne su pesme i baš je odlično odpevan. I prošli mi se sviđao, mada iskreno ovakav black metal i ne slušam puno, ali meni je ovo mnogo bolje od nekih sličnih bendova, npr. od Enlaved.
 7. Miilos

  BM noviteti

  Triumph, Genus Po Vrhu Vždy Je Prázdno Kolébek https://mega.nz/#!BRoUgAJB!PGKvZnXBCmTLPmrbCrsFrO3zJelHO9a1XgBppOj6a54
 8. Piše u knjižici intro lines and riff inspired by Thorns' eternal hymn "Ærie Descent". Za ceo La Grande Danse Macabre piše music by M. Steinmeyer Håkansson, jedino za pesmu ''Summers End'' music by B. War and M. Steinmeyer Håkansson. A ustvari...
 9. Miilos

  Abigor

  Mom bratu je Satanized omiljeni album. Meni pri dnu liste, ali opet odličan. To je jedini album gde ne svira T.T. i baš se primećuje razlika.
 10. Odličan album. Pär Boström iz Kammarheit. Ali meni ovo više odgovara. https://boninibulga.bandcamp.com/album/sealed
 11. Miilos

  Abigor

  Što reče skoro Semjaza iz Thy Darkened Shade za Fractal Possession ''humanity wasn't worthy of this one''. Kad sam čuo taj album prvo što sam pomislio je kako ostale bendove na ovom svetu nije sramota da izdaju albume posle ovoga. Channeling the Quintessence of Satan je isto bogovski album. Ma sve što su ikad izdali, jedino je Orkblut iz 1995 malo slabiji sa svim onim instrumentalima. Apokalypse u početku nisam nešto posebno voleo, sad mi je super. 10 albuma, svaki remek delo i svaki priča za sebe. 11 ako računamo Quintessence iz 2012. A i dan danas su fanatici kao i pre 20 i kusur godina, zato i jesu za 3 klase iznad svega maltene.
 12. Miilos

  BM noviteti

  Tribute To Katharsis https://bilenoire13.bandcamp.com/album/devastators-of-the-suns-a-tribute-to-katharsis
 13. Zato te i pitam, jer si istog dana kada se pojavio rekao da je album za čistu desetku. Po meni, desetku može da dobije samo album koji je vrh vrhova. Kenose, Ride the Lightning... Eventualno neki novi koji može da parira ovim albumima. Evo na primer od novijih Achatius od Funereal Presence meni je za desetku (za koju li je ocenu onda prvi?), ali meni treba bar mesec dana dok provalim da je album baš toliko dobar, dok se slože kockice, da znam pesme napamet, da vidim da li me vuče da slušam itd.
 14. Kako bre možeš da oceniš album 10/10 posle par sati slušanja, koliko god da ti se sviđa?
 15. Skoro sam video obaveštenje na facebook-u za neki koncert gde će svako ko koristi telefon dok bendovi sviraju biti momentalno udaljen. Kad mora tako... Ni ja ne razumem taj Blasphemy nikako, puštao sam dva-tri puta i ništa.
 16. Miilos

  BM noviteti

  Dobar je bio prvi Misþyrming, a i ona pesma sa splita posle. Još su mi i veća očekivanja što izlazi za Norma Evangelium Diaboli. Darkened Nocturn Slaughtercult novi nije za bacanje, možda se svidi nekome i više. Bio mi je dosadan na prvu, ali mi se popravio utisak. Ništa toliko specijalno ali mi je bolji nego npr. Tsjuder posle Desert Northern Hell.
 17. Benediction - Subconscious Terror At The Gates - Terminal Spirit Disease Marduk - Panzer Division Marduk, slušam sad od muke što ne idem na koncert Marduk - Obedience Elend - Sunwar The Dead Planet AIDS - Apokalyptik AIDS
 18. Miilos

  BM noviteti

  ^^ Više sam mislio koliko konkretno zarade, koliko ljudi uopšte kupuju digitalna izdanja. Da li neki nov bend može da očekuje npr. 500 ili 5000 evra, ako izbaci odličan album. Ali hvala na odgovoru. Ja bih uvek pre kupio disk.
 19. Miilos

  BM noviteti

  Baš me zanima koliko para na bandcamp-u zarade bendovi. Naravno, zavisi od benda do benda, ali na primer neki ne mnogo popularni kao recimo Drastus. Jedino za šta sam platio na bandcamp-u je Incursus - Adaestuo.
 20. Miilos

  BM noviteti

  Skinuo sam jednu pesmu, ali neka za sutra, sad sam u drugačijem raspoloženju.
 21. Miilos

  BM noviteti

  Meni očigledno onda leže ti try hard bendovi. Jel si slušao Cirith Gorgor novi? Svideće ti se 100%. Danas svako zna da svira i svi imaju dobru produkciju, pa ponekad gubim vreme na neke bendove što nit' smrde nit' mirišu, a ima ih koliko hoćeš. A manje više, tih par albuma su sve što vredi u 2019.
 22. Miilos

  BM noviteti

  U kom smislu? Meni oba tu negde oko 8/10, Akrotheism mi se za nijansu više sviđa. A nije loša ni Sinmara, samo mi treba malo vremena za takvu muziku.
×
×
 • Create New...