Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1617
 • Joined

 • Days Won

  12

Everything posted by Miilos

 1. Miilos

  Glorior Belli

  Hajde to što im je prvi album kopija prva dva Watain-a, nego su išli dotle da im disk preslikan Casus Luciferi. I omot i knjižica, promo slika, sve... Malo kvari utisak, ali nije loš album. Jedino to i slušam od njih, mada moram drugi da pustim ponovo, ali nije mi ostavio neki utisak, ničega se ne sećam.
 2. Dobra je cela, ali od 2:15 je tek ludilo.
 3. Miilos

  1349

  Rif koji otvara album je odvratan. Pesma je trebala da počne na 00:50. Towers upon Towers i Dødskamp su najbolje, pogotovo ova prva, ostale pesme su ok, ali sve ukupno 7/10. Kad već pričate o produkciji, ovo isto kao i poslenji Watain zvuči toliko tiho da svaki put kad slušam nešto i krene ovaj album, moram da pojačam ton za 40%. Još sam skinuo sa metal area bolji rip od ovog što kruži na sve strane.
 4. Miilos

  BM noviteti

  Link za The Deathtrip https://download.ru/files/6El6hftW Ni blizu prvom albumu. Ti si lud. Mada nema ovo veze muzički sa Sorhin. Novi Ragnarok. Baš je dobar omot. https://cloud.mail.ru/public/3vED/VvRYJrDNP
 5. Miilos

  BM noviteti

  Upravo sam preslušao dve nove Ominous Resurrection pesme. Kad proba zvuči ovoliko dobro, album ima da bude ludilo.
 6. Miilos

  BM noviteti

  Lifvsleda razbija, ne slušajte Gojka. Funeral Oration - Eliphas Love http://www.mediafire.com/file/r1hczq65gkla00o/Funeral_Oration_-_Eliphas_Love_%282019%29_metalarea.org.rar/file Priznajem da bih prvi zaobišao ovaj bend da ih Thomas iz Abigor nije nahvalio onoliko na fb. Ali pošto sam na njegovu preporuku pružio šansu nekim bendovima koje sam u početku odbacio, a danas ih slušam (Grudom na primer), prva 2-3 puta sam preslušao album maltene na silu, ali svaki put mi se svideo po neki rif, i tako rif po rif navuko sam se na album. Zvuči čak i originalno, nema ničeg sa čime bi ih uporedio, još pevaju i na italijanskom.
 7. https://mega.nz/#!qxtUBYbB!1MU6zE4tpPIAY-2_WquwEZTAZb1ZiFVTA2Cy8Pb8jeo
 8. Miilos

  BM noviteti

  Više druga pesma. Ako su i ostale na nivou milina.
 9. Miilos

  BM noviteti

  Pesma koju su izbacili ranije, druga po redu, je odlična. Za ostale pojma nemam, nikad ne puštam albume više od jednom dnevno bez obzira šta je u pitanju, ali za sad deluje obećavajuće.
 10. Miilos

  BM noviteti

  Lifvsleda - Manifest MMXIX (peva Mikael Österberg iz Sorhin) https://www.mediafire.com/file/8ucmtguc0r6eldi/Lifvsleda_-_Manifest_MMXIX_(2019)_by_Rewa.rar/file
 11. Ubedljivo najbolji come back mi je Abigor - Fractal Possession. Perfekcija od albuma. Dobri su i Dødheimsgard - Supervillain Outcast i Funeral Mist - Maranatha ako se to računa jer ne znam da li su ikad prestajali sa radom ili su samo pravili velike pauze. Nocturnus AD - Paradox, opet ako se računa, pošto oni smatraju da je to novi bend. Remek delo. Najgori su Mayhem, Morbid Angel i Dissection. Poslednji Monstrosity je isto užasan, kao i prethodni.
 12. Uglavnom nove albume, mora da se isprati sve. Dysangelium - Death Leading Teitanblood - The Baneful Choir Ehlder - Nordabetraktelse Sijjin - Angel Of The Eastern Gate Shrine Of Insanabilis - Vast Vortex Litanies 1349 - The Infernal Pathway Aegrus - In Manus Satanas Plus neke "starije"... Adaestuo - Krew Za Krew Aoratos - Gods Without Name Necros Christos - Domedon Doxomedon Funereal Presence - Achatius I par EP-jeva koje sam otkrio sa zakašnjenjem. Qayin Regis - Blackthorn Vale Of Siddim - Tormented By Witchcraft Mortuus / Serpent Noir split
 13. Miilos

  Denial Of God

  https://denial-of-god.bandcamp.com/album/the-hallow-mass
 14. Miilos

  1349

  Imao sam preča posla ovih dana pa nisam ni stigao da preslušam kako treba, ali ako ništa drugo Towers Upon Towers je fenomentalna pesma.
 15. Miilos

  Teitanblood

  https://en.metal-tracker.com/torrents/272361.html
 16. https://en.metal-tracker.com/torrents/272361.html
 17. Ne znam koliko je to imalo uticaja, ali pre neke 2 godine sam na NWN, na temi za Bardo Methodology, ostavio spisak od jedno 6-7 bendova sa kojima bi bilo lepo da odrade intervjue i odradeše skoro sve. Danas su postavili sa Genocide Shrines. http://www.bardomethodology.com/articles/2019/10/16/genocide-shrines-interview/
 18. Miilos

  BM noviteti

  Baš je dobar Ehlder. Dysangelium - Death Leading Shrine of Insanabilis - Vast Vortex Litanies Aegrus - In Manus Satanas
 19. Misþyrming - Algleymi Funereal Presence - Achatius Mgła - Age Of Excuse Gorgoroth - Under The Sign Of Hell Asagraum - Potestas Magicum Diaboli Paria - Knochenkamp Necros Christos - Domedon Doxomedon Adaestuo - Krew Za Krew + ploče Seventh Xul - Qliphothic Rites of Death Spite - Trapped In The Pentagram Mortuus / Serpent Noir split Paria i Seventh Xul su poklon, pojma nemam kakvi su.
 20. Miilos

  Obituary

  Mislio sam da je omot za Cause of Death nacrtan baš za njih. Samo su izbacili onu bubu sa desne strane. https://www.michaelwhelan.com/galleries/lovecrafts-nightmare-a/ Inače to je trebao da bude omot za Beneath the Remains od Sepulture, ali ne sećam se što je beše završio kod Obituary.
 21. Da malo i ja budem u trendu.
 22. Miilos

  BM noviteti

  Ne radi mene ovo uopšte. Imam osećaj da bi ovakve albume mogli da izbacuju svakih nedelju dana.
 23. Qayin Regis - Blackthorn https://qayinregis.bandcamp.com/album/blackthorn
 24. Nije loše, ali ovo je bolje, isto Necros Christos članovi.
 25. Miilos

  Mgła

  Meni je i dalje prva pesma sa Groze najbolja.
×
×
 • Create New...