Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Posts

  2104
 • Joined

 • Days Won

  22

Everything posted by Miilos

 1. Miilos

  BM noviteti

  Noevdia su prsli k'o zvečke. Nekad se bre znalo, kad najave nešto, to je praznik, crveno slovo. I sad umeju da ubodu, ali već neko vreme to nije to. Više ni sa DsO ne možeš da budeš siguran. Ovo gore još nisam pustio, ali sam slušao prvi album i ono nije dostojno da se nađe u onakvom društvu. Jedino ako su napravili neki Inquisitors of Satan / SMRC progres, ali ne verujem. Ja sam razočaran... što je mini album u pitanju. Ima ova pesma uživo na youtube odavno.
 2. Armoured Angel - Angel Of The Sixth Order Blut Aus Nord - Disharmonium - Undreamable Abysses Brutality - Sempiternity Disma - Earthendium Herxheim - Woe Unto Thee Incursus - Adaestuo Ivan Wyschnegradsky - Hommage À Ivan Wyschnegradsky Mortuus - Diablerie Sargeist - Disciple Of The Heinous Path Skepticism - Alloy The Chasm - The Scars Of A Lost Reflective Shadow Theriomorph - Diabolical Bloodswords Trolldom - Av Gudars Ätt
 3. "... so little by little I taught myself how to play some basic stuff. Haven’t improved much since I graduated from school though, as I’m too lazy to practice hard enough to become better than I am now." Moj čovek
 4. ^ Kačio sam ranije na youtube temi, najjači dokumentarac.
 5. Miilos

  BM noviteti

  https://ironboneheadproductions.bandcamp.com/track/av-nagelbyggt-fran-doda-man Bukvalno ništa nisam očekivao, a leglo mi je samo tako. Moraću ponovo da preslušam demo, a imaju još jedan album iz ove godine. Swartadauþuz (naravno da sam iskopirao ) svira u 1000 bendova i uglavnom su mi hit and miss, ali kad ga ubode - ubode ga (Urkaos, Digerdöden, Ars Hmu (pogotovo prvi), Musmahhu...). Ovaj album vuče pomalo na prvi Emperor, pa ko voli...
 6. Miilos

  Satyricon

  Najbolji Satyricon album još od Nemesis Divina
 7. Kad smo kod Off to War bolje je ovo Pustio sam danas The Apostasy posle 100 godina. Kakva albumčina...
 8. https://herxheim.bandcamp.com/album/woe-unto-thee-lp
 9. Miilos

  BM noviteti

  https://terraturpossessions.bandcamp.com/album/diabolical-bloodswords
 10. Ko sluša death metal, a preskoči ovaj album, taj nije normalan. Setili se da vrate vokale i odmah druga pesma. Moglo je i na ova 2-3 instrumentala, ali da ne cepidlačimo kad je i ovako možda i najbolji death metal ove godine.
 11. Mislim, solaže su šlag na torti, na tom albumu su sve pesme hit do hita. Doduše, ovaj što je umro je svirao tek na drugom albumu, čini mi se da je drugima uglavnom taj favorit. Baš ću da ga opičim da ispoštujem čoveka.
 12. Meni je Burn the Promised Land još bolji. Baš sam slušao pre neki dan... Skoro pa perfektan. Najjače solaže na svetu. https://youtu.be/izCQs650F1E
 13. Maltene sve od Skepticism https://skepticism.bandcamp.com/music Ovaj Aes je još i providan jer je odštampan na pausu.
 14. Miilos

  Blut aus Nord

  Sviđa mi se više od svega što su snimili u poslednjih desetak godina. Nije sad nešto da padneš u nesvest ali sve u svemu zadovoljavajuće.
 15. Aj ti dečko polako na ignore, i onako nisi zanimljiv odavno.
 16. Ni meni se nikad nije svidela. Da bi nešto zvučalo mračno, mora da bude i dobro, a ovo njeno mi je prazno i besmisleno, ali ajde pustiću ovaj snimak gore, nisam odavno, možda se predomislim. @Demon Seed Slušaj Corona Barathri, ne znam baš da li je slično ovome, ali ona odlično peva.
 17. Ma da, ja kad vidim da ima više od 10 epizoda odmah odustanem. Skoro mi se učinilo za neku seriju da možda nije loša, kad pogledam - preko 200 epizoda. Zajebi... 😂
 18. Tako sam ja krenuo da gledam Sopranove odmah pošto sam odgledao La Piovra (Hobotnica) i nisam dogurao dalje od 5-6 epizode. Nisam rekao "ma neću da gledam ovo" nego su mi posle Hobotnice delovali kao emisija za decu i pravio sam sve duže pauze između epizoda i na kraju sam i zaboravio na seriju. Sad bi me mrzelo da krenem da gledam iz početka.
 19. La Piovra pa sve ostalo. Meni se njegova knjiga Sicilijanac svidela i više od Kuma. Ali je film sranje.
 20. Miilos

  BM noviteti

  Odličan je novi Mortuus. Ima baš dobrih albuma u ovoj prvoj polovini godine.
 21. Znam neke koji, kada pričaju o filmovima, pričaju o rezoluciji, pikselima, specijalnim efektima, o svemu, samo ne o tome da li je film dobar, zašto je dobar, o čemu se radi i tako tim stvarima koje su bitne. Šta im se desilo da toliko zastrene, pojma nemam.
 22. 0:04 3:04 https://corona-barathri.bandcamp.com/track/infernalis-tenebrae
×
×
 • Create New...