Jump to content

Miilos

Iskreni članovi
 • Content Count

  1566
 • Joined

 • Days Won

  12

Everything posted by Miilos

 1. Miilos

  BM noviteti

  ^ Prvi album je odličan, a ovu novu pesmu sam jednom pustio i nije ostavila neki utisak. Pustiću bez ovog smešnog spota.
 2. Miilos

  Deathspell Omega

  Najbolje solaže na svetu. I bas se čuje perfektno, za divno čudo. Shaxul zvuči kao i u DsO, samo što je ovde muzika mnogo bolja pa i on dolazi do izražaja.
 3. Miilos

  Deathspell Omega

  Kad smo kod njega, Annthennath su odlični, za 5 klase iznad prva dva DsO albuma.
 4. Miilos

  Deathspell Omega

  Ja te albume pre Si Monumentum imam narezane na nekom disku, maltene ih i ne slušam. Ima dosta boljih albuma kada mi je do takvog black metala. Prošli album mi je zvučao mnogo bolje od Drought kad je izašo, ali da l' ja njega nisam dovoljno slušao ili šta li je, evo sam ne mogu da se setim ni jedne pesme, osim dva-tri rifa. Ovaj novi je dosta pamtljiviji.
 5. Miilos

  Deathspell Omega

  Da ne ispadne da ih samo kudim, dobar je novi album. Tu negde u rangu sa Paracletus.
 6. Kakva pesma... Još samo da je snime u studiju...
 7. Miilos

  Monstrosity

  Odgovorio si sam sebi manje-više. Prosto, pesme su im dosadne. Johnov glas bolje da ne komentarišem. Ovi ostali se drže nekako, mada nisam nešto ni za njima lud ne znam ni ja koliko. Mortal Throne of Nazarene ima najbolju produkciju na svetu. Meni nije bitno da li čujem svaku notu ili ne (mada se sve čuje).
 8. Miilos

  Monstrosity

  Meni je naslovna pesma sa tog EP-a uz Race Defects najbolja koju su ikad snimili. Album onako, nije loš, ali posle takve pesme očekivao sam bolje. Od tih matorih bendova jedino me oni i Immolation zanimaju i dan danas. I ponekad pustim i Suffocation.
 9. Od nekoga sa discogs, nije baš ni jeftino ispalo, ali skoro svi ovi diskovi su skupi, povoljnije teško da bih našao.
 10. Miilos

  Enthroned

  Ima je na soulseek.
 11. Miilos

  Monstrosity

  Ladno im je bolju polovinu najboljeg albuma (In Dark Purity, a pesme The Angels Venom, Perpetual War...) napisao čovek koji im nikad ni na jednom albumu nije svirao, Jay Fernandez iz Brutality.
 12. Miilos

  Enthroned

  Hosanna Satana im je možda i najslabija pesma do sad. Bonus pesma Womb of Violence ubedljivo najbolja na albumu. A sredina u Vapula Omega je original Emptiness. Naravno, ko ih do sad nije slušao, neka ne preskače, nego lepo od početka, a ovaj album kad dođe na red. The Apocalypse Manifesto je na primer albumčina samo takva, a izdvajam ga sad samo zato što sam ga slušao pre neki dan. Potcenjeni su samo tako. Šalje mi drugar poruku pre par meseci, kaže povlači reč što je pričao da nisu ništa posebno. Kakvi ništa posebno, čak i ovih par slabijih albuma poslednjih godina su pojam za 90% bendova. Još kad se setim kako su moćno zvučali na Darkness Rising posle svih koji su svirali pre njih...
 13. Dosetili se kako da im ne izbace video 3:00
 14. Ovo možda nije loše, bar ova pesma... https://infernalconjuration.bandcamp.com/track/cleansed-in-asphyxia Ceo album https://www.mediafire.com/file/y10a8kjbu0jchy8/InfernalCoInMeMo+by+Panacea.rar
 15. Obnovio sam malo gradivo i pri čistoj svesti i zdravoj pameti izjavljujem da je novi album najbolji koji su snimili do sad, i kao Nocturnus i kao After Death.
 16. Nisu puno, samo 100%. Više mi se sviđa kada peva malo dubljim glasom, ali dobra je pesma.
 17. Hvala za ovo, nekako mi je promaklo. Nije zarazno kao Howls of Ebb, ali posle nekoliko slušanja baš fino legne, kao da pomešaš Howls of Ebb i Swallowed.
 18. Kataklysm - Northern Hyperblast Live, jes' da je zvuk kao da je bootleg, ali Sylvain bolje zvuči dok najavljuje pesme nego drugi na albumima Genocide Shrines - Devanation Monumentemples... mada ni ovaj nije daleko... Genocide Shrines - Manipura Imperial Deathevokovil
 19. Acherontas - Faustian Ethos Negură Bunget - 'n Crugu Bradului Katechon - Coronation Bestia Arcana - Holókauston Acherontas / Crimson Moon / Akrabu / Shibalba - Ana Harrani Sa Alaktasa La Tarat VI - De Praestigiis Angelorum Avichi - The Devil's Fractal Cornigr - Funereal Harvest Behexen - The Poisonous Path
 20. Jel je bitno kad štampam ulaznice koje sam kupio preko Eventim-a da budu u boji ili može i crno bele?
 21. Ovu seriju Černobilj ne znam da li ću da gledam, možda nekad, ali ima onaj dokumentarac o ljudima koji tamo žive uprkos radijaciji i zabranama. Sećam se da sam negde proporučivao, pa evo opet. Uglavnom su se vratile neke babe koje nemaju kud i koje su tu navikle, blesave su sve, ne znam da li od radijacije ili nečeg drugog... 0:20
 22. Miilos

  Enthroned

  Šta je baš toliko loše? Mislim ok, ne sviđa ti se, ali katastrofa nije. I meni je stari Enthroned zakon, mada volim sve ali kao što već napisa' gore, upali su u šablon. Sa ovog novog Aghoria mi se baš sviđa, jeste jedno te isto, ali ona mantra što ide kroz celu pesmu baš dobro zvuči. Kad već poredimo staro i novo, gledao sam neki intervju pre godinu-dve i pita onaj novinar Nornagest-a da li ima neku poruku za kraj, a on napriča nešto i kaže slušajte poslednja 4 albuma. Novinar pita zašto samo poslednja 4, šta fali ostalima, a ovaj odgovara nešto kao ma ok su i ostali, ali poslednja 4 su pravi Enthroned albumi. Mamlaz.
 23. Nocturnus AD - Paradox Misþyrming - Algleymi Deathspell Omega - The Furnaces of Palingenesia Enthroned - Cold Black Suns Ysengrin - T.R.I.A.D.E Raison d'être - Anima Caelum Shibalba & Darja Kazimira & Dagmar Gertot - Dark Water Groan Kampfar - Ofidians Manifest Vader - Thy Messenger
×
×
 • Create New...