Jump to content

militant

Iskreni članovi
  • Posts

    594
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by militant

  1. militant

    Odeća

    Fjallraven kvalitet i jebeni stil. normalno, kod nas nema, ali vredi puci suske za ovo.
  2. ovaj novi ftp! - "otisli na zimovanje (al nikad)", slusao neko? http://www.myspace.com/eftepe
  3. militant

    Youtube

    http://www.youtube.com/watch?v=uuGaqLT-gO4 mozda nije bilo, ko zna...vi ludaci sve nalazite, a ovaj lik sto je ovo radio se iscimao i previse.
  4. http://www.youtube.com/watch?v=dRzz2pjaQtA http://www.youtube.com/watch?v=ps5INelrRLw
  5. dobri? jedan od najboljih rac bendova ikad i jedan od retkih koji stvarno umeju da sviraju...
  6. Добар је нови НМ. 7/10
  7. пардон, испљуво га неко на коментима, лоше сам форм. реченицу
  8. ово су баш лоше оценили на имбд-у, али делује интересантно.
  9. The Firm 2009 Сигурно је већ неко окачио, али небитно. Изашао је али нема нигде да се скине, или ја не знам да нађем. Већ виђено, али биће интересантно. Лепо лежи овај 80те стил, Серђо, Напапири и скоро па емо косице.
  10. Aу, како је бре остао жив, немогуће...ауууууууууууууу...
  11. Ово стигло буразеру на фејсу данас ја немам могућности никаквих у овом тренутку да га узмем, али ако неко може и има добру вољу. Иначе, колико смрадова данас себи даје за праве да купи пса или уопште неку животињу.
  12. Te majmune sto komsiji namerno otruju otruju psa, vredi odrobijati ili im makar zivot uciniti znatno tezim. Svega mi. Au, kako bi palo terorisanje po komsiluku...pod uslovom da znas otprilike na koga da sumnjas. pu pu daleko bilo
  13. naleteo sam na ovo pre godinu dana, i to kao ide u prilog malo ambicioznoj teoriji da su nas vanzemaljci ili nlo-ovi posecivali kroz istoriju. secam da se da je jos jedan argument bio da su zigurati u j.americi imali ravan vrh zbog sletanja ovih nlo-ova i kao, eto otkud crveni znali toliko o zvezdama.
  14. militant

    Obuća

    super za dvanaestogodisnjake bez uvrede
  15. Izbegavaj Beograd, što kaže ako si baš zapeo onda udri. Nemam ti ja tu iskustva, al imam drugare na arhitekturi, propišaše krv da nadju pare, samo pare i pare, mislim da košta da pišaš u njihovom wcu 5 evra, džukele obične. Sad ih jebu za prelaz na cetvrtu godinu, kao neki neće moći da upišu čak i ako su dali uslov. Tako sam ja čuo. Ovaj jedan očistio treću godinu i pali preko, neće seljacima da daje pare, a i jeftinije mu čak dodje. Što se nivoa znanja koje stekneš tiče, valjda je dobro.
  16. sad sam gledao Drag me to Hell, skroz u retro fazonu, interesantan za gledati, nista dalje od toga. mozda se iscimas zbog iskakanja raznoraznih pizdarija i naglih zvukova, ali bez trauma. 6/10
  17. trailer evo ja cu. manje vise klasicna prica, al' meni je gluma vrlo kvalitetna i odavno nisam video realnije tuce u hw filmovima.
  18. Je li preporucio neko "Fighting"? Vrlo pristojan film, odlicna gluma.
  19. Joj, bre, to ona iz onog glupog horora Insajd sto sam sinoc gled'o. Lopata cista, jos mi se zbog filma ogadila. Kejt Bekinsejl i Rona Vitra, nema dalje.
  20. ma jok, tebra, problem je sto je gosn Tolkin preminuo pre nego sto je mogao izdati Silmarilion, pa je njegovom sinu Kristoferu zapao nezahvalan posao da slozi neku pricu iole smislenu iz svih tih neobradjenih spisa koje je cica ostavio. to sto je slozenije od svega sto je tolkin izdao bi trebalo biti namenjeno samo hardkor fanovima koje bi interesovala cela prica o Ardi i njezinoj istoriji. koliko se secam biografije doktora tolkina, on je ovu istoriografiju cele SZ zapoceo pre hobbita i lotr pa se samo (logicki jelte?) nadovezao. najgori su lotr bubuljicavi forumasi i njihove teorije ko je ko. secam se da sam jednom naleteo na interpretaciju da su orci nemacka vojska iz wwII a gondor francuzi ili tako neka proseravanja. majar bombadil je, pazi, witch king, a svaki nerd zna da je to glavni od Utvara, kralj Morgul. Hobit je iz dva dela, para nikad nista, mozda padne i tri, ko zna. ed. reply za tomija, ne darkelfa.
  21. militant

    Ancient

    uooooooo koje vracanje u sesti osnovne. ne bih se setio ovog benda taman izgasili yumetal.
  22. jezim se na vecinu ljudi sa filozofskog
×
×
  • Create New...