Jump to content

CAsper

Članovi
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About CAsper

  • Birthday 01/04/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/belgradearmourer
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

CAsper's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Pesak + voda, ali stalno održavaju vlažnost peska a koriste "specijalan" pesak. Možda su u poslednje vreme krenuli nešto da dodaju...
  2. Na prvi pogled sam se iscimao da nije montaža, ali posle sam izvalio donju ivicu vilice i zube iza. Not bad.
  3. Hmmm.. hajde da i ja nešto dodam. Lampa, vizir i svećnjak. Sve mojih ruku delo. Sori za krš sliku svećnjaka. Ima još starih stvari ovde ovde, a nove ću da kačim kako stignem.
  4. Izvadio sam svoju gvožđuriju pre neki dan. Dojadio mi je pirs. Sad vraćam šipku tek toliko često da mi se jezik ne skupi.
  5. HAAHHAHAHA! True! Samo nisi dodao preteranu količinu alkohola. To rezultuje velikim brojem zajeba.
  6. Da sam riba, sigurno bih tako nešto uradio. ...ali to ne bi stajalo dugo. Ne mogu da zamislim kako neko može da ne pokida bar 2-3 pirsa na takvom mestu, sa ili bez pertli.
  7. Evo citata iz atonskog prepisa (prema žigovima na papiru, rukopis je iz 2. 1/4. 15. veka, a prema rukopisu možda još dvadesetak godina mlađi): Čl. 52 Ako li vlastelin uzme vlastelinku na silu, da mu se obe ruke otseku i nos odreže. Ako li sebar uzme vlastelinku na silu, da se obesi; ako li sebi ravnu uzme na silu, da mu se obe ruke otseku i nos odreže. (Nap: koliko sam do sad shvatio, "uzeti" se odnosi na otmicu devojke zarad osnivanja braka) Čl. 53 Ako li vlastelinka blud učini sa svojim čovekom, da im se oboma ruke otseku i nos odreže. (Nap: čovek=sluga, neko u službi vlastelinke) Dakle, kazne jesu stroge, ali se iz ovoga vidi, da glavni razlog pisanja ovih kaznenih odredbi nije bilo očuvanje ljudskih prava, već strog stav prema mešanju društvenih klasa i kršenja bračnog prava, kao i prava porodice (ili glave porodice) da odlučuje o tome kako će potomci da sklapaju brakove. Sve vidove preljube su regulisali crkveni zakoni.
  8. Pokoj mu duši. Mada.... bolje i to nego da slušaš kako komšinica lupa prstenjem radijator, jer tvoj burazer igra basket po kući. ...srećom, od tih srećnih dana, prošlo je desetak godina.
  9. Nisi ni svesna. To mi je najbolja odluka u životu! Kao što rekoh, filigran može da prođe, ali mi nije cool. Pewter-made-stuff, kao Alchemy Gothic i sl. mi je kičerica. Po nešto još i može da prođe, ali ne na meni.
  10. Nerđajući čelik. Srebru nikad ne verujem, a oni komadi koji su dovoljno tanki da bih koverovao da nisu posrebreni su .... Ženski? Inače, slabo šta nosim, iako bi trebalo da naštekam nešto. BTW, ima li iko ideju gde ima gotivnog čeličnog laserski sečenog prstenja? Ono u Bally-ju je sranje, a isto to se nalazi na tezgama za upola manje keša.
  11. jooj! Samo da iskažem svoje oduševljenje. Početkom avgusta, odemo mi u Peščaru malo da se mlatimo i logorujemo daleko od civilizacije. Sve bi bilo lepo da nas nije uhvatila kiša daleko od logora. Elem, ne možete da shvatite moje oduševljenje, kada sam sav mokar (jedino što je na meni bilo suvo je bilo nekih 50cm^2 gaća) shvatio da mi je šator skroz suv. ...a samo sam ga lepo pritegao i zatvorio, a on jadničak preživeo oluju, 100km/h vetar i grad veličine prepeličijeg jajeta. E, još da je bio neki besno skup, pa da ispadne da se kurčim, nego Capriollo, koji je bio 5000. Hoću reći (opet), da je dobar za te pare. Ali ono što me je stvarno obradovalo su bili topla vreća i flajka vinjaka koji su me spasli prehlade.
  12. Vodič (prosto genijalno) i Crveni Mars (da SF ne bije loš glas kod starijih generacija, mnogo bi bolje prošao ovde). E, sad... Obe knjige u mi misteriozno nestle na poznat način... pozajmila budala smradu, pa smrad nije vratio... Tako da, zna li neko gde jošš može da se nađe nova ili polovna papirna verzija. Znam, gadno pitanje. Sabranih 5 vodiča je izašlo u nekom smešnom tiražu, a Mars u samo 500 komada.
  13. Demoniče, svaka ti dala! Hteo sam štogod da napišem, ali sad kada je tema otišla ka prozivanju pedera, wowera, licimura, kurvi i demona, moraću da sačekam neki smislen post.
  14. Elem, palo je prvo kampovanje u sezoni. XD Bukulja, 4 dana. 2 nocji vetrustine, i dva dana & nocji kise. U sustini, isao sam da isprobam novu opremu. Dakle, kod Capriola uzeh sator (dvoslojni Kadak) jerbo za bolji nisam imao para. Jedine 2 zamerke: grafitne sipke (mahom zbog tezine, ali i nije neki problem) i drugo, bitnije, za tu klasu... kondenzacija. Otvor na krovu i jedna vrata nisu dovoljna da sprece kondenzaciju. Nije bilo strasno, ali je definitivno neprijatno. Druga nova igracka je Mekinlijeva vreca (+9+5-9). Da nije bila na snizenju pregrmeo bih i sa starom, ali ova me je odusevila. Za te pare je OK (3300) Inace, da je isla po nekim standardnim Mekinlijevim, prenaduvanim cenama... Ovako, jeste malo teza (kilo i sitno), ali posto sam zimogrozljiv, spreman sam da dodam 300g na spisak opreme. Sve u svemu, 4 dana rostilja i gotivne klope, picja i ...makljanja s LARPerima Sledece na spisku za zamenu je manji ranac. Ova stotka je prevelika za obicno kmpovanje, ali ako ima da se nosi jos 20 kila opreme, preko onoga sto ti je poterbno za normalno kampovanje...
×
×
  • Create New...