Jump to content

Morello

Iskreni članovi
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Morello

 1. Razmisljam da kupim novu single pedalu, pa me zanimaju tudja iskustva, sta bi ko preporucio, sta koliko kosta itsl.
 2. Izvinjavam se sto upadam ovako bez citanja cele teme, ali jel ima neki ok studio u blokovima, preferabilno tamo negde oko 70og? Hvala unapred.
 3. (nakacih se posle sto godina da potrazim temu o Misfitsima, i odnekud dobih poriv da okacim ovo ovde. prvi mi post od ko zna kad :ubaciti smajli po zelji:
 4. KAd Fiery spomenu Goulda, laka mu zemlja, preporucam (sic!) Richarda Dawkinsa.
 5. Fora je u tome sto ljudski um nije navikao da razmislja o takvim vremenskim periodima. Za prosecnog coveka to su samo neke nule na papiru. To je jos jedan razlog slabog razumevanja evolucije - pojmiti svo to vreme itd.
 6. Pre ce biti da je kao da ti neko otfikari Mercedes znak, pa ti krenes da pravis novi.
 7. Jedno je redovno cistiti i odrzavati kavlitetnu i skupu cinelu, a drugo je kad sa nje posle nekog vremena nestane logo iscrtavati ga ispocetka, da bi, eto, svet znao kako je to zaista svetlucavi Sabian.
 8. Za ljubitelje Manginija: LINK
 9. Sve sto se zove Tres Cool je vrhunac kica. Sve sto je prekriveno sitnim mrtvackim glavama je vrhunac kica. Ona torba je... hm, nemam adekvatan izraz...
 10. Njemu bi prisao i pipnuo ga. Onda bih otisao na Lesce i legao u praznu raku, jer bi tad mogao da umrem mirne duse - pipnuo sam Stevea Goda.
 11. Verovatno isto koliko i za Famulra - Џ.
 12. U petak, 7 aprila, u Domu omladine u Beogradu, u saradnji sa kompanijama Sabian, Drum Workshop i Vic Firth organizujemo bubnjarsku radionicu najboljeg R&B bubnjara sveta: ZORO The Drummer Drum Clinic Kompanija MARVING Vas poziva da prisustvujete ovom dogadjaju i iskoristite priliku da se zabavite i ucite od majstora groove-a, koji nastupa sa imenima iz vrha svetske muzicke scene, kao što su Lenny Kravitz, Bobby Brown, Frankie Valli and the Four Seasons, The New Edition, Philip Bailey iz Earth Wind & Fire, Vanessa Paradis...
 13. Verovatno misli nije svorako na coatedima vec na providnim kozama. Naravno, sve su to plastike.
 14. I po ekstraterstrijalnoj teoriji doslo je do evolucije, samo se pocetni stadijum razilkuje - tj. satro su vanzemaljci doneli DNK na Zemlju itd.
 15. `Twas but a momentary lapse of concentration.
 16. Zinteresovan sam za to The Next Step i A Natural Evolution. Sve sto ja imam od skola je ceo Back To Basics (bar ja mislim da je to ceo 72 min.) i Steve Smithovo nesto matoro iz osamdesetih u trajanju od 52 min.
 17. Kakvo je to Langovo cudo, posto mislim da sam vrlo zainteresovan.
 18. Uhvatio si ih na pravnu zackoljicu dakle. Elem, kad se to skidanje anatemi desilo, i zasto je to ucinjeno s obzirom da je kako ti kazes strogo zabranjeno.
×
×
 • Create New...