Jump to content

Markonato

Iskreni članovi
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1911 profile views

Markonato's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

4

Reputation

  1. Radio, Zeig Dich, Tattoo , Weit Weg...dobre stvari...
  2. Smara Devi vec jedno 4-5 godina zasigurno. Sve neka horska sranja i prosvetljenje.
  3. Na prvo slusanje deluje vrlo zanimljivo. Kao da je dosta raznovrsniji album od onog proslog, a ima i bas udarackih stvari.
  4. Tacno, to govori koliko je svet sjeban. xD Realno ovu popularnost je trebao da ima od Ocean Machina pa do npr. 2007. godine. U tom periodu je ipak pokazao koliki je jebeni kreativni genije, a ne ovaj post Addicted period koji je samo senka onoga od ranije, imho. A bas u ovom drugom periodu kao da se vise proculo za lika, cudno..
  5. Dear friends, With some great shows and the release of ‘Afterwords’, a special album that had a fantastic response, we had a good year. But looking in the near future we have decided that we all need a break. After almost 25 years of making albums, touring, etc, we need some time to reconsider how we will shape the future of TG. Also, Marjolein has decided to take other directions and go her own path. We have played, toured and made music together for ten years with a lot of joy. She is a great person and musician and she will be missed by all of us. We wish her only good things for the future. We want to inform you that the shows next week in Nijmegen and Dordrecht (the Netherlands) will be the last ones for a while, and the last ones with Marjolein. We want to thank you for your enduring support, and hope to see you at one of the shows. Ko zna u kom pravcu ce sada da evoluiraju.
  6. Koncert je bio dobar, najveca zamerka je razocaravajuce slaba poseta, 300 ljudi u vrh glave. Cak imam neki utisak da je publika iz Bg-a najvise iskulirala ovo.
  7. Do jaja bi bilo kada bi zavrsna epizoda bila u formi filma, da traje bar sat i po. Jbg, da se bar jos malo uziva u carima serije. Malo mi ovih sat... xD
  8. I Draconian Times je obavezno stivo.
  9. Shvatise i oni da su Zemlja Gruva, Svi Na Pod i ostala ekipa koju su gurali-obično smece.
  10. Svakako ce da bude neko satiranje...
  11. Album je odlican. Svidja mi se sto, kao i na proslom, vezu do jaja pesme za kraj. Znaci na proslom Take Her Out, Private Hell, BGWTB, pa kad te spuca ta neka emocija,ajao...a ovde Phantom Limb, Hung On A Hook, Choke (doduse nije toliko da se sjebes ali opet ima to nesto, bem li ga ). Legende!
  12. Dobar je bre album. Doduse, tu negde oko Hell Is Where i Stay pocinje malo da skripi ali zavrsne numere spasavaju stvar.
×
×
  • Create New...