Jump to content

Towards The Inevitable

Iskreni članovi
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Towards The Inevitable last won the day on May 26 2016

Towards The Inevitable had the most liked content!

Community Reputation

227 odlikaš

1 Follower

About Towards The Inevitable

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://towardstheinevitable.com/

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2875 profile views
 1. Ja sam nedavno kupio ove 3 u Ikei, svaka kapaciteta od recimo 150 diskova, okvirna procena: https://www.ikea.com/rs/sr/p/gnedby-spojene-police-brezov-furnir-90277145/ Izgledaju sjajno, prakticne su. Preporucujem ti.
 2. Na prvo slušanje, možda i najbolji post-growl album
 3. Edit: A pesma mi je odlicna, posle nekoliko slusanja
 4. Počinje da mi užasno ide na kurac ovo podvriskivanje na kraju stihova
 5. may šiljenje kara officialy begin, ovo zvuči ko bonbon
 6. Super je album, našalio sam se malo pre neki dan kad sam rekao za njega, DsO i Drastus da su sranje, hteo sam da isprovociram shitstorm usred opšte onanije (doduše za Drastus mislim da je užasno precenjen). Misthyrming je očigledno zamotao pun volan na levo na prethodnoj raskrsnici, nema to više veze sa smerom kojim su zapucali na prvom albumu, ovo je mnogo melodičnije i konvencionalnije, ali uspeli su u onome u čemu 99,99999% bendova koji krenu ovim putem ne uspeju - da budu catchy bez da budu i pomalo cheesy. Ima neke suptilne senzibilnosti u melodijama, razneži se čovek, a opet nije gej emocija. Istovremeno, muzika je, iako sjajna, potpuno izgubila oštricu i zao vajb i malo je reći da je obrnuto proporcionalna omotu koji sugeriše da će zemlja da se otvori i proguta slušaoca. E sad, biće misija održati se na ovom kursu, a ne skliznuti u banalnost i izbeći onu cheesy zamku koja vreba iza svake lepe melodije.
 7. Meni ne valjaju ni DsO ni Misthyrming ni Drastus, a posebno Misthyrming je truba.
 8. Poslednja stvar je pesma sa tog novog albuma koji se vec polako najavljuje. Potpuna ludnica, can't wait.
 9. Gledao sam nekoliko live snimaka Venenuma na tjubu gde sviraju ceo poslednji album i moj je utisak da utisak koji njihov koncert ostavlja na ljude ima vise veze sa kvalitetom muzike nego sa kvalitetom performansa. Nema tu nekih svirackih manevara zbog koje bi se coveku zavrtelo u glavi, u samoj muzici je 90% magije
 10. Edit: Sinmara, prvi spin - ozbiljan materijal, mnogo profesionalniji zvuk, senzibilitetski na pola puta između Slidhr-a i Svartidaudi-a, taj neki disonantni pristup (but not quite), prošarano i melodijama, naročito druga polovina albuma, s tim da iz nekog razloga ti melodičniji momenti svrbe uvo, kao da se čuju pokušaji hitičnosti, ima nekog gej senzibiliteta u toj melodičnosti, not my cup of tea. U svakom slučaju, ima šta da se čuje, treba se udubiti pripisno u ovo da bi se dao neki izbalansiran, pošten sud.
×
×
 • Create New...