Towards The Inevitable

Iskreni članovi
 • Content Count

  487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Towards The Inevitable last won the day on May 26 2016

Towards The Inevitable had the most liked content!

Community Reputation

223 odlikaš

1 Follower

About Towards The Inevitable

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://towardstheinevitable.com/

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2623 profile views
 1. Towards The Inevitable

  Venenum

  Gledao sam nekoliko live snimaka Venenuma na tjubu gde sviraju ceo poslednji album i moj je utisak da utisak koji njihov koncert ostavlja na ljude ima vise veze sa kvalitetom muzike nego sa kvalitetom performansa. Nema tu nekih svirackih manevara zbog koje bi se coveku zavrtelo u glavi, u samoj muzici je 90% magije
 2. Towards The Inevitable

  Gorgoroth

  I meni se bas jako svidja
 3. Towards The Inevitable

  BM noviteti

  Edit: Sinmara, prvi spin - ozbiljan materijal, mnogo profesionalniji zvuk, senzibilitetski na pola puta između Slidhr-a i Svartidaudi-a, taj neki disonantni pristup (but not quite), prošarano i melodijama, naročito druga polovina albuma, s tim da iz nekog razloga ti melodičniji momenti svrbe uvo, kao da se čuju pokušaji hitičnosti, ima nekog gej senzibiliteta u toj melodičnosti, not my cup of tea. U svakom slučaju, ima šta da se čuje, treba se udubiti pripisno u ovo da bi se dao neki izbalansiran, pošten sud.
 4. Towards The Inevitable

  Death / Grind - noviteti

  Tomb Mold je stvarno grower, baš loveable album, pre svega zato što se vidi da nije napisan sa ciljem da se dopadne, nema rifova na prvu, mora čovek da investira neko vreme pre nego što pukne horizont pred njim. A izgleda da je follow-up već napisan i samo što nije izašao, već ga tizuju na fejsu čini mi se - nadam se da ga nisu zbrzali.
 5. Towards The Inevitable

  BM noviteti

  Da, ne radi već dugo TTI, ugasio sam ga kada sam dobio drugo dete. Sada je ta mala malo stasala, opet imam mrvicu vremena samo za sebe, pa ću uskoro da krenem sa potpuno novim sajtom. A promosi i dalje stižu od ljudi/lejblova/bendova sa kojima sam zadržao kontakt i neko virtuelno drugarstvo, sa nekoliko strana, pa imam sreće da me uglavnom ništa bitno ne mimoiđe.
 6. Towards The Inevitable

  BM noviteti

  Jutros sam se šokirao kad mi je stigla nova Sinmara. Da li je neko znao da izlazi taj album? Nema ga još ni na arhivama...
 7. Towards The Inevitable

  Malevolent Creation

  Ljudska terasa? Wtf?! Mislim, super zvuči, samo ne kapiram značenje
 8. Towards The Inevitable

  Cult Of Fire / Death Karma

  Bravo, i meni isto
 9. Towards The Inevitable

  Svartidauði

  Uz Slidhr poslednji, koji sam najvise slusao tokom 2018, Svartidaudi bez premca najbitniji BM album prosle godine za mene. Oba albuma su shape-shifteri, muzicki interesantni, pametni, dobro stare, senzibilitetski right down my alley. Slidhr mozda i vise, ali Svartidaudi je close second. A Ascension stidnu dlaku iza Svartidaudi, bronza, da ne zaboravim i njih. A Ascension stidnu dlaku iza Svartidaudi, bronza, da ne zaboravim i njih. Delimicni offtopic: slusam upravo novi Funereal Presence - brate mili koliko je ovo dobro. Instant frontrunner za 2019, iako je tek januar
 10. Towards The Inevitable

  Unleashed

  Novi Unleashed - gitaristika blago rečeno boli glava, rifova da se probere koliko hoćeš, a svaki solo za instant repeat. Tekstovi banalni do uvredljivosti, slažem se, ali sam zahvaljujući muzici dva puta protutnjao kroz album a da nisam trepnuo. Ovaj Folkare je easily najbolji lead gitarista na DM sceni u Švedskoj.
 11. Towards The Inevitable

  Bloodbath

  Najgori Bloodbath do sada što se mene tiče, gori i od prošlog koji je bio najgori dok se ovaj nije pojavio. Nightmares Made Flesh i The Fathomless Mastery su stvarno fathomless mastery za ovu Holmes fazu (btw, ne mislim da je problem u njemu, pesme su prosto slabije).
 12. Towards The Inevitable

  Hate Eternal

  Sinoć sam fokusirano preslušao album, stvarno je dobar. Gomila rifova sa Morbid Angel senzibilitetom, a neke od solo deonica su raspamećivanje. Poslednji Hate Eternal koji mi je prijao je I, Monarch, a ovaj ga šije za dve dužine.
 13. Towards The Inevitable

  BM noviteti

  Obratiti pažnju na riff-fest u drugoj polovini prve pesme na tom Trollheims Grott albumu, a i ceo album je vrlo prijatno iznenađenje.
 14. Towards The Inevitable

  BM noviteti

  Naučio sam da sačekam par meseci pre nego što se usudim da imam čvrsto mišljenje o nekom albumu, ali već sad je evidentno da je novi Svartidauði zver. Mnogo bolji od EP-eva, ne bih se iznenadio da za par godina u očima svih koji vole bend bude podjednako legitiman kao Flesh Cathedral. Pustiš Kriegsmaschine, pa pustiš Svartidauði, i onda više ne puštaš Kriegsmaschine (moram malo da trolujem ove "album godine" komentare za Kriegsmaschine, ali nije daleko od istine)
 15. Towards The Inevitable

  Behemoth

  I ja cu u 90% slucajeva pustiti pre prva dva Monstrositija nego Apostasy i Evangelion, sto su moja dva omiljena Behemota, a sta je bolje, to niko ne zna (osim Fenriza)