Jump to content

Towards The Inevitable

Iskreni članovi
 • Content Count

  489
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Towards The Inevitable last won the day on May 26 2016

Towards The Inevitable had the most liked content!

Community Reputation

224 odlikaš

1 Follower

About Towards The Inevitable

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://towardstheinevitable.com/

Profile Information

 • Location
  Belgrade

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2661 profile views
 1. Poslednja stvar je pesma sa tog novog albuma koji se vec polako najavljuje. Potpuna ludnica, can't wait.
 2. Gledao sam nekoliko live snimaka Venenuma na tjubu gde sviraju ceo poslednji album i moj je utisak da utisak koji njihov koncert ostavlja na ljude ima vise veze sa kvalitetom muzike nego sa kvalitetom performansa. Nema tu nekih svirackih manevara zbog koje bi se coveku zavrtelo u glavi, u samoj muzici je 90% magije
 3. Edit: Sinmara, prvi spin - ozbiljan materijal, mnogo profesionalniji zvuk, senzibilitetski na pola puta između Slidhr-a i Svartidaudi-a, taj neki disonantni pristup (but not quite), prošarano i melodijama, naročito druga polovina albuma, s tim da iz nekog razloga ti melodičniji momenti svrbe uvo, kao da se čuju pokušaji hitičnosti, ima nekog gej senzibiliteta u toj melodičnosti, not my cup of tea. U svakom slučaju, ima šta da se čuje, treba se udubiti pripisno u ovo da bi se dao neki izbalansiran, pošten sud.
 4. Tomb Mold je stvarno grower, baš loveable album, pre svega zato što se vidi da nije napisan sa ciljem da se dopadne, nema rifova na prvu, mora čovek da investira neko vreme pre nego što pukne horizont pred njim. A izgleda da je follow-up već napisan i samo što nije izašao, već ga tizuju na fejsu čini mi se - nadam se da ga nisu zbrzali.
 5. Da, ne radi već dugo TTI, ugasio sam ga kada sam dobio drugo dete. Sada je ta mala malo stasala, opet imam mrvicu vremena samo za sebe, pa ću uskoro da krenem sa potpuno novim sajtom. A promosi i dalje stižu od ljudi/lejblova/bendova sa kojima sam zadržao kontakt i neko virtuelno drugarstvo, sa nekoliko strana, pa imam sreće da me uglavnom ništa bitno ne mimoiđe.
 6. Jutros sam se šokirao kad mi je stigla nova Sinmara. Da li je neko znao da izlazi taj album? Nema ga još ni na arhivama...
 7. Ljudska terasa? Wtf?! Mislim, super zvuči, samo ne kapiram značenje
 8. Uz Slidhr poslednji, koji sam najvise slusao tokom 2018, Svartidaudi bez premca najbitniji BM album prosle godine za mene. Oba albuma su shape-shifteri, muzicki interesantni, pametni, dobro stare, senzibilitetski right down my alley. Slidhr mozda i vise, ali Svartidaudi je close second. A Ascension stidnu dlaku iza Svartidaudi, bronza, da ne zaboravim i njih. A Ascension stidnu dlaku iza Svartidaudi, bronza, da ne zaboravim i njih. Delimicni offtopic: slusam upravo novi Funereal Presence - brate mili koliko je ovo dobro. Instant frontrunner za 2019, iako je tek januar
 9. Novi Unleashed - gitaristika blago rečeno boli glava, rifova da se probere koliko hoćeš, a svaki solo za instant repeat. Tekstovi banalni do uvredljivosti, slažem se, ali sam zahvaljujući muzici dva puta protutnjao kroz album a da nisam trepnuo. Ovaj Folkare je easily najbolji lead gitarista na DM sceni u Švedskoj.
 10. Najgori Bloodbath do sada što se mene tiče, gori i od prošlog koji je bio najgori dok se ovaj nije pojavio. Nightmares Made Flesh i The Fathomless Mastery su stvarno fathomless mastery za ovu Holmes fazu (btw, ne mislim da je problem u njemu, pesme su prosto slabije).
 11. Sinoć sam fokusirano preslušao album, stvarno je dobar. Gomila rifova sa Morbid Angel senzibilitetom, a neke od solo deonica su raspamećivanje. Poslednji Hate Eternal koji mi je prijao je I, Monarch, a ovaj ga šije za dve dužine.
 12. Obratiti pažnju na riff-fest u drugoj polovini prve pesme na tom Trollheims Grott albumu, a i ceo album je vrlo prijatno iznenađenje.
×
×
 • Create New...