Jump to content

Mile

Iskreni članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    ae

Profile Fields

  • Gender
    Male

Mile's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. Istina, nisam ovdje često. Al nisam ni primjetio hajp oko ovog benda. Tek jedan album, prerano je govoriti o hajpovanju. Meni bend do jaja, rijetko zalazim u takav zvuk pa mi je otkriće.
  2. Ne znam je li bilo BATJUŠKA http://www.metal-archives.com/bands/Batushka/3540404077 Poljski bend, tekstovi na ruskom, spika na pravoslavlje, zlobnici će reći white ili unblack metal, ali nije istina. Baci uho:
  3. Mile

    Burzum

    Jel da. To može svaki čru bleker. Inače meni je Sol austan najbolji. Pravo meditativno-kontemplativan sa daškom nostalgije. Najemotivniji Vargov isprdak.
  4. Još nisam ni prethodni album probavio kako treba.
  5. Dakle standard, reklo bi se.
  6. 1. EVINTA - iako nisam ljubitelj remiks-izdanja, ovo je meditativno-refleksivno remek-djelo. 2. 34,788% Complete - mada je pomalo eksperimentalan, ambijentalan i trip-hopast na momente... 3. The Light at the end of the world 4. Turn Loose the Swans 5. A Map of all our Failures _________________________________ Svi ostali su mi podjednake kvalitete, svaki sa svojim zvukom, atmosferom i stilom, ovisno o fazi benda, i svaki album ima neku odličnu stvar i poneku osrednju žalost. Like Gods of the Sun mi je nekako najslabiji, najosrednjiji. Čini mi se da sam ga i najmanje slušao. A i Line of Deathless Kings mi je malo preveseo za jedan doom bend. @ HUMAN - As the Flower Withers izuzetno loše produkcije? Malo je mutniji, prljaviji zvuk, istina, ali nekako paše ta prljavština jer je prisutniji mračan death metal umjesto instant patetike u kojoj MDB briljira. Album nabrijava na zlo, pogotovo Erotic Literature.
  7. Ma novi album je odličan, na prvu sjeda ko budali šamar. Usred jula se osjećaš ko da je novembar, takva je fina atmosfera.
  8. Mile

    Shining

    Rammsteinov spot za Pussy je imao više muda.
  9. Obično kada bilo koji bend snima novi album, uvijek izjavljuju kako slijedi najbolji, najkompleksniji, najzreliji, naj naj naj album kojeg su ikada snimili. I sad odjednom postoji takva top lista za JD gdje su dva novija pri dnu. Čudno što je Untouchablese stavio na drugo mjesto, jer koliko se sjećam, tada su bile velike trzavice u bendu, Head i Fieldy su se droxali, Silvera je već tada htio otići jer mu je bio pun kurac benda.
  10. Mile

    Formula 1

    Ovo o povlačenju Renaulta spada u rubriku ''rekla-kazala''. Prije tjedan-dva pričalo se kako će se Renault vratiti kroz sezonu dvije kao tvornička momčad, najvjerojatnije da će otkupiti Toro Rosso. Više upada u oči ove optužbe za laganje između RB i Renaulta. Ako pukne ljubav, kome će RB? Ferrari će iduće godine opskrbljivati 4 momčadi (pod uvjetom da Manor preživi i da se Haas ostvari), Mercedes već ima 4, Honda je u kurcu (barem za sad).
  11. Mile

    Tool

    Avantgarde = iz francuskog dolazi ta riječ znači prethodnica. Tool nije prethodnica ničemu, tj. nije da je izumio nešto novo. Dobar bend, drugačiji, ali teško da bi neki novi žanr ili pravac proizašao iz njihovog stila. Općenito meni pojam avangardnog metala nekako ne paše. Edit - Čarli me pretekao za dvije minute sa definicijom avangarde.
×
×
  • Create New...