Jump to content

HUMAN

Iskreni članovi
 • Posts

  6032
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

HUMAN last won the day on September 20

HUMAN had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

18802 profile views

HUMAN's Achievements

Lord of Metal

Lord of Metal (3/6)

2.1k

Reputation

 1. Trey wannabe.. Al nije loša stvar sveukupno
 2. Pozdrav Vole, brani se UG čast.. hahaha Ok svirka što se mene tiče, Oskrnavitelj i sa par novih članova rasturio, trenutno jedan od najboljih BM bendova kod nas, svaka im čast, posebno bubnjaru i basisti (bas se neverovatno dobro čuo!), gitare su malo utonule ali zato Ivanin skrim to lepo nadomestio.. inače vrlo solidan zvuk i na njima i na bendu Pustoš koji meni baš neka smor varijanta bleka, previše sporo i dosadnjikavo.. no opet i oni bili bolji od ovih anonimus grka, ono je užas jedna, vidi se da je u pitanju neki ug projekat, jedna gitara/vokal + bubanj, otišli posle treće pesme.. Inače fina atmosfera, bio ok popunjen Fest.. vrv zato što nam je i ponuda toliko dobra..
 3. Bukvalno kao da smo pod sankcijama..
 4. HUMAN

  Tomb Mold

  Idu tri mesta niže.. bože koliko su smešni
 5. HUMAN

  Tomb Mold

  I ovo fino iznenadjenje, nije da i ja nešto sečem vene na ovaj bend, ali ovaj izgleda zvuči dosta zanimljivije od prethodnih radova, ne bih sad baš da ocenjujem (produkcija mi malo mekša) ali još će se slušati ovo.. Ova nedelja baš bogougodna beše za DM, prvo se pojavi nova Suffo stvar, pa nova Cruciamentum a eto danas već imamo novitete od ovih kanadjana i BI... DM strike back
 6. Lepo iznenadjenje danas! Ova više DM stvar nije baš da razara sad ali skroz dobra stvar, ova ambijent jest uglavnom smor, druga polovina nešto zanimljivija..
 7. HUMAN

  Sadus

  Sigurno će zvučati uživo dobro kao 90 neke* *oće kurac.. Koja će im uopšte postava na koncertima biti, vidim da su trenutno samo Daren i Džon u bendu?
 8. HUMAN

  Sadus

  To bre, odlična stvar! Čeka se album sa nestrpljenjeeem
 9. E pa jebiga slabo se razumem u traktore..
 10. Koji brt evo ima ovaj, al kontam da su na frontu https://www.last.fm/music/Separatism
 11. Incantation ti je kao Porše, svi liče jedan na drugog, a opet svaki naredni je (mali) korak ispred prethodnika, kako u tehničkom tako i kreativnom pogledu, a opet ostaju verni svom originalu
 12. Odličan novi album, ništa novo što od ovog benda nismo već čuli, ali ovi ljudi (čitaj čika Jonhy) održavaju kvalitet još od samog starta gde su se svojim mračnim, morbidnim i teškim kao crna zemlja zvukom izdvojili od mase tadašnje DM scene, nedozvoljavajući ni trunku sumnje u svaki novi, a i budući materijal, bez kompromisa!
 13. Brt ti u petak u čkolu.. ovo sl mesec..
×
×
 • Create New...