Jump to content

DollyTheBitch

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DollyTheBitch

  1. Pa sigurno da ne smatram relevantnim misljenje nekog klinca koji toliko ima pojma o muzici da hladno moze da izvali da su Floydi tehno i jos kojesta slicno... Nemoj da se cimas, poz!!
  2. To je opet samo tvoje vrlo subjektivno i meni potpuno nebitno misljenje, ti onda i narednih 9 ili 999 godina slusaj samo Nighttime Birds i uzivaj, pa te nista nece boleti!! Poz!!
  3. Po meni, nisu oni metal nikad ni bili, no to je sve stvar toga sa koje strane nesto posmatras... Ne zelim da raspravljam o tome... A sta ti decko imas toliko protiv elektronike? Prvo Floydi su tehno, pa onda sad ovo... Bilo bi vise nego dosadno da jedan tako dobar bend kao sto je The Gathering zvuci uvek isto... Jednako mi se svidja ono sto su na pocetku radili koliko i ovo poslednje sto su izdali, hocu raci - volim sve sto su ikada napravili i svaka dobra promena je uvek dobrodosla.
  4. Da, Bojsi... Posebno je cool kada pocne da se smeje sam sebi, i to tek posle skapira.
  5. Ne mislim da je to originalno, ucio si istoriju, znas o cemu govorim... I nisam primetila da se neo-folk bendovi razlikuju medjusobno po stilu oblacenja i imidzu uopste, tako da cak ni u tom domenu ih ne smatram autenticnim... Slusala, procitala textove i uz svo poshtovanje i dalje nisam u stanju da provalim esencijalni motiv... Ako ti nije problem, zaista bih zelela da cujem tvoju interpretaciju...
  6. Ne vidim posebnu estetiku u koketeriji sa nazi ili na bilo koji nacin slicnim imidzom... Ako je vec rec o toliko sofisticiranim umovima, od njih bi se ocekivalo barem nesto malo originalnije. Tu bih posebno stavila akcenat na Der Blutharsch i [ovo mi je tesko da priznam] TMLHBAC... Hajde ozbiljno!! Mislim, kada si vec krenuo sa sofisterijom, onda bi zaista bio red da ukratko [ali ukratko!!] makar nagovestis svoje vidjenje poente DiJ, buduci da nasi odvise plitki umovi nisu u stanju da do toga dodju sami... Unapred sam ti zahvalna!! Da ne bi doslo do zabune, tj. da ne bih bila shvacena pogresno, naglasicu da su mi DiJ veoma dragi i da nisam ovde da bih ih blatila.
  7. Sta ti to znaci "totalno istripovan"?? Mislim da je prilicno jasan...
  8. Ja sam ranije plakala uz In Motion #2... Sala... Stvarno imaju neverovatno dobre pesme, prepune snaznih emocija i mislim da su savrseno interpretirane. Ali zaboga, zasto plakati?! Iako dosta toga zvuci melanholicno, nalazim da je u sustini prilicno pozitivno.
  9. I ja sam celog zivota bila ubedjena da je rec o samoubistvu... Mislim da je nekako ocigledno. Hm, svejedno bih volela znati [ako nije tajna] gde i kako je provereno tvoje stanoviste u vezi toga. Inace mnogo volim Haustor, neka stvari vise, neke malo manje, ali svakako rec je o potpuno jedinstvenom zvuku i mnogo zrelim textovima... Zato mrzim kada neko obradjuje njihove stvari, to nikada ne zvuci ni priblizno dobro... Rundekovi solo projekti su takodje super i nekako osvezavajuci, mada sam uvek vise za Haustor...
  10. Kako upokojiti vampira, by Pekic... Za sada obecava, ali tek sam na pocetku. Ako je neko ko je procitao raspolozen da podeli utiske, bilo bi bas cool.
  11. Nietzsche - S one strane dobra i zla, po drugi put... I neke skandinavske bajke...
  12. Hehehe, Betmen i Robin... Stvarno su najbolji. Inace ne volim komedije, izuzev nekih stvari... Ali Del & Rodni [=Dejv]... Obozavam ih!! Zivot bi bio uzasno dosadan bez njih... Dodju mi kao porodica!! "Majkemi!!"
  13. Neko je pomenuo Mulholland Drive... A neko drugi Eraser Head, cini mi se... A ja kazem SVE sto je David Lynch ikada napravio!!
×
×
  • Create New...