Jump to content

Mamlaz

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mamlaz

  1. Postovani, gospodine "matori covece" (ovo "matori", zakljucujem po tome sto ste u prethodnom izlaganju nazvali doticnog provokatora "malim", predpostavljam da ste ga hteli nazvati "mladim" ali necemo sitnicariti). Ja nisam strucnjak za pank, ali mozda bi vi mogli da mi pojasnite neke pojmove vezane za isti. Da li se pank pokret zalaze za svakodnevnu onlajn borbu tridesetgodisnjaka protiv klinaca? Neistomisljenici imaju apsolutno jednako pravo kao i vi da vode diskusiju sa pozicijom na bilo kom pod-forumu, na kraju svega, forumi upravo tome i sluze. Mozda mogu da vam pomognem da pronadjete mesto gde vas prokleti mali neistomisljenici nece ometati u uzivanju foruma? Posetite http://ispred-dragstora.com/ Srpski punk portal, siguran sam da ce vam se dopasti ukoliko nista culi za njega ranije. Iskreni pozdravi. Punk's not dead!
  2. Evo za vas 5 najznacajnijih stvari za ovaj milenijum koje bi trebalo da obavite. 1. Nabavite zivot (ili bolje da vam napisem "get a life", posto svi metalci komuniciraju na engleskom k'o da im je maternji jezik). 2. Nabavite ribu! 3. Nabavite posao (tako cete manje vremena traciti ovde). 4. Nabavite prijatelje. 5. Nabavite kvalitetniji hobi od prepucavanja sa ljudima na internetu koje ni ne poznajete licno.
  3. E ja sam video na jednoj svirci da je lik podupreo najtanju zicu (onu dole) prstom i onda palcem okinuo neku debelu (gore) i cuje se to onako "tang, tang". Je l' moze neko da mi pokaze kako se to izvodi? A je l' moze?
  4. Je l' zna neko od vas da svira u "duduk"?
  5. Mamlaz

    Aeternia

    Zasto Aeternija i Atlantida ne naprave zajednicki koncert od 3, 4 sata? Bas bi bilo zanimljivo slusati iste pesme celo vece. Jos da pozovete neki Metalika, Ajron Mejden tribjut kao predgrupu i bog da vas vidi.
  6. Koristim 15-ice da mi ne bi pucale dok bendujem u solazi. Trebalo mi je dva dana da se naviknem na njih kada sam ih stavio prvi put, ali sada mogu da stignem Petrucija kako oces.
  7. Pa znate kako. Kada sam isao u osnovnu skolu, bio sam debeo, ruzan i bubuljicav. U to vreme su odvajali ribe samo oni koji su na ekskurziji drkali dva akorda Riblje Corbe. Tada sam ocajnicki zeleo da prvi put u zivotu pojebem nesto. S toga sam i ja naucio ta dva akorda i danas jebem ko lud. Takodje sam postao i Bog metala i sada vi smrtnici mozete samo da mi se sagnete.
  8. Trzalice!? Guitar n00bs! Trzalice su za picke. Koristim metalni novac za sviranje. Uglavnom onaj od dinar ili dva. Kada je svirka, tada zgrabim punu saku dinara i bacam u publiku, pa neka vidi masa da ja imam para, jebo vas ja. Boli mene kurac!
  9. Ocekujem da bend svira na sledecoj svirci pesmu "Mladicu Moj" i neke druge trendove.
  10. Kako to da sa jednim WASP tribjutom (ako se to moze tako nazvati) svira jedna... ZENA?!
  11. Snalazljivo, nema sta! Boks? Nije samo njegov. To je ograda i svi ukucani je koriste.
  12. Hvala Marcomane. Inace, kako svi znate da ja stojim iza ovog retardiranog nicka?
  13. Telefon studia MIIR je 063 387 061. Nazovi zenu i ona ce ti objasniti kako da dodjes u studio.
  14. Orange bi mogao opusteno da bude najjaci studio kada bi se ulozila kinta i trud. Prostor je do jaja. Sank, drveni stolovi i stolice daju utisak kao da sam dosao u neku birtiju (sto je pozitivno). S' obzirom da imaju 2 studia u onom sklonistu, mogli bi da osposobe barem jedan da bude kako treba. Sva pojacala su propala (barem u studiu 2), snimak probe koji smo dobili je sranje zivo. Lik koji radi tamo je ekstremno neljubazan. Studio MIIR je predrkan sto se tice opreme i prostora! Jeste Surcin vukojebina, ali barem znas zasto si otisao tamo. Plus, teta Desa koja drzi studio je najljubaznija zena koju sam ikada upoznao. Svaki put skuva kafu i poprica po jednu sa nama. Kada smo prvi put isli kolima, zvala nas je na mobilni bukvalno na svakih 5 minuta da bi nam objasnila kako da dodjemo u Surcin. 400 din za takvu uslugu je dzabe. Jel' moze neko da napise nove telefone studia (ako rade uopste) Underground i Black Spider? Zvao sam navedene telefone na prvoj stranici i likovi su se zbunili kada sam spomenuo studio. Takodje sam cuo da je otvoren neki studio na Komandi, bio bih zahvalan ako bi mi neko dao telefon.
×
×
  • Create New...