Jump to content

Azaralena

Iskreni članovi
 • Posts

  1276
 • Joined

 • Days Won

  3

Everything posted by Azaralena

 1. Azaralena

  Summoning

  Ali ta majica. Elem, ova mi se slika više sviđa od originala.
 2. http://www.blabbermo...pes=og.comments
 3. http://youtu.be/2awbKQ2DLRE
 4. Opa, super je pesma! Podseća malo na starije radove, a opet svaki put ispostave nešto novo. Zlatna kombinacija, ne može da razočara.
 5. Da, i ono žrtvovanje posle. Padaju koze sa neba, kovitlac satanizma, moja dobija rogove i kreće put neba, a ja padam sa stolice.
 6. Gotovo. Vinula sam se nebu pod oblake (tu se koza razludela), izobrnula se, polupala apsolutno sve, postala sacrificial satanic goat with a jetpack... I to je to. Sat i po u vrh glave. Nema više. Mnja.
 7. Treadmill me je odbacio i olupao o neke kutije. Tu mi se jezik zakačio za sto. Vučem ga za sobom već neko vreme. Zajedno skačemo sa krana, udaraju nas kola...
 8. Azaralena

  Darkthrone

  Zamislila sam ga na slavi u krugu porodice, kako se krsti pre nego što uzme žita.
 9. Jao, baš mi milo što vam se dopada.
 10. Ijuuuu, ja tek sad videla cover! Neobično, nisam ovo očekivala, i dalje sam zbunjena. Najjači utisak na mene su ostavile In Your Midnight Orchard, Promethean Permutation i As It Is Fated. Ma, sve su... Ne mogu da verujem kako dobro leže ceo ovaj album. I naravno, poslednjih 30 sekundi u AdraMelekTaus me u srce diraju.
 11. Ovo je, bre, moćno do Vraga!
 12. http://www.youtube.com/watch?v=wvJAgrUBF4w&list=UUeQEKFH31vvD-InkTGSvCrA
 13. http://www.youtube.com/watch?v=nKNJjszeWp4&feature=youtu.be
 14. http://akihabaranews...ation-750245129
 15. Op, pa album će uskoro! Kako je dobra pesma! Ljubav na prvo slušanje. Neverovatno! Znala sam da me neće razočarati. MOAR!
 16. http://www.aftenpost...ml#.Ui2kXn_YOyH Tekst nebitan, ene video iz opere.
 17. To. Vidi se da album i nema neku preteranu vrednost, ali zbunjuje i povremeno iznenađuje, te stoga tera na dalje preslušavanje. Nije pravljen da bi bio remek-delo, već da bi se o njemu pričalo.
 18. Prethodni album nisam mogla da smislim. Ali ovo mi se nekako sviđa. Podseća na prethodni, da, ali je dobar. Drugačiji. Nešto sporiji, iako ne i monoton. Promišljeniji. Da mi je neko rekao da ću ovo pomisliti, pljunula bih ga u oko. No, ovo je tek prvo slušanje, videćemo već. P.S. Phoenix dobar, baš me iznenadila.
 19. Gledam link i premišljam se, a znam da ću ga skinuti kad-tad.
×
×
 • Create New...