July 6, 200322 yr comment_232688 Deep Purple- Soldier Of Fortune, When A Blind Man Cries a: a: Whitesnake - Ain't No Love a: Scorpions - Wind Of Change a:
July 15, 200322 yr comment_237280 Ajde jos par komada: You`re All I need- Motley Crue (Vise dobra neog lepa ) I Remember you- Skid Row Ballad of Jane- LA Guns Breakdown- Guns n` Roses Reasons to be Beautiful- Hole
July 15, 200322 yr comment_237314 A domace stvari? Sto se mene tice: J.B. Shtulich - Men' se duso od tebe ne rastaje
July 16, 200322 yr comment_237519 Alice In Chains - Nutshell Ti si moj covek, svaka ti cast za ovo!!!
July 16, 200322 yr comment_237606 Domace... Hm, ne slusam domacu muziku iz istog razloga iz kog ne gledam domace filmove...Elem- to bi mogla biti Kad Hodas- Bajaga ili Corba, svejedno ili Kao ptica na mom dlanu i Zaboravljeni- Piloti
July 16, 200322 yr comment_237725 November Rain naravno,najosecajnija balada.Toplo bih vam preporucio da poslushate \"The Ballad\" od Testamenta,to vam je najbolja balada[metal al' nema veze!] return to serenity, kad vec pomenu testament
July 16, 200322 yr comment_237729 anal cunt - i sold your dog to a chineese restaurant najjače ili pazi ovo: bethor - ballad for manijak da da, kako da ne :roll:
July 16, 200322 yr comment_237763 stairway to heaven a: a od domacih lament od alogie i kad hodas od corbe
July 17, 200322 yr comment_237821 Domace... Hm, ne slusam domacu muziku iz istog razloga iz kog ne gledam domace filmove...Elem- to bi mogla biti Kad Hodas- Bajaga ili Corba, svejedno ili Kao ptica na mom dlanu i Zaboravljeni- Piloti Koji je razlog ako se smije znati? I ja sam jedno vrijeme imao neki kont da se distanciram od domacih stvari, moj guru me je bio usmjerio protiv domace scene, ali ipak ima i tu kvaliteta...
July 17, 200322 yr comment_237896 Ne da ima kvaliteta, nego ima i stvarne i trajne umjetnicke vrijednosti u svim aspektima a: a: a:
July 22, 200322 yr comment_240299 Domace... Hm, ne slusam domacu muziku iz istog razloga iz kog ne gledam domace filmove...Elem- to bi mogla biti Kad Hodas- Bajaga ili Corba, svejedno ili Kao ptica na mom dlanu i Zaboravljeni- Piloti Koji je razlog ako se smije znati? I ja sam jedno vrijeme imao neki kont da se distanciram od domacih stvari, moj guru me je bio usmjerio protiv domace scene, ali ipak ima i tu kvaliteta... Pa, moram ti priznati da nemam nista protiv domace muzike, cak ima i par novijih bendova koji mi se bas svidjaju (Nightshift na primer). Ali PREZIREM nacin plasiranja domacih bendova, to sto imaju po jednu dobru pesmu na albumu a ostalo je sranje... A ni moj Guru ne voli domacicu 8)
July 23, 200322 yr comment_240554 Sto se tice metal to je Manowar-heart of steel (Ozzyeva Dreamer joj je konkurencija)a od rock to je Nick cave i neka treba Where the wild roses grow!!A od domacih Kraljevski Apartman-Jesen ja mislim da se tako zove (bash je sentish)!!
July 23, 200322 yr comment_240694 Setila sam se jos nekoliko: Glitter- Motley Crue ( :oops: Slobodno povracajte ali ipak sam ja zensko) Blaze of Glory i Bed of Roses- Bon Jovi Could Have Lied- Ljigavi RHCP Needles and Pins- Ramones
July 24, 200322 yr comment_240906 Stone Temple Pilots- Still Remains Najljepsa ljubavna pjesma koju sam cuo! Alice in Chains-Down in a Hole No comment!!! Ili recimo dobra je Testament-Trail of Tears. A od nasih recimo Divlje Jagode- Mojoj Ljubavi. Nije losa!
July 25, 200322 yr comment_241489 Down in a hole od Alice-a razbija, skidala sam spot skoro, za nju stvarno nemam komentara, sem sto me podseca na bombardovanje......
July 25, 200322 yr comment_241521 Hmm izdvojio bih nekoliko ako nije problem ako jeste sorry Pesme sam izdvajao po textu i muzici ... kao i pevanju ... pa neke balade idu u razlicitim trenucima kako za romantiku tako i za bedachenje (pu pu) Iron Maiden - Strange World Deep Purple - Soldier Of Fortune Helloween - A Tale That Wasn`t Right Whitesnake - Blindman Whitesnake - Is This Love Europe - Elsewhere Axel Rudi Pell - Silent Angel Axel Rudi Pell - Broken Heart Steelheart - She`s Gone ... Aj necu vise da smaram al verujte mi ovo su zaista prelepe balade ! p.s. Morao sam da ubacim Maidene i Helloween