August 10, 200421 yr comment_526337 hm...balade... pa 'vako whiitesnake-is this love kansas-dust in the wind deep purple-child in time
August 10, 200421 yr comment_526746 Možeš samo dobiti brkove nazad. Pa nije fer! I prosle nedelje si pozajmio frizuricu, pa dokle vise?!
August 10, 200421 yr comment_526842 Pa nije fer! I prosle nedelje si pozajmio frizuricu, pa dokle vise?!
August 10, 200421 yr comment_526890 Ma nemaš šta biti upućena. Ako ti je smiješno smij se, a ako nije... Zbijaj ti šale. Eto.
August 11, 200421 yr comment_527301 hahaa,svi smo mi halford...LOL.. inace...to sto je halford gay ne znaci da nije BoG
August 13, 200421 yr comment_529453 Posto ste nabrojali sve moguce dobre balade, ja cu samo dvije da ponovim, Deep Purple - When a blind man cries i Kansas - Dust in the wind, i dodacu jednu Metallica - Until it sleeps, a vjerovatno ce mi jos neka pasti na pamet. E da zaboravio sam Dickinsona - Tears of the dragon, jedna od najljepsih u live izvedbi, i jednostavno ne moze da dosadi. Od domacih niko nije pomenuo Smak, grupu sa mozda i najboljim baladama, a ponajbolja mi je Crna dama. Edited August 13, 200421 yr by ATILA
August 14, 200421 yr comment_529586 Posto ste nabrojali sve moguce dobre balade, ja cu samo dvije da ponovim, Deep Purple - When a blind man cries i Kansas - Dust in the wind, i dodacu jednu Metallica - Until it sleeps, a vjerovatno ce mi jos neka pasti na pamet. E da zaboravio sam Dickinsona - Tears of the dragon, jedna od najljepsih u live izvedbi, i jednostavno ne moze da dosadi. Od domacih niko nije pomenuo Smak, grupu sa mozda i najboljim baladama, a ponajbolja mi je Crna dama. 'Crna dama' - balada?
August 15, 200421 yr comment_530593 Pa dobro, ko radi, taj grijesi, to je ljudski, ali je bozanski osjecaj , a bojim se da nisam neki levat da mene neko mustra, sem toga Boro je banjalucanin, nismo na istoj talasnoj