Posted July 11, 200322 yr comment_235488 Da li neko slusa ove future-freakove? Odlicni su! Muzika ko da im je poranila jedno pedesetak godina! Imam oba albuma i bas su dobri. Doduse ima i tripova ali su ok! Obrada "Blue Monday" je fenomenalna, ne bi se ni New Order zastidjeli! Ajte ljudi!!!!
July 11, 200322 yr comment_235526 ja sam od njih videla spot za Fiction *i nishta vishe nisam chula ali sam se spotom NARAFNO odushevila podsetili su me pomalo na anime i odmah osvojili moje simpatije i pazhnju
July 12, 200322 yr comment_235540 odlican band oba albuma su savrsena....samo band koliko ja znam vise nije aktivan ...pevac Jay Gordon (koji je i glavni kreator njihove muzike) radi na nekom njegovom solo projektu koji se ocekuje vec duze vreme.....inace on je radio i remix linkin park-points of autority...sto i nije bas pohvalno mada remix uopste nije tako los ..za tu pesmu je i uradjen spot....
July 12, 200322 yr Author comment_235610 Nisam znao da vise nisu aktivni. Jebiga! Kompletna njihova pojava bas ostavlja utisak. Image im je fenomenalan,a? a: Preporuke?!! Pa s obzirom da imaju samo dva albuma do sad ("Candyass" i "Vapor Transmission") pokusaj ih nabavit. Ja sam "Candyass" nabavio preko Butchera a "Vapor..." zamisli u IPS-u u Podgorici! Inace vrtjela su se 3 spota, Blue Monday i Stitches sa Cadyass i Fiction(Dreams in Digital) sa Vapor... Stvarno su jebeno dobri a kombinacije sa elektronikom cini mi se da samo podizu zestinu! Guilty by design she's nothing more than fiction She dreams in digital! - Fiction Hey cLoWne a sto mislis o obradi Blue Monday?
July 12, 200322 yr comment_235834 hm a meni se uopshte ne svidja taj remix Linkina a stvarno imaju fenomenalan look, wow mislim na ORGY ne na Linkin
July 19, 200322 yr comment_238826 Orgy su u fazonu "industrial-fromage" kada nisu losi sto u Amirovoj grazi na Hoolywood-brdu sve to precizno sviraju pa snime. Oni su tipovi od 35+ godina(izuzev gitraste Rajana) ali furaju to "brain-dead-revolution", mislim da sledeci, treci album LP izlazi sledece godine. P.S. Hej, Cosmic Star... znamo stihove od Foction... ne brinimo :roll:
August 18, 200322 yr comment_252917 Da li neko slusa ove future-freakove? Odlicni su! Muzika ko da im je poranila jedno pedesetak godina! Imam oba albuma i bas su dobri. Doduse ima i tripova ali su ok! Obrada \"Blue Monday\" je fenomenalna, ne bi se ni New Order zastidjeli! Ajte ljudi!!!! KOliko obrada New Ordera može da bude muzika koja je poranila 50 godina? Mislim da si pomislio na njihov imidž
December 6, 200321 yr comment_330477 novi album se zove punk-statik-paranoia i izacice 24.2.2004 ovde mozete poslusati prvi singl THE OBVIOUS http://www.punkstatikparanoia.com/
October 15, 200420 yr comment_579690 Obrada "Blue Monday" je fenomenalna, ne bi se ni New Order zastidjeli! Jeste, strasno je dobra.
October 16, 200420 yr comment_580224 meni je cak mnogo zanimljivija od originala, ali dobro, kada se uzme dobra ideja treba biti debil pa ne uspeti napraviti jos bolju verziju... inace gotivni su orgijashi ovaj zadnji album imam ali nikako da uzmem da ga preslusam, a od starijih mi je Dreams In Digital vrh (i spot je odlican) a ko je rekao da imitiraju Mensona...
October 16, 200420 yr comment_580526 novi album se zove punk-statik-paranoia i izacice 24.2.2004 hm preslušala sam sva tri albuma i ovaj novi ceo odlični su, to je nešto kao preporuka da se presluša ovaj novi album
October 17, 200420 yr comment_580654 hm preslušala sam sva tri albuma i ovaj novi ceo odlični su, to je nešto kao preporuka da se presluša ovaj novi album Znaci da skidam svu trojicu. ok, bice. Mislila sam jos otkad.
October 17, 200420 yr comment_580691 odlican bend..ali ipak...jebes ti taj bend kod koga je najbolja pesma obrada inache...jebu keve...
October 25, 200420 yr comment_587454 Oooo...Defi,tvoja tema! Nope...moja se zove Deftoner...ali ti si glup pa ne razlikujes oblike slova... ali boli te kurac... ne moze svako da bude glup kao ti...samo ti...
October 26, 200420 yr comment_588351 Nope...moja se zove Deftoner...ali ti si glup pa ne razlikujes oblike slova... ali boli te kurac... ne moze svako da bude glup kao ti...samo ti... E,bre,gronki,pa nemoj biti toliko ogranicen...vazan je naziv teme...a,to je tvoje podrucje rada - orgijanje!!!
October 27, 200420 yr comment_588720 E,bre,gronki,pa nemoj biti toliko ogranicen...vazan je naziv teme...a,to je tvoje podrucje rada - orgijanje!!! ma nije vazan naziv teme ...vazno je da si ti glup...
November 11, 200420 yr comment_600926 Imam Candyass album, a nista drugo nisam cuo... Ma, MINISTRY je zakon!!!!!!!!!
December 2, 200420 yr comment_616205 Ja sam cuo da su svi clanovi benda pederi. Ima li neko da to potvrdi?!
December 2, 200420 yr comment_616298 ja sam jednom gledo mtv cribs sa bubnjarom Orgyja i lik je ozenjen.... ne mogu da se setim dal ima dete..... zakljuci sam...