Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 109.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• PajatheTrut
    PajatheTrut

Pеално Бродерик > Лумис , и што се техникалности тиче, и што се креативности тиче....

• Wise Owl
    Wise Owl

Naravno da nas ima još. Treba pustiti album kroz sebe i uživati u njemu, a ne palamuditi i rasipati se terminologijom. Ovi komentari mi liče na mudrovanja onih likova koji na svirci ne umeju da se opu

• Не постоји бенд са којим се може упоредити њихов звук, а сада су људи који су за то заслужни напустили бенд. Нема више од тога ништа.

comment_2821194

Ја мислим да Бродерик није имао никакав удео у писању музике, ваљда је био само члан за уживо свирку.

Али ја бих волео да се реализује то што каже Шими

comment_2821206

Сви Лумисови рифови су исти, пржиш нулу на седмој и убациш коју ноту око дванаестог на седмој. Или евентуално нека диминишд брљотина

У осталом ево и послушајте

comment_2821215

хехе :redface: па не баш

Није ни битно у суштини поента моје приче се види у песми коју сам поставио јасан је закључак колико је заправо Бродерик креативно и технићки инфериорнији од Лумиса,који је реално,један од најбољих гитариста на свету тренутно. Џеф је једноставно геније за рифове и Крис му не може ни присмрдети.

Edited by PajatheTrut

comment_2821219

a meni loomis bio mnogo bolji gitarista pre nego sto je nagruvao tehniku. mnogo intersantniji i cudniji pristup je imao pre nego sto je uvezbao sav sweep picking ovog sveta.

Дај пример неког албума да послушам то што ти се допада, мрзело ме да слушам све пре Непријатеља реалности....

šta ti pišeš, čoveče :haha:

Што, јесам погрешио негде ? :o:D

comment_2821224

Ma Broderick je tezgaros klasican, zato sam i mislio da upadne jer kontam da moze da odsvira ono sto mu se kaze, tj sto neko drugi zamisli. Da je Lumis bogotac, jeste, i mesto mu je u Nevemore-u definitivno. Nego sto se uskurcao da se takmici za najboljeg gitaristu sveta (doduse to su krivi ovi djentasi koji ga hajpuju), to je druga prica.

comment_2821225

Ма ко јебе ђенташе. Гитаристички шкарт и олош највећи, нек дувају рацку.

То је тачно што си реко,јесте му место у Невермору,али изгледа да је Лумис нањушио лову сад , и паметно би му било нек се држи Арч Енемија колко може да сабије неке паре.

comment_2821304

Pеално Бродерик > Лумис , и што се техникалности тиче, и што се креативности тиче....

Није ни битно у суштини поента моје приче се види у песми коју сам поставио јасан је закључак колико је заправо Бродерик креативно и технићки инфериорнији од Лумиса,који је реално,један од најбољих гитариста на свету тренутно. Џеф је једноставно геније за рифове и Крис му не може ни присмрдети.

:haha: :haha:

Edited by Demon Seed