February 27, 200520 yr comment_714516 E, lepo je to spam (razlog zbog koga i ne postujem) i sve..ali topic je bio da li neko zna nesto o njima! Ajd sad lepo neka neko napise osnovne podatke (pozeljno neko iz samog benda ili barem neko ko ih licno poznaje): Clanovi benda, pravac i sl. pa da ih uploadujem u metal-archive posto sam izvalio da ih nema tamo i ako su izdali album i zasluzili su da budu tamo, btw al je ovaj album demo ili full izdanje (pitam zbog trajanja albuma) Edited February 27, 200520 yr by SpiRiTcRuSheR
March 7, 200520 yr Author comment_724980 Ajmo nije spam - Jedan lik iz vojske mi je rekao da mu je gitarista ortak i da poznaje ceo bend... Po njemu su oni sa Novog Beograda... A, sa druge strane, od par ljudi sam cuo da su iz Novog Sada... Znaci, ne znam nista vise, to je sve, ja bih pre rekao da je istina da su iz BG-a, a ti sad probaj da nadjes nesto drugo...
March 7, 200520 yr comment_725002 Pa,sta ja znam,po meni su oni neki sporiji grind,eventualno death metal.... Sad,ne znam tacno clanove,ali jedina dva clana kojih mogu da se setim su Doktor Separator ili Serparator(ispravite me ako gresim) i Gasmaska. nisamneznamkakosamosnovnuskoluzavrsio je full lenght,barem meni tako izgleda,video sam CD jednom u Mamut-u,a i za tih10 minuta su postigli vise nego neki sa 60 minuta,ovi subarem zanimljivi
June 3, 200520 yr comment_815842 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha...
June 4, 200520 yr comment_816712 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha... Hahaha, Dejan Cukic. Cek, to onaj pesovan sa cvikama? Pa nema koj drugi.
June 4, 200520 yr comment_816714 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha... gluposti Cukic je samo uradio onu novogodisnju parodiju na Miku koji je upao u shamotnu pec btw..ja chuh da ima tribute to Zaklana cheljad...Preklana something
June 4, 200520 yr comment_816765 Cuo i ja za tribute, a i za bend pod imenom "Dva Duluma Groblja", koji bi trebali svirati obrade ovog kvltnog benda
June 5, 200520 yr Author comment_817566 ja sam cuo neku pricu, i verovatno ce vam svima biti smesna, posto sam ja umro od smeha kad sam cuo, da je to bend Dejana Cukica... mada moze se to povezati, posto se non stop spot vrteo na Metropolisu, a Cukic je urednik tamo, tako da... ali, umro sam od smeha... Hmmm, pa glas i bas podseca na glas Cukica...
June 5, 200520 yr comment_817617 Zar oni sami sebi ne rade tribjut? ja chuo da se zovu Preklana nejach
June 5, 200520 yr comment_817657 mislim da sam to rekao na prvoj stranici... ludi su 220V. jbg. nisam video ima li vecih careva od njih?
June 5, 200520 yr comment_817669 Jedan od boljih bendova kod nas. Statraziovookobako zauvek! Sta trazi ovo oko bako u tegli za kisele krastavce oni su mladi i zeleni a oko belo pojela ga kiselina i to metanolna kiselina ili je to bio etanol CH2 (OH)5 je li bako opet si klala komsinicu a sto bre kad sam mogao prvo ja da je oderem ili ocerupam a u picku materinu Edited June 5, 200520 yr by I am the black wizards
June 5, 200520 yr comment_817826 jbg. nisam video ima li vecih careva od njih? nema...i to potpisujem
August 12, 200520 yr comment_873754 Zaklana celjad je moj dobar drugar zelim mu da lepo peva i da ne zabushava. PS. Koju formulu kaze pevach u pesmi sta trazi ovo oko bako.
November 15, 200519 yr comment_957844 Pa reci onda. Jel se gitardzija zove Dimitrije kojim sluchajem?
November 16, 200519 yr Author comment_958856 Inace, znam ko su clanovi benda Waooo... Ali, njihov identitet mora ostati tajna jer su to nas predsednik, premijer i Rimski papa...
November 16, 200519 yr comment_958871 Waooo... Ali, njihov identitet mora ostati tajna jer su to nas predsednik, premijer i Rimski papa... Evo ga covek koji zna da cuva tajnu.
November 16, 200519 yr comment_959200 Odlična ideja, dobra produkcija. Jel' se može negde kupiti drobilica za kičmu na kredit?