Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.9k
  • Views 256.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• uhhhhh................SAVRSENA SVIRKA SINOC TJ NOCAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZNAM JA KOLIKO STE DOBRI I ZATO TOLIKO PIZDIM STO NE MOGY CESTO DA VAS CUJEM UZIVO!ALI NOCAS JBTE PRVO JADOGE PA VI !DJE C

comment_1275515

to Dray :

pa cisto sumnjam da cemo svirati u skorije vreme u B. Moon-u , sto se tice Pa opcije su za sada samo Coupe i Arhiv !

to Serendipity :

Ja se ne bunim za kompliment :bigblue::) , jos da je bar upola istinit :mrgreen::mhihi::D

comment_1281695

Wow ......... ?!? Ova tema postaje sve zanimljivija i zanimljivija :mhihi::lol::mrgreen::muzicar::mhihi::mhihi:

Cudi me da niko ne pominje Nikolu i Dekija klavijaturistu , oni su novi njima treba malo vise paznje da se doda :D:bigblue::lol::mhihi::mhihi::mhihi:

No dobro , svirke u kuglasu sledece nedelje nema , jer nije ni trebalo da je bude !??! U Bgu sviramo svaki drugi cet danguba i jednom mesecno kugla.

Danguba sledeca je 1.2. pa 15.2. itd , a Kuglas 9.2 i 9.3.

@ Danny : Ne znam kada cemo sledeci put u Pa , po nekim glasinama mozda u februaru u Arhivu budemo svirali , a u Martu smo 99% u Coupe-u.

pozzz :pivopije:

Jos jedno Wow , tek sad videh da postah Master of metal !!! Kako to mocno zvuci :cool:

comment_1282296

ma bitno je da imaju obozavateljke....mada su mi vishe krajnje smeshne..... :meshuggah::opusteno::mrgreen:

svirka je bila ok sad u cetvrtak u dangubama.....

ps. @ Icon: odeshevi me je Gary Moore na pocetku i B.A.-summer of '69....nisam znala

da i to svirate........

comment_1282666

Prva stvar nismo zadovoljili sve clanove obozavateljkama !!! Ostao je covek koji najbolje svira u bendu , naravno Milos ! Zato sto pre da nadoknadimo taj propust , pa onda mozemo da raspravljamo o ostalim temama :D:bigblue::mhihi:

@ budica : svasta mi jos sviramo sto ti ne znas ...

@ jonjava : ne znam kom lepom momcicu se obracas ( posto vidim da je ovde mrtva trka , pa nisam siguran kome se obracas ) i o kojim lekcijama se radi ?!? :redface::mhihi:

comment_1282668

Mislila sam da ne komentarishem svirku, poshto to postaje suvishno, a ne bih da se ukljuchujem u komentarisanje chlanova benda, al opet moram da kazhem da mi je bilo supeeeeeeeeer. Divno sam se provela, josh uvek sam pod utiskom i hotju joooooosh! :D

comment_1285707

Vidim da je nestala 106-a strana ?!? Sto znaci ljudi ajd iskulirajte malo , bilo je ok par gluposti , al pocelo je s preterivanjem.

Sto se tice weirdcop-a , necu da nekoga optuzujem posto nisam siguran 100 % , ali ako se ispostavi da je to ta osoba , onda je stvarno nize pala nego sto sam imao misljenje o njoj :no::no::no:

pozdrav do sledece svirke

comment_1285782

Daj devojko dosta vishe...napravila si sve postove ovde...vishe si svima dojadila.Ako je motanje to sto Srdjan svima pokloni malo paznje onda nemas pojma..to rade pravi frontmeni..

Edited by Danny

comment_1285872

Daj devojko dosta vishe...napravila si sve postove ovde...vishe si svima dojadila.Ako je motanje to sto Srdjan svima pokloni malo paznje onda nemas pojma..to rade pravi frontmeni..

A mozhda je ipak samo ljubomorna poshto ona ne dobija pazhnju... ajoj smorilo me bre da vishe chitam o ovome!

Dajte ljudi malo komentara o muzici... a ne o Srdjanu, Dekiju ...

comment_1285984

Ma uvek se nakace neki takvi likov...nadajuci se da ce preko postova ili chega vec osvojiti nekog muzicara...Ajde Srko sto pre Pancevo...pre smo vas cecsce gledali a i obecao si mi da ce biti vishe TOTOA..