Dray Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Jel ima sanse da dodjete da svirate u Blue Moonu u PANCEVU? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 to Dray : pa cisto sumnjam da cemo svirati u skorije vreme u B. Moon-u , sto se tice Pa opcije su za sada samo Coupe i Arhiv ! to Serendipity : Ja se ne bunim za kompliment , jos da je bar upola istinit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serendipity Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 to Serendipity : Ja se ne bunim za kompliment , jos da je bar upola istinit E pa sad... ne mozhemo birati godine, zar ne? E jel svirate negde sutra... tj. danas... da proslavim rodjendan uz vas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Prorock, zastitni bend splava tabacco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amphitritê Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Umalo da zaboravim, bili ste bas dobri 12-og... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 E Srki kad ce opet Pancevo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Wow ......... ?!? Ova tema postaje sve zanimljivija i zanimljivija Cudi me da niko ne pominje Nikolu i Dekija klavijaturistu , oni su novi njima treba malo vise paznje da se doda No dobro , svirke u kuglasu sledece nedelje nema , jer nije ni trebalo da je bude !??! U Bgu sviramo svaki drugi cet danguba i jednom mesecno kugla. Danguba sledeca je 1.2. pa 15.2. itd , a Kuglas 9.2 i 9.3. @ Danny : Ne znam kada cemo sledeci put u Pa , po nekim glasinama mozda u februaru u Arhivu budemo svirali , a u Martu smo 99% u Coupe-u. pozzz Jos jedno Wow , tek sad videh da postah Master of metal !!! Kako to mocno zvuci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Au to mnogo daleko...nista vidimo se u kuglasu ili dangubi...ili ako dodjete opet po neke sesire i slicno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budica Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 ma bitno je da imaju obozavateljke....mada su mi vishe krajnje smeshne..... svirka je bila ok sad u cetvrtak u dangubama..... ps. @ Icon: odeshevi me je Gary Moore na pocetku i B.A.-summer of '69....nisam znala da i to svirate........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonjava Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Bitno je da dolaze ljudi...i da je uvek super atmosfera bez obzira na tehnicke probleme... P.S. Lepi decace kad ce da mi usledi jos neka lekcija, mislim oko nastupa i tako to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Prva stvar nismo zadovoljili sve clanove obozavateljkama !!! Ostao je covek koji najbolje svira u bendu , naravno Milos ! Zato sto pre da nadoknadimo taj propust , pa onda mozemo da raspravljamo o ostalim temama @ budica : svasta mi jos sviramo sto ti ne znas ... @ jonjava : ne znam kom lepom momcicu se obracas ( posto vidim da je ovde mrtva trka , pa nisam siguran kome se obracas ) i o kojim lekcijama se radi ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serendipity Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Mislila sam da ne komentarishem svirku, poshto to postaje suvishno, a ne bih da se ukljuchujem u komentarisanje chlanova benda, al opet moram da kazhem da mi je bilo supeeeeeeeeer. Divno sam se provela, josh uvek sam pod utiskom i hotju joooooosh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 HVALA BOGU i moderatoru/ima koji je/su (valjda) odradili svoj posao (posto me je zaista mrzelo da citam sva baljezganja na ovoj temi, a samo sam htela da saznam kad je sledeca svirka)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perverted Sheep Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 pa ima jos mnooogo baljezgarija koje niko nije obrisao... svirka je 1.2. u Dangubi,posle toga 9.2. u Kuglasu,pa opet 15.2. u Dangubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budica Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 @IRon: eh...setih se da ste jedno svirali I surrender......ali sad mozda neku druguuuuuuuuuuuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdcop Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 IRon @ kada nameravate da uradite neke nove pesme ovo vise nema smisla da svirate sve jedno te isto kako ti to kazes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Vidim da je nestala 106-a strana ?!? Sto znaci ljudi ajd iskulirajte malo , bilo je ok par gluposti , al pocelo je s preterivanjem. Sto se tice weirdcop-a , necu da nekoga optuzujem posto nisam siguran 100 % , ali ako se ispostavi da je to ta osoba , onda je stvarno nize pala nego sto sam imao misljenje o njoj pozdrav do sledece svirke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdcop Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 KAKAV DIPLOMATA!!!!!OBECAVAM DA NECU DA PISEM GLUPOSTI KAKO VI TO KAZETE!!! Samo sam htela da kazem sta imam posto se samo srki mota oko devocica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Daj devojko dosta vishe...napravila si sve postove ovde...vishe si svima dojadila.Ako je motanje to sto Srdjan svima pokloni malo paznje onda nemas pojma..to rade pravi frontmeni.. Edited January 24, 2007 by Danny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!!!SERAFIM!!! Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 mozda je musko sta znas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdcop Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Hahahahahaaaa! musko sigurno ne! pa vidim ja da je on mnogo pazljiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serendipity Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 mozda je musko sta znas! Dobro zapazhanje hehe Ovde je sve mogutje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEXIE_AIC Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Hahahahahaaaa! musko sigurno ne! pa vidim ja da je on mnogo pazljiv Kao i ti, uostalom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serendipity Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Daj devojko dosta vishe...napravila si sve postove ovde...vishe si svima dojadila.Ako je motanje to sto Srdjan svima pokloni malo paznje onda nemas pojma..to rade pravi frontmeni.. A mozhda je ipak samo ljubomorna poshto ona ne dobija pazhnju... ajoj smorilo me bre da vishe chitam o ovome! Dajte ljudi malo komentara o muzici... a ne o Srdjanu, Dekiju ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Ma uvek se nakace neki takvi likov...nadajuci se da ce preko postova ili chega vec osvojiti nekog muzicara...Ajde Srko sto pre Pancevo...pre smo vas cecsce gledali a i obecao si mi da ce biti vishe TOTOA.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts