Sakato Momce Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 E... kako je bilo sinoc? Porukica za Sakato Momce.... ja bih ti pomogla oko M ucenja, ali.... ne znam sta te m uci! Motori i motorna vozila(dinamika motornih vozila-otpori i ostale zajebancije) Kako je bilo sinoc??? Izvinjavam se jos jednom sto nisam dosao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanyam Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Nisam ni ja bila sinoc, zato i pitam ostatak publike kako je bilo! Motori i motorna vozila..... ha, ha, ha, u to se razumem ko Marica u Pericu Sorry za tebe sinko nema pomoci!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 To stoji... Ali sa muzicke strane ipak bih pre na Jagodice... ProRock-cice gledam svakog dana i super su drugari, ali znaju malo i da dosade... He,he sto prozivas decu.. P.S. Sloba je car...Znas o kome pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icon Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Sinoc je bilo extra ( barem nama , super smo se zezali ) 7-og juna pravimo oprostajnu svirku u Dangubi do sredine septembra , pa iono bice ludilo , sizenje ... p.s. Sto se tice jagoda , banana i ostalog voca i povrca molim vas postoje teme gde mozete da raspravljate , mada meni je definitivno favorit grejpfrut od voca , a krompirici i luk od povrca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Sonja Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 7. obaaavezno dolazim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoe Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 danas sam gledala na Metropolisu svirku King size-a i shvatila sam koliko mi ustvari nedostaju svirke tog tipa.. pa sam posle 100 godina dosla na yu metal da vidim ima li slucajno neka svirka Prorock-a ili King size-a.. kad ono ima i jednih i drugih.. tako da se mozda vidimo 7.6. u dangubi, a 100% 15.6. u kuglasu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanyam Posted May 28, 2007 Report Share Posted May 28, 2007 (edited) Opet cetvrtak ..... pa,.... mi radni ljudi nismo u mogucnosti da izlazimo cetvrtkom uvece, u petak bismo bili samo za spavanje do podne... tako da se vidimo u kugli ili..... ....ma smislicu vec nesto! Pozdrav! i KISSic Edited May 28, 2007 by Tanyam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Opet cetvrtak ..... pa,.... mi radni ljudi nismo u mogucnosti da izlazimo cetvrtkom uvece, u petak bismo bili samo za spavanje do podne... tako da se vidimo u kugli ili..... ....ma smislicu vec nesto! Pozdrav! i KISSic Kakav crni cetvrtak,cetvrtkom ima Smallvile! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakato Momce Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ljudi zasto su skinuti postovi od Angie i mene??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Zato sto su bili spam. Za privatne prepiske sluze privatne poruke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanyam Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 15.06.07. Divlje Jagode 15.06.07. Prorock 16.06.07. Kreator 20.06.07. The Cult 26.06.07. RHCP Ko ima parice lepo ce se provesti!!! Ovo je sve skupa veliki mix ...ali je heavy Lep provod!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakato Momce Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Sve to moze sem pepersa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampirka Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Sve to moze sem pepersa. Slazem se. Ali ovo nije tema o Pepersima i ko ih voli ili ne voli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakato Momce Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Moras ti boko da pametujes Salim se! Ljudi zavrsih u petak skolu,tako da cemo se cesce vidjati po svirkama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvekan a.k.a. ludak Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Isto kao sto neko ne voli cokoladu. Ja mogu da ih jedem, ali mi nisu medju omiljenim vocem. A moj ukus je NE VOLI JAGODE?!?! AAAAAAAAAAA! ok,ukusi su razliciti....! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampirka Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Moras ti boko da pametujes Samo ponekad... NE VOLI JAGODE?!?! AAAAAAAAAAA! ok,ukusi su razliciti....! Jbt, gde ga i pomenuh... Sakati, dolazis li u Kuglu 15-og? Edited June 3, 2007 by Vampirka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanyam Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Cetvrtak Dangupa, pa tek onda Kuglica!!!!! A posle pocinje raspust PS Ima li punoletnih na ovom forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angie Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Tatice jel ima sanse da u Kugli opet cujemo Bed of nails? Izgleda da ce doci Irena, a ona obozava tu pesmu, i mama je vec trazila da svirate... Edited June 4, 2007 by Angie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
queen of the night Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 @ Srđan: Baš bih volela u četvrtak da čujem troopera! A možda biste mogli da odsvirate i nešto novo, npr. Alice in chains "Would", ili (koliko god blesavo zvučalo) Scorpions "Rock you like the hurricane" (kako je to fantastična pesma!!! ) Jedva čekam svirku, nisam bila 100000.....godina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wild Child Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 a ako znate nesto od ace ilica ili radise urosevica onda stvarnoo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakato Momce Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 A mogli bi ste Rainmaker-a da svirate!!! Mada pazi ... mozete nesto od Childrena ... salim se naravno ... vidimo se u cetvrtak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanyam Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) Жеље честитке, поздрави, ЕПП и мали огласи! Edited June 5, 2007 by Tanyam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodElfica Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 PS Ima li punoletnih na ovom forumu? Ima nas... kojima mukica tek pocinje. Junski ispitni rok. Ura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serendipity Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 Bash mi je prijalo shto sam bila sad u chetvrtak. Oraspolozhili ste me (verovali ili ne). Vidimo se u petak u kuglashu Pozdrav za taticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Par sličica od prošlog četvrtka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts