June 28, 200421 yr comment_494546 Slazhem se,ali vokal se u nekim pesmama dosta loshe chuje...Ali na Goat Horns mi se jako svidja vokal...Pa i Sakis iz RC ima zanimljiv vokal...Drugachiji od ostalih,hah...Pa i K.K. Warslut iz Destroyer 666 nije tako losh,ono...Ali moj favorit je uvek Varggoth,a vi kako hocete...Pa naravno,i Varg je fantastichan vokal,najstrashniji scream na sceni,hehe... Sakis? to ovaj sto je bio za grcku na eurosongu? shalim se Abbath je bash jak na Diabolicalu,pogotovo caal of the wintermoon
July 1, 200421 yr comment_496984 JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA KOJE SAM CUO DO SADA JE Meynac'h IZ MUTIILATION,AKO JE NEKO I CUO ZA OVAJ BEND(PRVI PRAVI FRANCUSKI BLACK METAL BEND). I NARAVNO NOCTURNO,DEAD ...
August 6, 200421 yr comment_523117 nefis-the stone ima vrh glas,a dani iz cofa pravi glas preko procesora,barem sam tako nedje procitao...
August 7, 200421 yr comment_523862 nefis-the stone ima vrh glas,a dani iz cofa pravi glas preko procesora,barem sam tako nedje procitao... Ma najbolji je Miranovic HORNBURG Marko iz Deucaliona i Bethora. Sathana, Vobiscum Luciferi
August 22, 200420 yr comment_535287 Lik iz Avatara i lik iz Astarotha. Domaci prostori: Nefas(na Some wounds...) i lik iz Simargala.
August 24, 200420 yr comment_537128 Deucalion, Nokturnal Mortum, Temnozor (dugokosi, ne ni arap, ni skin), Nahash, Gorgoroth
October 5, 200420 yr comment_571220 Abbath(Immortal)ima super glas....al zato je ovaj lik iz Emperora najbolji!...mada ni Onaj iz Dark Funeral-a nema losh glas...
October 5, 200420 yr comment_571335 JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA KOJE SAM CUO DO SADA JE Meynac'h IZ MUTIILATION,AKO JE NEKO I CUO ZA OVAJ BEND(PRVI PRAVI FRANCUSKI BLACK METAL BEND). I NARAVNO NOCTURNO,DEAD ... ovo je dobro recheno.mutiilation majka.vampiri,satanizam,i vokal koji jebe majku. Insahnu mi se vishe svidja vokal iz ranijeg perioda,pogotovu na in the nigtside...od nonusa mi je odlichan,ali ne extra-vrhunsko-najjachi kao shto bijashe. za DEADA necu ni da komentarishem.jednostavno,majka...
October 7, 200420 yr comment_573179 Trenutno mi je na vrhu covek iz Temnozora! Potpuno se slazem. Kad pocne da vristi ponekad, to je razbijanje.
October 7, 200420 yr comment_573515 ovo je dobro recheno.mutiilation majka.vampiri,satanizam,i vokal koji jebe majku. Insahnu mi se vishe svidja vokal iz ranijeg perioda,pogotovu na in the nigtside...od nonusa mi je odlichan,ali ne extra-vrhunsko-najjachi kao shto bijashe. za DEADA necu ni da komentarishem.jednostavno,majka... Dead je otisao najdublje od svih
October 20, 200420 yr comment_584006 Dublje? A ja bas mislio da ima visok glas. Dublje ne u tom smislu Iako mu je bio najdublji Jesi cuo kad za epitete i metafore? Znas kako je to super!!!
October 30, 200420 yr comment_591034 Slazhem se za pevacha Tales Of Dark,bash su sad u chetvrtak svirali,3. rodjendan...Legendaran vokal uzhivo
November 2, 200420 yr comment_592972 nemogu da se odlucim.za one bendove koje znam svi imaju takoreci slican glas. hm'
November 3, 200420 yr comment_593526 Denija skida i lik iz seven witches. Infernus je pjevao na under the sign of hell,zar ne? e pa ono je scream...
November 3, 200420 yr comment_593544 Infernus je pjevao na under the sign of hell,zar ne? Infernus svira gitaru, Na Under The Digne-u peva Gaahl.