August 16, 200520 yr comment_877024 Sto se Sunno-a tice... pokusala sam da ih preslusam i nijednom mi nije uspelo.
September 2, 200519 yr comment_893616 kumashine... uzeo sam zvanicni live iz londona. druga pesma je ustvari jako lep 15minutni intervju. pesmu nisan ok slusao jer kao sto rekoh imam problema s kompujterom. poz ja ovo jos uvijek nemam jel to ustvari livewhite? nemam intervju
September 2, 200519 yr comment_893621 slowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuslowdiveruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuu uu u u u u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
September 2, 200519 yr comment_893636 opet nestade ona kvvlt slika sa roskilde sajta. da je nisi slucajno sacuvao, slowdiveruuuuuuuuuuuu?
September 2, 200519 yr comment_893651 učitavaj stranicu dok ti se ne pojavi, jer ima jedno jedno 7-8 fotki koje se rotiraju po random principu ubošćeš ga.. jednom..
September 2, 200519 yr comment_893660 listen to me, you have to keep your head down, they're trying to take my tortillas
September 6, 200519 yr comment_897018 listen to me, you have to keep your head down, they're trying to take my tortillas get down!!! get down again!!!
September 26, 200519 yr comment_910489 pojavio se novi album ima neko vreme već... black1 skroz su se prodali haha
September 26, 200519 yr comment_910777 povremeno ubace u pesmama onaj 'brown noise'. hint: south park.
September 28, 200519 yr comment_912098 Zabrinjavajuce je sto su slusalice citave Uprav idem da ga menjam. U garantnom listu ne vele nista o Sunn O)))
September 28, 200519 yr comment_912219 Uzbudjujuce. Metni slusalice u kompjutor pa pojacaj kako valja.
November 11, 200519 yr comment_953467 New SUNN O))) album entitled "Black 1" being recorded now. The album will feature vocals and guitars by Malefic (XASTHUR) among others. Interesting to mention that vocals for one song will be recorded by Malefic from inside a casket.
November 11, 200519 yr comment_953470 ona kola u pozadini kvare atmosferu doomerske garaze. jos california tablice koliko vidim...
November 12, 200519 yr comment_954076 a jel imaju gde da se pazare ofišl sunno))) odore? black1: cak 7 pesama, WOW!! Edited November 12, 200519 yr by Superius Deus