Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 116.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja nisam mogla očima da vidim Apartman, do pre par godina kada sam (na silu odvučena od strane drugara), uživo čula njihovu svirku na nekom Moto festu. KAKVA JE TO ENERGIJA!!! Komunikacija sa publikom

• Koji proser , sedi 1 !!!!!!!!!!!!! Poslusaj live cd kad sam reko Olgi - Pusi kurac ... TRo je predoistroznosti radi ... Kuhinjaaaaaaaa , kuhinjaaaaa ... zove te kuhinjaaaaaaaa , creno bela zastava sim

• Alice_Wrathchild
    Alice_Wrathchild

Ma odslušala sam pre par godina, dok su bili aktuelni u Čačku, svirali su non-stop i bili su jedini koji u toj rupi naplaćuju ulaz, družili se s našim bajkerima...ne znam, neću da vređam, meni su smeš

comment_1314946

Citiracu Lotketa. "Onaj nas jebivetar Marko je otisao u Australiju pa ga menja nas prijatelj..." Posle sam gledao jos dosta svirki na kojima je ponovo svirao Marko, tako da je mozda ponovo negde otputovao.

comment_1325076

Moj omiljeni domaći heavy metal bend. Njihove albume je teško porediti, jer su svi dobri. Najviše volim pesmu Slomljeno srce, a zatim: Ruka pravde, Ne verujem u lažne anđele, Sve u svoje vreme, Ranjena zver, U lavirintu sedam greha, Sve su noći iste, Dama iz kraljevskog apartmana... :rockdevil:

Edited by Prince of Darkness

comment_1326844
Da li se ja tripujem ili je prvi album produkcijski najbolji?

Ne tripujes,za pravo cudo...naime,taj prvi album je izasao '97. na kaseti samo,a tek posle drugog je bilo reizdanje...produkcija im je sve gora i gora...jbg!

comment_1327026

Znam da je reizdavanje tako islo, ali kad sam cuo drugi album za prepastio sam se kakva je produkcija bila, jer sam se secao prvog sa radija i znao sam da je imao kristalno cistu produkciju.