Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 158.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

pogledacu kad stignem kuci.

ja sam antitalenat za sve sto ima veze sa software-om, kompjuterima, generalno. idalje kucam bubanj u fruityu. evo sad gledam instrukcije kako se instalira ovaj crack i dodje mi da samo jednostavno kupim software umesto da se cimam :D

Fruti je zakon za kucanje bubnja.Novije verzije naravno.VST plaginovi sljakaju,povezes ga sa EZ Drummerom i cepaj.

Ako oces da kopiras gitarske deonice u bas tracku,napravis josh jednu gitarsku traku 6zicanu al spustis ceo stim za oktavu i onda kopiras samo

Fruti je zakon za kucanje bubnja.Novije verzije naravno.VST plaginovi sljakaju,povezes ga sa EZ Drummerom i cepaj.

ja sam toliko hendikepiram da necu ni taj ez drummer da skinem. ne mogu nista novo da ucim sa 33 god :D

ja ludim od gitarproa samo u powertabu mogu da kucam midi pa onda ako bas moram eksportujem

Mozes u Guitar Prou 5 da spustis stim kol'ko oces, samo ne moze 8 zica

ja sam toliko hendikepiram da necu ni taj ez drummer da skinem. ne mogu nista novo da ucim sa 33 god :D

Za tebe je onda onaj groove agent 2 imas gotove beatove i samo pustis,nema toliko metal al do jaja sto teras sebe da sviras preko drugih zanrova

al danas stvarno sa ez drummer 2 mozes sve

Edited by STARSHOOTER_SUPREME

kapiram da mogu ez drummer da skapiram odmah, samo me mrzi. nemam mnogo vremena da cackam sve to, pa kad legne klinac odem odmah na FL i radim umesto da sad izucavam nesto, jbg, mator sam :D

sa FL nakucam kakav god nepar zelis, imam triolske midi fajlove da ubacim kad zatreba, sve ful :D

To je taj oldskul duh.Jos da si takav u slusanju muzike... :D

• 3 months later...

Jel ima neko Andy Sneap presete za superrior, i voljan je da ih okachi na mediafire or something? Unapred veliko hvala.

Svi torenti koje nalazim su vrljavi..

Imas na rutrackeru sve. Kucaj samo Andy Sneap. Takodje imas i Steven Slate za SD2.

• 1 month later...

Instalirao sam SDX metal foundry, i ubacio te Andy Sneap presete, al kurac, nemam dovoljno RAMa.

Exportovao sam wav bubanj i ubacio u cubase, medjutim, bubnjevi sad zvuche ko kurac...ugushishe se u onom reverbu i low endu...

E sad, da li je to do nedostatka RAMa, ili mozda zbog toga shto sam velocity sve na max stavio (tako je zvuchao najbolje obichan superior)...

ako neko radi sa superiorom kuci, ili se malo razume nek pomaze :pivopije:

To ti je do Asio sigurno, cim zvuce tako reverbovano ... Ono sto ja radim. Kada snimam, Asio buffer stavim na najmanje, pojede procesor ali radim samo sa snimanjem, znaci 4 ciste audio trake za gitare itd, sta vec snimam. Ako radim mix, buffer na Asio odpanjim do maximuma, i onda ne uzima CPU. Tako da, mozda je do toga? Doduse ja koristim Asio koji je dosao uz zvucnu, ali kontam da ako ne furas zvucnu mozes asio4all

hvala brother... to sa bufferom je pravilo problem...povecao sam buffer, i ti problemi sa puckanjem i reverbom su nestali...neshto ni sa driverima nije bilo sve u redu...pa sam to malo chachkao i sad radi super