Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_46277

Dobro je sto je otis'o ovaj pevac posto je Burning Bridges upropastio sa svojim ocajnim vokalom. Odlican bend. Zelite da cujete jednu od najboljih solaza svih vremena, Beast of man 2:45-3:10. Izvol'te molim.

Liiva lose peva? Ti si poludeo nachisto!

• Replies 986
  • Views 88.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1 month later...
comment_57225

Nabavio sam nedavno novi njihov album, "Wages Of Sin" i mogu reci da je sjajan. Ne znam kakvi su bili ranije, jer nisam jos slusao stare albume, ali ovaj mi se mnogo dopada. Da li je jos neko ovo slusao?

p.s. Atomac, kako ti se svidja interview sa Arch Enemy? biggrin.gif

comment_57617

Nabavio sam nedavno novi njihov album, \"Wages Of Sin\" i mogu reci da je sjajan. Ne znam kakvi su bili ranije, jer nisam jos slusao stare albume, ali ovaj mi se mnogo dopada. Da li je jos neko ovo slusao?

p.s. Atomac, kako ti se svidja interview sa Arch Enemy? biggrin.gif

Super je...samo ....biggrin.gif JOKE odlicno saznao sam ensto novo 8)

• 5 months later...
comment_121571

evo zbavih ovih dana malu kolekciju Arch Enemy-ja:

- Black Earth (ima dobar šmek, ranije sam slušao par pjesama sa njega... produkcija je malo lošija, ali vokal i gitare su odlične totale m/ )

- Burning Bridges (nije loš, mada me nije pretjerano oduševio, ali preslušavaću ga još, ima vremena biggrin.gif da mi se svidi )

- Stigmata (odličan album, hvala još jednom na preporukama. malo je neobičan za njih, ima neku atmosferu koju do sad još nisam čuo i dosta su experimentisali vidi se)

- Burning Japan (uh kako jebu uživo biggrin.gifa: biggrin.gifa: biggrin.gifa: )

• 2 weeks later...
comment_128666

Dobar bend ali bas da je brutal...Najbolji je stigmata a najmelodicniji burning bridges

pa nisu baš 100% ni melodični ni brutalni, tu su negdje između, zavisi od albuma do albuma... meni je lično najmelodičniji "Wages Of Sin" biggrin.gifa:

• 3 weeks later...
comment_136265

Čuo sam par pesama sa ribom i par starijih. Onaj prethodni vokal was pure shit, ali chick jebe keve. I to ne samo po izgledu :mrgreen:

Jebiga, slao sam mail da se uda za mene, al ko zna kome je to stiglo...

Sad, ako mi za koji dan dodje neki šveđanin geeky-fucking-webmaster koji je primio dotični mail i pogrešno ga protumačio... sam sam kriv :roll:

comment_136789

Angela ima odličan glas za jednu žensku osobu biggrin.gif i izgleda dobro, to stoji... dobro se uklopila u bend... ali nije nikako bolja od Johana! taj čovijek kako je otpjevao Burning Bridges, Stigmatu... to Angela neće moći uraditi nikad :ne:

• 3 months later...
  • 5 weeks later...
comment_204331

jebote, dok sam ja nasao ovu temu....dupe sam odr'o.... smile.gif

Inace kada sam ih cuo prvo (album je Wages of Sin) nisam uopste provaio da je to death....jebote nesto su mi mlogo mekani :roll: biggrin.gifa:

nevermind, ostale albume nisam cuo (i nadam se da ce se neko smilovati i dati mi ih :mrgreen: ) ali WOS jebe kevu...svidja mi se sto ima istripovane klavijature ima i lepih solaza, ali su mnoooogo nesto mekani... smile.gifsmile.gif

Sve u svemu meni se do jaja svidjaju!!

• 2 weeks later...