Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 88
  • Views 16.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• http://www.youtube.com/watch?v=rp27jBEPUs0 Koliko je ovo kultni album , pravi metal !

• http://www.youtube.com/watch?v=lCxD61aO7P8   Da ne poverujes...kakvo loodilo.... SVETSKI BEND... i trebali su stvarno da budu....

• Da ne povjerujes koliko naroda u publici na ovom snimku!     Ne znam koji je intro, ali sam prvo pomislio da se obracas Vangelisu, koji je ranije bio na forumu, i Jaretu, ali bukvalno :haha:

comment_2801659

Isto pitanje kao sa Scanner teme, voleo bih znati braćo draga šta je to ovde vama super. Tu i tamo neki refren (Season of the witch ili Runescape) ostalo dosadno do bola, bez atmosfere a posebna tragedija je katastrofalna produkcija, kao da su ga preko kompa kod ilije na gajbi snimali. Dodamo na to i omot "1997 je i otkrili smo kompjuter" i eto ga novi Stormwitch. Šteta.

• 2 months later...
comment_2824143

Simpatican mi je ovaj novi Stormwitch album. Da kazem da me je cak i donekle iznenadio prijatno, jer sam ocekivao neku klise monotoniju koju bih brzo zaboravio. Ovako ima nekih za mene stvarno finih momenata, melodija, refrena. Prijatan onako za slusanje, ne zamara. E sad, mana mu je u tome sto bas previse djeluje "dobrocudno", pa onda nekako sve to skupa izgleda dosta cheesy. :) Recimo, od pjesama mi se bas dopala "Runescape", ali je ona istovremeno onako cheesy, srecno-nostalgicna i djeluje kao neka nikad snimljena Ultravox pjesma koju je Stormwitch iskopao i obradio. Bas ima taj feeling prohujalih vremena ispunjenih toplinom, svjetlucavom sapunicom i zvjezdanom prasinom. :)

Omot albuma mi je prihvatljiv, vuce na njihove omote sa ranih albuma, znaci ono - nocne scene, izmaglica, duhovi, vjestice, zle zene... Cak bi bilo dobro da je ovo na omotu prava fotografija, sa manje digitalne obrade.

Sve u svemu, mislim da ce mi ovaj album ostati u prijatnom sjecanju.

• 3 years later...
  • 4 months later...
comment_2995333

Izasao novi ima par meseci vec http://www.mediafire.com/file/jx79keq9r4nhlr0/Stormwitch-BTTW2018-By+Samaritianin.rar

Drago mi je da su popravili produkciju u odnosu na prosli koji je stvarno uzas zvucao, malo su se i razestili pa ime nekih Grave Digger momenata tako da se vidi da se malo radilo da se poprave minusi sa prethodnika. Naravno nije to ni blizu prvih pet albuma, ima tri bonus rerecorda starih hitova na kraju albuma pa se to jos bolje shvati.