October 2, 200717 yr comment_1507607 Najbolji Vokali : -clean : Marco ( Nightwish ) i Vortex ( Dimmu Borgir ) -growl : Mikael ( Opeth ) Gitaristi : : Christian Nieman ( Therion ) : Mikael ( Opeth )Bubnjar : jedan jedini : Tomas Haake ( Meshuggah )George Kollias je bog.To je univerzalna istina.Svaka chast Haake-u ali ima josh dosta godina dok se priblizi Najletovom chedu! Naj je Najl qfft, kako vrijeme odmiche sve vishe i vishe volim da ih slusham.polako prestizu moe omiljene death metalce, in fljamez.
October 2, 200717 yr comment_1507610 Ako je u pitanju samo death metal onda Glen Benton - vokal - Deicide Eric Hoffman - gitara - ex - Deicide Mike Hamilton - bubanj - Deeds of Flesh
November 27, 200717 yr comment_1540011 Gitarista - Trey Azagtoth - Morbid Angel Bubnjar - Pete Sandoval - Morbid Angel, Derek Roddy - EX Hate Eternal Vocal - Glen Benton pre Stench Of Redemption - a
December 5, 200717 yr comment_1545266 vokal : Angel Ochoa - Vocals (Cephalotripsy,Condemned) Wayne Knupp(RIPSep 15th 2007)-Devourment ovi su meni veoma interesantni vokali,al naravno ima ih jos dosta,skoro svaki brutal death metal bend .. od gitarista ..... Shawn Whitaker-a iz Insidious Decrepancy-a ......
December 6, 200717 yr comment_1545963 Sto se tice vokala,nenadjebiv je cika LORD WORM (Cryptopsy-na prva 2 albuma i na "Once Was Not" narocito"), a od gitarista,cela ekipa iz Spawn Of Possession...a bubnjar...Mike Hamilton-Deeds of Flesh...jbg. To je sve po mom misljenju...
December 8, 200717 yr comment_1547938 Peter Tagtgren mi je najjaci za DM....odgovara mi skroz njegov vokal..... Nicholas Barker..........bez komentara....... Bill Steer i Mike Amott za gitarama, ili eventulano ekipa iz Nile-a za gitarama......
March 31, 200817 yr comment_1634518 Pat Loisel - Vokal (Augury, on je i lead gitara ali vise mi se svidja vokal) George Kollias - Bubnjar (Nile) Jeff Loomis, Michael Amott - gitara