Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 month later...
  • Replies 336
  • Views 39.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
comment_2958524

problem je sto novi vokal nema ni mesta da pokusa da bude dobra zamena za Justina jer mu Mike ne da. Slusaj Aliases, lik stvarno svasta zna.

Ali da, ima nekoliko predobrih pesama "No Wishbones" mi verovatno u top 5 Sikth stvari ikad bez preterivanja, ali nije mi toliko dobar album kao celina.

Da li je do toga sto su ih svi iskopirali milion puta otkad su nestali ili zato sto vise nisu toliko energicni i diviljni, mozda a little bit of both.

a i ta sterilna periphery produkcija moze da ga duva, ranije su imali potpuno organic zvuk i dosta je sve zilje zvucelo.

comment_2958526

Da, Mikee je preprisutan svuda, trebalo je da ostavi malo prostora da pesme prodisu. Moze se cuti a i videti na ovim nekim novijim live snimcima da ovaj novi vokal Joe nije bas stavljen u ravnopravan polozaj sa ostalim clanovima. Meni najvise smeta odsustvo njihovog prepoznatljivog groove-a, izuzev u nekoliko pesama (npr. meni je the Aura favorit), a ne pomaze ni preplastificirana produkcija, jednostavno im to ne lezi kao bendu iz ove predmoderne faze. I da, nema previse top notch rifova kao sto sam ocekivao ili su zakopani negde ispod vokala.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
comment_2966270

slusam ovih dana prva dva albuma i sad mogu da potvrdim da definitivno nije to to vise.

daleko da su sad djubre, ali energija sa pocetka karijere nije prisutna vise i cini mi se da su ideje malo presusile, iako moze da se nadje odlicnih pesama i na EPu i na novom albumu.

Alo prva dva su idalje nedostizna i stavljaju Sikth u top 5 najoriginalnijih i najbitnijih metal bendova 2000ih.

• 1 month later...
  • 2 years later...