Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 526.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trazim izuzetno talentovanog i povodljivog bubnjara koji ce svirati sve sto(i kako) mu se kaze...

• Dvojica brace, usviranih ozbiljnih gitarista, sa nizom muz.skolom, sa 7 god iskustva elektr.gitare, sa opremom, ljubitelji ibaneza, koji i pevaju, soliraju i sva ta razna sranja, TRAZE(...il zele da b

• Guest soundsandscenes
    Guest soundsandscenes

Tražimo pevača!HITNO! Vostok bend       Potreban nam je pevač koji će zameniti Pavla Petrovića (Batlera iz Reality Show-a "Parovi") za potrebe sviranja po clubovima.   Bend je prilično uigran

comment_1583091

Traži se pevač za autorski hard&heavy bend. Rade se i obrade od Megadetha, Hammerfalla, Mejdena... Bend ima svoj studio u blizini Novog Sada. Javite se na brojeve telefona

063/84-87-096 Bojan

065/58-20-800 Nikola

Meni nemojte slati poruke, ovo je oglas za drugara.

Edited by Draža

comment_1585208
Traži se PEVAČ za Pink Floyd/Block Out fazon bend. Uglavnom autorske stvari na srpskom, a od obrada... pa Pink Floyd/Block Out fazon.

Imamo ostatak benda (bas, bubanj, gitara, klavijature), treba nam jos pevač. Ne mora da bude najbolji pevač na svetu, samo mora da želi da peva i da ima volju da dolazi redovno na probe.

Novi Sad...

PP ili 064-228 1349

I dalje se trazi...

comment_1585512
HELLO! moja...mama....kaze...da imam...ist...glas...kao...Tarja Salim se! Ali to svi kazu :D ! PA JA SAD TRAZIM BEND GDE BI PEVALA NIGTHWISH ILI THERION!! Tako da bi volela da se ostali clanovi jave
comment_1585916

Trazim bubnjara za EMPEROR tribute, sa kojim bih kasnije radio i autorske stvari (koje doduse nisu bas u Emperor fazonu, ali bi bilo pozeljno da budu sto se bubnjeva tehnicki tice na tom nivou ;) )

Probe bi bile vikendom u Beogradu, ako ima ovde bubnjara koji moze i hoce to da svira, neka mi se javi ovde ili na pm!

Hvala!

Edited by Demon Seed

comment_1586408

PAZHNJA PAZHNJA!!!! Potreban pevach za GODSMACK tribute band (svira se i distrubed, tool i tako... Uglavnom NU Metal). Godsmack je prioritet. Ah da i AUTORSKE stvari (koje su u planu). TAko da ako se neko osetja nenormalno seksi, ima do jaja glas i zheli da ga istetoviramo celog nek se javi :)

Shalim se malo. Ozbiljno, trazhimo pevacha i ko je zainteresovan nek se javi.... Pozz

Edited by EnumiO

comment_1586420

Klavijaturista trazi bend. Iskljucivo autorski po ugledu na skandinavske metalce (Opeth, Amorphis, Katatonia..) ili neki americki prog/post metal (Tool, Isis, Neurosis, Russian Circles, Cynic).

Edited by Salvation