June 14, 200718 yr comment_1430571 Potreban basista za bend tipa......As i lay dying, Trivium...da ne duzim.......na PP need i say more ?
June 14, 200718 yr comment_1430852 Za to ti ne treba basista samo neki kompijuter sa modernim dredovima:P
June 15, 200718 yr comment_1431464 BENDU HITNO POTREBAN BUBNJAR S PRIBOROM ZA SVIRANJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! javiti se na PM ili ti 063 253 533 i 063 1031 668 !!!!!!!!
June 15, 200718 yr comment_1431566 BENDU HITNO POTREBAN BUBNJAR S PRIBOROM ZA SVIRANJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! javiti se na PM ili ti 063 253 533 i 063 1031 668 !!!!!!!! jel moze bar malo detaljnije... ? i sta je "pribor za sviranje"?
June 16, 200718 yr comment_1431810 ili uzmes one od TEFLONA[mislim na tiganje].....da lice na elektronske !...fensiiiiiii
June 16, 200718 yr comment_1431951 jel moze bar malo detaljnije... ? i sta je "pribor za sviranje"? tel ovaj lik JEBE KEVE a uz to je i dobar showman... Mozda ovo
June 18, 200718 yr comment_1433444 Hail to you all! __________________________________________________________________________ Ja sam PEVAC i za neki dan se selim iz Portugala u Beograd. Ovde sam bio clan grupe 'Beyond The Realm' sto sviraju Groove Death, Viking i Thrash Metal. Ja inace vezbam najvise sa muzikom od Hypocrisy i Bloodbath-a, narucito sa albumom 'Nightmares Made Flesh' gde peva Peter Tagtgren, pevac od grupa Hypocrisy i Pain. Tako da omiljen stil pevanja mi su mi 'growls' i 'high pitched screams' Najvise slusam Death Metal, Black Metal i Folk Metal, tako da bi voleo da imam grupu sa nekom mesavinom toga Death Black Metal sa mesavinom tehnike, groove-a i klavijaturama je sto ciljam __________________________________________________________________________ moze te me cuti >OVDE< | imate za sad 2 covers-a od Bloodbath-a i nekoliko starih videa od moje bivse grupe, paznja: tad grupa jos nije pocela da gura na Death tako da i glas nije Death __________________________________________________________________________ neke od mojih omiljenih grupa su: <P>Amon Amarth <P>Arch Enemy <P>Avulsed <P>Bathory <P>Behemoth <P>Belphegor <P>Bloodbath <P>Carcass <P>Crionics <P>Dark Tranquillity <P>Death <P>Devil Driver <P>Dimmu Borguir <P>Echoes of the Fallen Messiah <P>Ektomorf <P>Eluveitie <P>Equilibrium <P>Fear Factory <P>Glorior Belli <P>Gojira <P>Gorgoroth <P>Gutworm <P>Hordes of Yore <P>Hypocrisy <P>I <P>Immortal <P>In Flames <P>Katatonia <P>Korpiklaani <P>Lamb of God <P>Manegarm <P>Mastery <P>Mastodon <P>Meshuggah <P>Metallica <P>Moonsorrow <P>Morbid Angel <P>Necrophagist <P>Nile <P>Norther <P>Opeth <P>Pain <P>Quo Vadis <P>Requiem Laus <P>Satyricon <P>Slayer <P>Strapping Young Lad <P>The Ransack <P>Vader <P>Vomitory <P>Yyrkoon _____________________________________ kontakti: -Myspace [email protected]/[email protected] Edited June 18, 200718 yr by OminousBloodvomit
June 18, 200718 yr comment_1433815 Остани у Португалу, човече, кој' ћеш курац овде? bahah dude.. our girls own the world e da.. i zato sto hocu da pocnem da studiram enzenjeriju zvuka u mojoj zemlji, znas da je nasa skola jedna od najboljih na svetu, cheers mate
June 18, 200718 yr comment_1433977 А ти би пржио неки death метал? evo sharkey ce odma' da se ponudi da svira gitaru, jel tako sharkey?
June 19, 200718 yr comment_1434187 А ти би пржио неки death метал? Death na 1vom mestu vidim da si se malo zainteresovao, ajde ispljuj, sta znas? hehe
June 19, 200718 yr comment_1434297 Могу да свирам и поднесем death, black не волим уопште а viking/folk ми је урнебесно смешан.
June 19, 200718 yr comment_1434517 Veoma ozbiljnom Novosadskom NYHC orijentisanom bendu ''Body Blows'', pod uticajem ranog Biohazarda, Agnostic Fronta i Madballa, potreban bubnjar. U obzir dolaze samo ljudi iz Novog Sada. Godište: '77-'80, za snimanje demo snimka, a kasnije i albuma. Postava koja trenutno funkcioniše: Petar-gitara,backing vokal Ilija-gitara, backing vokal Marko-bass, backing vokal Danijel-lead vokal Svi zainterosovani neka mi se obrate preko private poruka. Zasada imamo tri urađene pesme ''Blessed in Damnation'', ''Rakija je Mater'' i ''Act Radical Toward The Scum'', koje će se naći na nešem up-coming demo snimku ''Oops, Sorry For The Pain'';
June 19, 200718 yr comment_1434553 Могу да свирам и поднесем death, black не волим уопште а viking/folk ми је урнебесно смешан. pa sta onda ostaje drugo da se voli? hehe
June 19, 200718 yr comment_1434935 Ево да и ја пробам: Да ли има овде примерак угрожене врсте под именом БУБЊАРИ, који се сналази са непарним ритмовима и дуплом педалом?
June 19, 200718 yr comment_1434954 Kakav je to grunge sa neparnim ritmovima i duplom pedalom?? Damn, trebalo je da dođem na neku svirku da čujem to...
June 19, 200718 yr comment_1435024 to je sad popularno... i nemoj po gayevima.. mogu da ti se skupe pod prozor i da ti pevaju gay pesme.. i sta ces onda.. :da: :) :)