Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1520521

Живим у БГ, недавно сам се вратио из САД после 9 година. 81. сам годиште. Изгледам опако.

Певам (знам одлично енглески и шпански) и свирам клавијатуре. И помало акустичну гитару. Тражим неке људе за неку свирку. За почетак само зезање, чисто да се нешто крене, а за касније ћемо да видимо. Може и неки Tribute Band. Не могу ништа претерано озбиљно јер крећем у цивилну војску у децембру.

Слушам свашта, а волео бих да свирам нешто као на пример Nightwish, Therion, Sonata Arctica, Stratovarius, HammerFall, Rhapsody, или Blind Guardian.

Што се гласа тиче, у неком сам James Hetfield / Tom Englund фазону, значи не превисоко него дубоко и моћно, а што се клавијатура тиче, нешто као Tuomas Holopainen, осим солажа које не изводим на тај начин јер презирем '70s Lead Organ и све што он представља.

Волим да у музику коју свирам убацујем примесе неког шпанског/латино фазона, као и New Age-а.

[email protected]

• Replies 3.8k
  • Views 526.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Trazim izuzetno talentovanog i povodljivog bubnjara koji ce svirati sve sto(i kako) mu se kaze...

• Dvojica brace, usviranih ozbiljnih gitarista, sa nizom muz.skolom, sa 7 god iskustva elektr.gitare, sa opremom, ljubitelji ibaneza, koji i pevaju, soliraju i sva ta razna sranja, TRAZE(...il zele da b

• Guest soundsandscenes
    Guest soundsandscenes

Tražimo pevača!HITNO! Vostok bend       Potreban nam je pevač koji će zameniti Pavla Petrovića (Batlera iz Reality Show-a "Parovi") za potrebe sviranja po clubovima.   Bend je prilično uigran

comment_1521599
Живим у БГ, недавно сам се вратио из САД после 9 година. 81. сам годиште. Изгледам опако.

Певам (знам одлично енглески и шпански) и свирам клавијатуре. И помало акустичну гитару. Тражим неке људе за неку свирку. За почетак само зезање, чисто да се нешто крене, а за касније ћемо да видимо. Може и неки Tribute Band. Не могу ништа претерано озбиљно јер крећем у цивилну војску у децембру.

Слушам свашта, а волео бих да свирам нешто као на пример Nightwish, Therion, Sonata Arctica, Stratovarius, HammerFall, Rhapsody, или Blind Guardian.

Што се гласа тиче, у неком сам James Hetfield / Tom Englund фазону, значи не превисоко него дубоко и моћно, а што се клавијатура тиче, нешто као Tuomas Holopainen, осим солажа које не изводим на тај начин јер презирем '70s Lead Organ и све што он представља.

Волим да у музику коју свирам убацујем примесе неког шпанског/латино фазона, као и New Age-а.

[email protected]

јел носиш танге и јеси уштројен?! Питам због распона гласа! :):):)

а за латино фазон ћу рећи само једно: "КОРАЦИ СУ У ПИТАЊУ"

Edited by Краљ Хаоса

comment_1522174

Izgleda da nesto basisti i alternativa ne idu...

Ajde ljudi javite se, hitan nam je bas... Bend se zaleteo a nemamo basistu...

Znaci u pitanju je: Nirvana, Garbage, Queens of the stoneage, Radiohead, Mudhoney, Foo Fighters, Hole, Killers, Franz Ferdinand, Marcy Playground, The Strokes... Ma ima toga jos... +u pripremi su autorske.

Javite se opusteno, ne ujedamo... ;)

comment_1522364
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH TO JE TO!!!

Ulepsa mi jutro :rolleyes:

Драго ми је да сам ти улепшао јутро. Нема на чему, и други пут. :D

Edited by Clockwork Ninja

comment_1522374
јел носиш танге и јеси уштројен?! Питам због распона гласа! :):):)

а за латино фазон ћу рећи само једно: "КОРАЦИ СУ У ПИТАЊУ"

Да си боље прочитао мој пост видео би да то питање ниси морао ни да поставиш јер сам га унапред одговорио.

А што се латино фазона тиче, зајебавај кол'ко ти је воља, али ако се усудиш сврати некад у клуб Хавану у улици Николе Спасића (код Кнез Михајлове) па види шта тамо има. Мислим, по питању женског света. Осим што ни код једне од њих немаш никакве шансе ако ниси у стању да је прописно извртиш, и измориш.

У мојој плесној школи на часу салсе има нас 6-орица, а њих 23. Од тога бар 15 су врхунске. И све су дошле ту да 1) нађу некога, 2) нађу некога, 3) нађу некога, и 4) науче да играју. А најбољи сам од нас шесторице, тако да све хоће да играју са мном, тако да увек могу да бирам, и пуштају ме да их вртим. Њима лепо, а ја се не жалим.

А инструктор се не рачуна јер сви знају да инструктори плеса имају рибе на лагеру. Или то, или су на другој страни ограде, а у том случају опет нису конкуренција.

Значи, сваки пут кад идем на плес прођем неупоредиво боље и јефтиније него да сам отишао на било који сплав или у Силиконску долину. И бољу музику чујем. И причам, играм, зезам се, 'ватам се, са врхунским рибама.

А да не помињем да су оне много финије, културније, и (бар за мене) пожељније него ове по сплавовима што им у глави још говеда ричу.

И нису само кораци у питању, него и начин на који држиш партнерку, и каква осећања будиш у њој док је вртиш и гледаш је право у очи... :rockdevil:

Edited by Clockwork Ninja

comment_1522378
samo vi zajebavajte decka, a uvek je bila velika potraznja klavijaturista. covek se sam ponudi a vi ga prozivate.

Хвала ти, брате.

Тужно је што је велики број људи који слушају метал у души прилично негативан.

Такви људи само умеју да прозивају и да критикују, а никада да се усуде сами да ураде нешто.

'Оћеш да певаш у етнометал бенду?

Радо, ако не мора превисоко.

comment_1522394

Bend ZENITH trazi novog bubnjara i basistu, a i josh jedna gitara nije na odmet. :mrgreen:

Sviraju se i autorske i obrade, ali je u planu prvenstveno rad na autorskim.

Bend svira dosta tipova muzike, ali je neki osnovni fazon Hard Rock, a ako uz to josh volite i Gunse, josh bolje cemo se razumeti. :mrgreen:

Mi smo '84. god i sviramo oko 8 godina, a neke starije pesme mogu da se cuju na: http://www.myspace.com/zenithoffall

tel: 062/186-39-43

e-mail: [email protected]

Edited by Brace

comment_1522414
Izgleda da nesto basisti i alternativa ne idu...

Ajde ljudi javite se, hitan nam je bas... Bend se zaleteo a nemamo basistu...

Znaci u pitanju je: Nirvana, Garbage, Queens of the stoneage, Radiohead, Mudhoney, Foo Fighters, Hole, Killers, Franz Ferdinand, Marcy Playground, The Strokes... Ma ima toga jos... +u pripremi su autorske.

Javite se opusteno, ne ujedamo... ;)

Sve sami Dave GROHL bendovi ... :)

comment_1522418

Да ли би неко био заинтересован , певач , за неку сарадњу са InfinitY квинтетом?

За сада би то било пар песама Маидена а касније и нешто друго и слично, наравно било би ту и пар ауторских песама..

Квинтет чине 2виолине,виола,виолончело и кларинет...за сада смо у unplugded варијанти али биће и струје нешто касније...ко зна можда буде места и смисла и за етно хеви клавијатуристу( што можда и не би било лоше , зарад девојака из квинтета/таман да их неко смири мало, ја и колега изгинусмо :da::) )

Радимо озбиљно и планирамо концерт ускоро и у Бг-у...

ако има питања на маил : [email protected]

comment_1522469
Па не треба нам кастрат у сваком случају.

Јеси ли гледао Сттевана?

"Значи, договорили смо се..."

comment_1522501
Да ли би неко био заинтересован , певач , за неку сарадњу са InfinitY квинтетом?

За сада би то било пар песама Маидена а касније и нешто друго и слично, наравно било би ту и пар ауторских песама..

Квинтет чине 2виолине,виола,виолончело и кларинет...за сада смо у unplugded варијанти али биће и струје нешто касније...ко зна можда буде места и смисла и за етно хеви клавијатуристу( што можда и не би било лоше , зарад девојака из квинтета/таман да их неко смири мало, ја и колега изгинусмо :da::) )

Радимо озбиљно и планирамо концерт ускоро и у Бг-у...

ако има питања на маил : [email protected]

Мајку му. :) Капирам да ћу вас исцимати ако ми буде требао квинтет за анплагд. :da:

comment_1522732

Hear the rebel's voice is calling ::

Musicians Wanted!

Potrebni retki, iskreni i posvećeni muzičari sa Irskim duhom za the Crew, bend podrške glavnom vokalu i tekstopiscu. Prava Irish muzika & Irish bend. Jedini autentični Irski rock 'n' punk izraz u Jugoistočnoj Evropi. Planirane žive svirke, rad na autorskom albumu itd. Sve vrste tezgaroša, pozera i poštovaoca domaćeg guslanja Irske muzike isključene.

Prijave slati na:

Irish Rover And The Crew

www.irishrover.org

[email protected]

comment_1522855
Мајку му. :) Капирам да ћу вас исцимати ако ми буде требао квинтет за анплагд. :da:

a sta svirate,koja je vasa muz'ka ?

sto da ne...

feel free to do so!

Edited by Vlajko metal fidler

comment_1523824

prosto i jednostavno, treba mi bubnjar.

iz novog sada ili blize okoline.

ali bolje da bude iz ns.

nije potrebno da bude virtuoz, al da ume da oprashi keca i da shparta po duploj po potrebi.

za vishe informacija o muzici koju radimo, pogledati link iz mog signichr-a.

da ne kazem potpisa.

u pitanju je autorski heavy/thrash metal bend koji je u ovoj pauzi koji smo prinudno napravili radio na novom materijalu i ako nadjemo nekoga da se prihvati posla kapiramo da pravimo ozbiljne planove.

mozete nas kontaktirati preko privatne poruke, preko spejsa benda, ili na [email protected]