August 6, 200322 yr comment_246774 Put Crimson Idol-a je put jedne od najvecih istina. Doticni album je jebeno dijamantsko delo kompletne WASP karijere. Najaci njihov album zato ga i ne mogu nikada porediti sa ostalima. Inace na njihovom oficijalnom sajtu stoji prica da je Blackie otkazao turneje koje ima kako bi radio na nastavku Crimson Idol 2 . Prica se da ce koncetpualni album biti valjda na dva diska . Ovo me podseca na Pink Floyd- The Wall Nemoj zezati!!! 8O 8O 8O Ne mogu to docekati, mada se brinem da li ce to biti bar blizu originalu. By the way, koji im je zvanican sajt?
August 8, 200322 yr comment_247762 Neznam,meni je Crimson Idol sjajan album,ali su \"Headless children\" i \"The last command\" po meni mnogo bolji.Ali,ukusi se razlikuju. Crimson Idol je kao sto rekoh album bez konkurencije i ne moze se porediti sa ostalim albumima tako da njega ne mogu ni uvrstiti u odabir nekog omiljenog albuma. Isti slucaj je i sa KFD albumom koji je na drugu ruku mesavina industiral -rock samo sto po meni nije sjajan nego dobar album. Inace od standardnih albuma , The Last Command, Headless Childre, WASP, Unholy terror, Dying for the world itd . Jebi ga kad ne mogu da odaberem najbolji , svi su mi sjajni hahaha
August 8, 200322 yr comment_247763 Nemoj zezati!!! 8O 8O 8O Ne mogu to docekati, mada se brinem da li ce to biti bar blizu originalu. By the way, koji im je zvanican sajt? Sigurno hoce a: Dvojka bi trebala da bude original za sebe
August 10, 200322 yr comment_248723 Života mi, nisam mogao da verujem koliko je "The Crimson Idol" dobar, dok ga nisam preslušao. Mislio sam da "The Headless Children" nema pravog takmaca među njihovim albumima.
August 10, 200322 yr comment_248725 Sviđa mi se ova humanitarna akcija koju su organizovali na sajtu.
August 10, 200322 yr comment_248886 Života mi, nisam mogao da verujem koliko je \"The Crimson Idol\" dobar, dok ga nisam preslušao. Mislio sam da \"The Headless Children\" nema pravog takmaca među njihovim albumima. Lepo ja kazem , CRIMSON IDOL RULES BTW sto kaze RNA stvarno svaka im cast za humanitarnu akciju. Stvarno je legenda od coveka
August 12, 200322 yr comment_249733 Jesi li video ko se još sve uključio? Nego, nikako nisam usšpeo da saznam ko je onaj tip što je umro, za čiju porodicu i prave tu akciju.
August 12, 200322 yr comment_249818 Koliko sam skontao iz cele price u pitanju je WASP fan jos od ranijih dana . Pa ono kako to sve ide sigurno su se poznavali i druzili po nekim birtijama ili gde vec :|
November 23, 200321 yr comment_320188 hehehe.... a ti pederu sta je sa tobom? samo se skitas negde, zovem te danima i nema te.....
November 23, 200321 yr comment_320780 W.A.S.P. je opasan po zdravlje 8). Sinoc sam zesce sje*ao nogu skacuci uz nj!
November 25, 200321 yr Author comment_322302 Dokazano milion puta. Jos da dodju u Beograd,pa lagano mogu da kupujem mrtvacki sanduk.Motorhead,W.A.S.P. .... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
November 26, 200321 yr comment_322958 ja sam svojoj radnji htjela dati ime FOTO F.L.A.B. ali, kad su sestre cule Fuck Like A Beast... rekle su da NEMA SANSE! a one kad kazu (jeb' ga, to je 2 na prema 1), onda je to zakon.
November 26, 200321 yr comment_323070 jasta, samo okacim tablu... pa je poslije one okace meni na vrat! a: