Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2210232

Ja imam neku Academy tajvansku gitaru staru preko 20 godina, dobio sam je na poklon

11268_1216627908818_1622466142_542358_7845994_n.jpg

i Epiphone Les Paul Special II

17173_1263824608706_1622466142_641868_1917973_n.jpg

imam i neku akustaru kupljenu za dva i po soma u idei, a imao sam Asterovu kopiju Stratokastera (sranje zivo, uvalio sam je drugu 2200 dinara vise nego sto sam je platio :twisted:)

• Replies 2.4k
  • Views 230.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_2210631

Izmenjao sam krsh gitara, ali stigao sam do dve koje u ovom trenutku sasvim zadovoljavaju moje potrebe...

Highway One strat, prva serija iz 2002., njemu sam kao nesh budzio elektroniku, stavljao DiMarzio magnete, i Gibson SG Voodoo serija, tu nishta nisam dirao. Obe zvuche fenomenalno, s njima sviram sta god hocu...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
comment_2229432

ranis:

jbg,ovaj mahogani u kombinaciji sa abonosom je tako dobar da ne jebe emg.salim se,ali i ne previse,uglavnom,drvo izlazi,tako za sad ne namjeravam da mijenjam,ako ostane u mom vlasnistvu duze vremena doci ce do premetacine.a magnet nije razlog da se ne kupi gitara,najmanji je problem 81 prodati i staviti nesto dobro.

dimmu:

jbg,sem sto je COW visa klasa od dk2m-a,glavni razlog je sto mi je trebala gitara sa fiksnim bridzom,jer sam upao u neke bendove za razlicitim stimovima,a nemam para za jos 2 gitare,a i predrk je gitara.uvijek sam vise volio mahogani od aldera,a i abonos od aldera/rouzvuda.

andrija:

jbg,sledeci je atak na neck-thru jacksona,nadam se da ce mi neke pare pasti sa neba pa da COW ne padne kao zrtva tog ataka.meni najteze pada ovo mijenjanje,ja bih volio da sam mogao svaku gitaru koju sam posjedovao da zadrzim,ali nema se para a i trebalo bi mi bar omanje skladiste. :bigblue: