Jump to content

Atomic Punk

Iskreni članovi
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Atomic Punk

  1. Vaistinu prelijep... Naginje, tako je kod svakog Gibsona, koliko sam skontao x)
  2. Clive Burr, Bill Ward, Scott Rockenfield, John Bonham iiiiiiiiiiii... Deen Castronovo, sto da ne x))
  3. Izmenjao sam krsh gitara, ali stigao sam do dve koje u ovom trenutku sasvim zadovoljavaju moje potrebe... Highway One strat, prva serija iz 2002., njemu sam kao nesh budzio elektroniku, stavljao DiMarzio magnete, i Gibson SG Voodoo serija, tu nishta nisam dirao. Obe zvuche fenomenalno, s njima sviram sta god hocu...
  4. Zavisi... Igi Pop zove publiku na binu skoro svaki cert.
  5. Pa ne tvrdim ja zbog toga, ovo je samo potvrdilo ono sto sam vec chuo... A i tip mu nishta nije uradio. Pa da li je Harris na Rock in Rio trebao basom da odalami tipa koji se popeo na binu??? Iskulirash i pustish da ih obezbedjenje skloni, ako vec necesh da imash nishta s njima.
  6. Ovde sam se ja razocharao u njega, kad je slozio fana... Chuo sam neke priche, ali ovde sam i video u chemu je stvar... Poredjenja radi, na koncertu Saxona se popne neki ushibani lik, Bif ga zagrli i zajedno otpevaju pesmu do kraja, a ovaj se osetio obaveznim da ga lichno ukloni.
  7. Pustio mi je neki tip Nevenu i nalozio me... Svaka chast i samo napred.
  8. Queensryche - Operation LIVEcrime, definitivno.
  9. Vaistinu... Fenomenalno odradjeno.
  10. 7''... Mozda sam se i istripovao da sam ih video, nego trazim te sedmice, poshto postoji krsh bendova koje slusham a koji su samo to uspeli i da izbace...
  11. Gde iskopavate te singlove??? Ja imam mozda tri komada, ne mogu nigde da ih nadjem da me jebesh.
  12. Ovo mi je jedan od omiljenih bendova, shteta sto ih malo ljudi slusha... Jako interesantna ekipa muzikanata i savrhen odnos energije i melodije. Dark Toweeeeeeeeeeer
  13. Ok su klavijature, ali samo ako nisu postavljene u prvi plan i ako sluzi u cilju postizanja neke psihodelichne ili okultne ili neke druge atmosfere u pojedinim delovima pesama... A Najtvish i ovi medvedici dobrici Isto kao sto ne volim da se dupla pedala provlachi kroz chitavu pesmu, tako ne volim ni klavijature... Ne treba ih forsirati, sto se mene tiche, makar u pravcu koji ja slusham, a progressive ne mogu da zamislim bez klavijatura, npr.
  14. Jbt ja sam imao 20 i kusur majci, nema chega tu nije bilo, keva mi sve pobacala... Ostala mi je majica Block Outa i King Crimsona samo, te su joj se svidele izgleda.
  15. Atomic Punk

    Tröjan

    Jebachina keve od benda... Kad sam provalio da su izdali josh neshto sem Chasing the Storm, bio sam srecan kao mali majmun. Evo i linka, pa ko voli nek izvoli: http://www.filestube.com/source.html?url=http://powerheadbanger.blogspot.com/2009/09/trojan-uk-chasing-storm-1985.html
  16. Rispekt i sve to, ali ne mogu da ih slusham... Preslushao Death Penalty i smorio sam se najstrashnije.
  17. Fenomenalan cert... Ali nije mi jasno da li na kraju stvarno izvuche onaj skrim ili su neshto izmajmunisali...
  18. Trust a Crowd mi je obuzela mozak, totalno mocna stvar. Ostale sa Waiting for the Twilight i nisu ostavile neki utisak ne mene, pevach me nervira.
  19. Uffffffffff, All For One i tachka... Za mene bolje ne moze. Ali i ostatak je fenomenalan. Bend i po, jedan od mojih omiljenih, shteta sto ga retko ko sada slusha.
  20. Imam jedan album, Street Ready valjda, jbem li ga. Najjacha stvar ubedljivo mi je Wicked Ways, mogu da je slusham chitav dan. Black Knight je isto ok, a druge stvari mi se i nisu neshto istakle.
  21. Od njih imam Killer Elite i josh neki singl... Dobar NWOBHM, lik pjeva ka zmaj... Shteta sto nisu neshto vishe uradili.
×
×
  • Create New...