Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2230841

front.jpg

Uzeh ovo cudo. Gitara je stvarno EXTRA! Jes da kosta samo 21000 ali je komad odlican.

Nek tru, lep vrat, OK akcija. Flojd je odlican, svidja mi se ona fora sto ima da se zasrafi rucka da ne ide levo desno.

Planiram da malo sredim gtr (ukrasim pragove, magneti, mozda jos neki kiceraj na vratu:)) ima da bude skroz fensi. :D

aaa :D keva gitarica, ja sam je uzeo za 18000 kad se pojavila :D stavih joj emg 89, slv, slv :D jebe me samo floyd, sto mu se skida oplata (sto je manje bitno) i kazi mi, imas li problem sa rucicom, jer kad stavim rucicu imam lufta, pa se cuje ono cuveno klang klang XD i da li si i kako resio problem?

Pozz :D

• Replies 2.4k
  • Views 232.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 8 ili 9 godina chekanja. Napokon.  

• Pre neki dan ujak mi je završio sa restauracijom moje prve gitare, Jolane...............   Pre:       Posle:       Odneo sam je kod jednog čoveka na štelovanje, pa ćemo videti sa te

• ShinigamY
    ShinigamY

Kacih na fejsu, neki su vec videli vrv, al' da zapljunem i ovde, trenutno stanje moje bolesti teske, skupio na jednom mestu pred selidbu. Bolesno je, klavijaturista sam u bendu, ne sviram gitaru zvani

comment_2232929

ponovio sam se još jednim PRS-om... :) PRS Tremonti, 2001, pre lawsuit model, teška kao crna zemlja, debeo vrat, ali zato ima ton i sustain nenormalan! Bio u guitar centru, uUporedio sam je sa gibsonom lp, neki mnogo star i težak, sa esp-ijem, isto onaj što ima lp oblik, što james hetfield svira, i sa prs custom-om, i ova gitara mi je pobedila sve, zato sam je i kupio. Magnet je hot da ne može dalje, a kao što sa rekao, gitara je robusna, tako da ima tončinu, kao kuća! :)

Ja prezadovoljan. Totalno drugačija od mog customa 24. A plaćena je siću, ovde u americi stvarno nije normalno šta može da se nađe za kakve pare. :) Evo i mene sa njom. Malo je lošija slika, u pitanju je webcam ali se vidi ok.

Picture0016.jpg

comment_2233224

Koliko ce te carina kostati? XD ne znam kako to sve ide :S

A da, kod njih za smesne pare mozes tako dobru gitaru da uzmes da je to neverovatno, imam ortaka koji je Gibson Flying V, ne znam koji tacno sada, uzeo za nekih 170 dolara... a gitara... kida kako je dobro napravljena i kakva joj je elektronika...

comment_2233295

A da, kod njih za smesne pare mozes tako dobru gitaru da uzmes da je to neverovatno, imam ortaka koji je Gibson Flying V, ne znam koji tacno sada, uzeo za nekih 170 dolara... a gitara... kida kako je dobro napravljena i kakva joj je elektronika...

Ne plaćam carinu, i ništa, imam neke papire završene....a i u zadnje vreme ne drkaju nešto mnogo oko tih stvari, pogotovo ako si duže bio u americi, inače mislim da sve dadžbine i porezi ispadnu oko 30%

48011_1493863340525_1052281175_1423660_421514_n.jpg

nice.... :) a šta će ti jackson logo kad je ručni rad, zbunjen sam sad?

comment_2233314

zato sto bi to bilo gej.ako majstor nema dobar logo,najbolje je uraditi logo firme cija se replika radila,ako se radi nesto sto niko prije nije odradio,stavis logo sto kulnije firme,a tesko sta moze biti vise kul,bar sto se flajing ve-ova tice.zamisli vidis neku repliku ili gitaru zasnovanu na nekom kul PRS-u,i na headstocku pise Djoko custom.ne mere.

comment_2233319

zato sto bi to bilo gej.ako majstor nema dobar logo,najbolje je uraditi logo firme cija se replika radila,ako se radi nesto sto niko prije nije odradio,stavis logo sto kulnije firme,a tesko sta moze biti vise kul,bar sto se flajing ve-ova tice.zamisli vidis neku repliku ili gitaru zasnovanu na nekom kul PRS-u,i na headstocku pise Djoko custom.ne mere.

Cool je biti svoj :D

btw, iskuliraj brate, zajebavao sam se.

comment_2233494

:blink: gde to? kako to? gibsona za 120 e?